Valla şuan bendede modem yok, durduk yere masraf çıktı ama değecek gibi |
Müjde GAZİOSMANPAŞA (KÜÇÜKKÖY) Fiber internet geliyor ( Turknet gigafiber geldi) (24. sayfa)
-
-
-
Kuzenden modemi aldım ttnet kilitli olduğu için netspeed bilgilerini giremedim, netspeed sisteminden hat durumuna bakayım dedim. 9mbt hız gözüküyor hat vdsl fakat portlar aktarılmamış bence. Snr değeride düşük. Altyapımda sıkıntı yok. Evi 1 sene önce tadilat ettik bizzat Ünal ın cat 6 kablosunu kendim çekip eksiz krone bıçağı ile sapladım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: burak_sefa61
Kuzenden modemi aldım ttnet kilitli olduğu için netspeed bilgilerini giremedim, netspeed sisteminden hat durumuna bakayım dedim. 9mbt hız gözüküyor hat vdsl fakat portlar aktarılmamış bence. Snr değeride düşük. Altyapımda sıkıntı yok. Evi 1 sene önce tadilat ettik bizzat Ünal ın cat 6 kablosunu kendim çekip eksiz krone bıçağı ile sapladım.
Bakalım göreceğiz hocam. Benimde işlemleri başlattılar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: ArchAngelMichaelBakalım göreceğiz hocam. Benimde işlemleri başlattılar.
Alıntıları GösterTtnet modemin yazılımını kırdım şuan VDSL olarak kullanabiliyorum ama 8mbt
-
quote:
Orijinalden alıntı: burak_sefa61Ttnet modemin yazılımını kırdım şuan VDSL olarak kullanabiliyorum ama 8mbt
Alıntıları GösterO zaman sanırım daha aktif değil :D
-
quote:
Orijinalden alıntı: ErenIP
Bizim burada dün altyapı çalışması oldu tekrar internetler gitti en geç 5:30da gelir dediler çoğu kişinin geldi bizimki gelmedi ayrıca altyapı sorguladığımda da resimdeki gibi gözüküyor hiçbir şey anlamadım türk telekomun sitesinden bakıncada hipernet alabilirsiniz yazıypr sanırım fiber kabloları kutulara kadar çekilda ama hala binada yok
Bende de bundan farklı olarak saha dolabına uzaklık yazıyor. Sanırım daha portlar aktarılmadı ama sistem gösteriyor nasıl bir şey anlayabilmiş değilim.
-
Şakir Zümre Cd. update var mı? Kuruduk burada lanet olsun.
-
Bende barbaros hayrettin paşa mahallesinde oturuyorum. Geçen hafta net gitti millenicom'u aradım otomatik mesaj gönderdiler 1 hafta çalışma olacakmış, 3 - 4 saat sonra internet geldi.
Hemen türk telekomun sitesinden adresimin alabileceği hızı sorguladım hipernet geldiğini görünce millenicom'u arayarak 75mbit'lik pakete geçtim ve anında açıldı. Şu an hız testi yaptığımda 75mbit indirme 8mit yüklemeyi sorunsuz alıyorum.
-
Bende Barbaros mahallesindeyim 1087 sok. fakat durum hala aynı ADSL ya en son gelecek ya da hiç gelmeyecek gibi... -
quote:
Orijinalden alıntı: tanerqBende barbaros hayrettin paşa mahallesinde oturuyorum. Geçen hafta net gitti millenicom'u aradım otomatik mesaj gönderdiler 1 hafta çalışma olacakmış, 3 - 4 saat sonra internet geldi.
Hemen türk telekomun sitesinden adresimin alabileceği hızı sorguladım hipernet geldiğini görünce millenicom'u arayarak 75mbit'lik pakete geçtim ve anında açıldı. Şu an hız testi yaptığımda 75mbit indirme 8mit yüklemeyi sorunsuz alıyorum.
Sokak ne hocam?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,Apartman içine kutu koydularmi? -
1081 Sokak.
-
İşe bak aynı şekilde 1081 sokakta oturuyorum. Ancak ben sitede baktığımda ADSL göstermeye devam ediyor. Şansa bak resmen rezillik aynı sokak olmasına rağmen benim erişimim yok. Sizin bağlı olduğunuz kutunun mesafesi kaçtı önceden biliyor musunuz? @tanerq
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuralpp1 -- 25 Şubat 2021; 23:31:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hala ADSL var bende. Gelen giden yok anlayacağınız -
Apartmannicine kutu gelenler bekleyecek eve hat cekilene kadar dedi gop telekom -
Bu konuda hiç bir bilgim yok maalesef.
-
Arkadaş ben bu olayı anlamadım gitti 1 hafta önce gelip VDSL var sizde 69 mbit'e kadar alabilirsiniz diyorlar. Sonra 2 gün sonra iptal edip sizde ADSL var VDSL yok altyapınız desteklemiyor diyorlar. Sorgu attığımda VDSL, Hipernet görünürken şu alttaki linklerde gördüğünüz duruma dönüştü olay. Kim bilir ne kadar sürecek bu olay aşırı derecede sinir bozucu hal almaya başladı. Korona dolayısıyla zaten maksimum 12mbps alabildiğimiz download hızı 4, 5 lerde geziyor her akşam. Deli ettiler insanı.
TTNET sorgusu: https://prnt.sc/107fr0a
Gıbırnet Sorgusu: https://prnt.sc/107fsrp
Bu görüntülerden bir şey anlayan var mı acaba? Daha ne kadar sürecek bu olay böyle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Identity -- 26 Şubat 2021; 11:17:31 >
-
Hocam bende de aynı şekil gözüküyor her iki sitede de. Gop müdürlüğü VDSL altyapıyı görüyor ama port olmadığından geçişi yapamıyorsunuz dedi. Port artırımını beklememiz gerekiyormuş. Bir buçuk haftadır bekliyorum ben dequote:
Orijinalden alıntı: IdentityArkadaş ben bu olayı anlamadım gitti 1 hafta önce gelip VDSL var sizde 69 mbit'e kadar alabilirsiniz diyorlar. Sonra 2 gün sonra iptal edip sizde ADSL var VDSL yok altyapınız desteklemiyor diyorlar. Sorgu attığımda VDSL, Hipernet görünürken şu alttaki linklerde gördüğünüz duruma dönüştü olay. Kim bilir ne kadar sürecek bu olay aşırı derecede sinir bozucu hal almaya başladı. Korona dolayısıyla zaten maksimum 12mbps alabildiğimiz download hızı 4, 5 lerde geziyor her akşam. Deli ettiler insanı.
TTNET sorgusu: https://prnt.sc/107fr0a
Gıbırnet Sorgusu: https://prnt.sc/107fsrp
Bu görüntülerden bir şey anlayan var mı acaba? Daha ne kadar sürecek bu olay böyle.
-
bende hala adsl görünüyor diye merak ettim ve gop telekom ile görüştüm. normal şartlarda 30 mart'a kadar bitmesi gerekiyormuş ama uzarsa ağustos sonu dediler. yani bence henüz heveslenmeyin.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X