Şimdi Ara

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
14
Favori
45.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gelse ne olur ki saçma sapan hız düşümü uyguluyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Gelse ne olur ki saçma sapan hız düşümü uyguluyorlar.
    Şimdi 12-14 mb arası hız alıyorum bundan iyidir bence gelsede rahatlasak
  • ArchAngelMichael A kullanıcısına yanıt
    Ozaman iyi ben mesala iptal edip geri tt ye döndüm bana 100 mbiti verebiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Ozaman iyi ben mesala iptal edip geri tt ye döndüm bana 100 mbiti verebiliyor
    Hocam bizim buralar rezil halde vallahi uydunet gelse millet sokakta oynamaya başlar o derece yani
  • Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)
    Yaklaşık 3 hafta önce bizim sokağın başına kutu konuldu fakat ne biri geldi ne de kablo bağlandı ama 3 gün önce Gaziosmanpaşa merkez mahallesi çayırlı sokağa kutu konmuş ve direkt kablo bağlanmış hatta bir eve fiber kablo çekilmiş böyle ayrımcılık yapmalarının sebebi nedir acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bluepower kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun sizin oraya kutuyu koymuşlar kabloları bağlamışlar hatta bazı evlere fiber çekmişler
    Bizim sadece güç kablosu bağlanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugurcanceylan

Hayırlı olsun sizin oraya kutuyu koymuşlar kabloları bağlamışlar hatta bazı evlere fiber çekmişler
    Bizim sadece güç kablosu bağlanmış.
    Eyvallah kutuyu dün gördüm hocam cihazlar takılıp aktarma yapılması lazım onlar yapılana kadar sizinkini de hallederler.
  • Merhaba arkadaşlar küçükköyde oturan varmı son durum nedir? 750sk dayım ben hala birşey göremedim ben 10mbps ile sürünüyoruz yıllardır böyle deli olucam artıl
  • Ben Gop'a bu yıl taşındım, Bağlarbaşında Halk ekmekin orda oturuyorum. Hız çok düşük ve sinyal sorunu var. Paket 16 mbye kadar ama aldığım 3-4 MB ve o bile stabil değil. Çok merkezi bir yer olmasına rağmen ne apartmanda çalışma yapıldı ne arayan soran var. Bugün meydanda çektim bu arada Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)
  • Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı fotoğrafı çekip atıp Twitter'da isyan ettim 4 merciyi etiketleyip. Ttdestek umitonal turktelekom bir de bir üst yetkiyi daha.
    Dördünden de cevap alamadım. Ttdestek tarafından karalisteye alındım.
    Geçen internetim 5 gün kesildi. Geri dönüş yok.
    Genel müdürlüğe gittim hem fiber talebi hem de arıza için herkes alay ediyor benimle şuraya git yok buraya git. Artık oradan nasıl attım kendimi dışarı aradım 444 bağırdım çağırdım. Normalde sabırlı biriyimdir artık ama geçen ay 15 gün bu ay 5 gün artık yeter diyor insan.

Konuşmamda; Genel müdürlüğe kadar çıktım biz bir şey yapamıyoruz dediğiniz için bakın burada da fiber için talep oluşturduğumda Tip3 kabinden gelen VDSL sinyalini fiber diye yutturmaya çalışanlar var benimle göz göre göre dalga geçiyorlar. Gidip önlerine netspeed santral uzaklığını gösterdiğimde bir şey de diyemediler deyince.

Allah'tan eklerle gitmişim, yoksa adım gibi bildiğim bilgiden şüphe ettirecekler. Özel müşteri yönetimi ile iletişim mail adreslerine yazdığım şikayet maillerini açıp gösterdiğimde 'Oo ben bunu okuyamam çok uzun yani' diyen yetkili var karşımda daha ilerisi olamaz. Fotoğraf galerisi gösterdim işte aynı sokaktaki fiber kutuları ve mağdur adsl kullanıcıları olarak aynı sokaktayız sokağın yarısı kutularla dolu.

Sonra bu sizin orada fiber var deyince netspeed altyapı sorgulama ekini attım hiper VDSL i demek istediniz yanlış oldu sanırım diyip düzettim.

En üst birime mail yazıyorum. Sizinle özel olarak ilgilenecekler dediler. Bu aramamın üstüne 4 saat içinde int geldi. Ancak geri dönüş yapılmadı. Zaten beklemiyordum. Firma tarafından kesin olarak karalisteye alınmış durumdayım. Ben aramadığım sürece kesinlikle tarafıma dönüş yapılmıyor arızama ilişkin. Ve asla saygıda kusur etmem. Yani yazdıklarımda aramalarımda bir yanlışlık uygunsuzluk söz konusu bile değildir.

Artık ne yapabilirim bilemiyorum yapılacak her şeyi denedim. Fiber Gaziosmanpaşa'da diyorlar ancak o fiberi bir ben göremedim bir de siz görememişsiniz kısacası hocam. İyi günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 16 Eylül 2020; 13:8:49 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Ben Gop'a bu yıl taşındım, Bağlarbaşında Halk ekmekin orda oturuyorum. Hız çok düşük ve sinyal sorunu var. Paket 16 mbye kadar ama aldığım 3-4 MB ve o bile stabil değil. Çok merkezi bir yer olmasına rağmen ne apartmanda çalışma yapıldı ne arayan soran var. Bugün meydanda çektim bu arada
    Hocam bunlar cb'ye yalakalık için. Halka hizmet ettikleri falan yok, cb bunları kalaylayınca bir kaç süslü söz ile hemen başlıyorlar biz lideriz biz şöyleyiz diye ama ortada hiç bir şey yok. Bu afişler reklamlar falan cb'ye bak biz getirdik buraya fiber demek için koyulmuş, büyük ihtimal bunların resimlerini çekip atıyorlardır ona ama halk olarak yine biz sürünüyoruz. Aslında ödleri kopuyor ama çalışmaya gelince yine aksiyon yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: High Sierra

Hocam aynı fotoğrafı çekip atıp Twitter'da isyan ettim 4 merciyi etiketleyip. Ttdestek umitonal turktelekom bir de bir üst yetkiyi daha.
    Dördünden de cevap alamadım. Ttdestek tarafından karalisteye alındım.
    Geçen internetim 5 gün kesildi. Geri dönüş yok.
    Genel müdürlüğe gittim hem fiber talebi hem de arıza için herkes alay ediyor benimle şuraya git yok buraya git. Artık oradan nasıl attım kendimi dışarı aradım 444 bağırdım çağırdım. Normalde sabırlı biriyimdir artık ama geçen ay 15 gün bu ay 5 gün artık yeter diyor insan.

Konuşmamda; Genel müdürlüğe kadar çıktım biz bir şey yapamıyoruz dediğiniz için bakın burada da fiber için talep oluşturduğumda Tip3 kabinden gelen VDSL sinyalini fiber diye yutturmaya çalışanlar var benimle göz göre göre dalga geçiyorlar. Gidip önlerine netspeed santral uzaklığını gösterdiğimde bir şey de diyemediler deyince.

Allah'tan eklerle gitmişim, yoksa adım gibi bildiğim bilgiden şüphe ettirecekler. Özel müşteri yönetimi ile iletişim mail adreslerine yazdığım şikayet maillerini açıp gösterdiğimde 'Oo ben bunu okuyamam çok uzun yani' diyen yetkili var karşımda daha ilerisi olamaz. Fotoğraf galerisi gösterdim işte aynı sokaktaki fiber kutuları ve mağdur adsl kullanıcıları olarak aynı sokaktayız sokağın yarısı kutularla dolu.

Sonra bu sizin orada fiber var deyince netspeed altyapı sorgulama ekini attım hiper VDSL i demek istediniz yanlış oldu sanırım diyip düzettim.

En üst birime mail yazıyorum. Sizinle özel olarak ilgilenecekler dediler. Bu aramamın üstüne 4 saat içinde int geldi. Ancak geri dönüş yapılmadı. Zaten beklemiyordum. Firma tarafından kesin olarak karalisteye alınmış durumdayım. Ben aramadığım sürece kesinlikle tarafıma dönüş yapılmıyor arızama ilişkin. Ve asla saygıda kusur etmem. Yani yazdıklarımda aramalarımda bir yanlışlık uygunsuzluk söz konusu bile değildir.

Artık ne yapabilirim bilemiyorum yapılacak her şeyi denedim. Fiber Gaziosmanpaşa'da diyorlar ancak o fiberi bir ben göremedim bir de siz görememişsiniz kısacası hocam. İyi günler.
    Ben de aynı durumdayım hocam o kadar mail ve şikayet yazıp aradım ki dönmüyorlar artık. Allahlarından bulsunlar. Şu 1 yıl bitsin direkt çıkıp Superonline geçeceğim. Fiberlerini de bir yerlerine soksunlar.

• Jiraiya kullanıcısına yanıt
    Hocam altyapı var mı?

Hani yoksa, TT üzerinden hizmet alacaksanız port yok cümlesi ile karşılaşmanız olası.

Şu altyapı bir gelse türknet artık yıllardır beklediğimiz özelliği getirdi zaten. Tekelden hayırlısı ile kurtulacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi High Sierra -- 16 Eylül 2020; 17:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jiraiya

Ben Gop'a bu yıl taşındım, Bağlarbaşında Halk ekmekin orda oturuyorum. Hız çok düşük ve sinyal sorunu var. Paket 16 mbye kadar ama aldığım 3-4 MB ve o bile stabil değil. Çok merkezi bir yer olmasına rağmen ne apartmanda çalışma yapıldı ne arayan soran var. Bugün meydanda çektim bu arada
    Kablonet çalışmayı yaptığından beri neredeyse 1 yıl geçti 1 gram bile ilerleme yaşanmadı. Turk telekomunda uzun sürer.
    Alt yapı konusunda ve bir çok konuda geri GOP internete bağlanmak resmen eziyet

• 50. Yıl mahallesi hakkında bir bilgisi olan var mı? 2223.sokakta oturuyorum ne bi kabin çalışması nede bi alt yapı çalışması gördüm, gördüğüm tek şey cami durağının aşşağısındaki ramazan etkinlikleri felan yapılan bisiklet yolu olan Park gibi yerde kablonet'in büyük bir kabin yerleştirdiği.

• Küçükköy , Yenimahalle , galeri caddesinden yaziyorum
    2 ay felan oldu fiber geleli 5-6 ay önce internet kutusu yerlestirmislerdi . Hepimize hayırlı olsun

Not : bizim buraya metro açılıyor onunda hızlanmasına etkisi olmuş olabilir .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emredogn -- 2 Ekim 2020; 19:58:33 >
  • Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

Bizim burası için az bir zaman kaldı.

• ugurcanceylan U kullanıcısına yanıt
    Yer neresi

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet177

Yer neresi

Merkez mahallesi

Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi)

Bizim işlemler tamam

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.