Şimdi Ara

MÜJDE: Motorola Atrix Türkçe Destekli Rom (Güncellendi 27.09.2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
13.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: CreaterS

abı bunu yaptıktan sonra 300 mb lik romu nasıl yüklücem telefona ?

Onu yaptıktan sonra cihazın hafıza kartına rar'lı rom dosyasını hafıza kartını atıyorsun... (Rar'dan çıkartmadan,olduğu gibi)
    Cihazını kapatıyorsun.. Ses kısma+power tuşunu Fastboot yazısı çıkana kadar basılı tutuyorsun..
    Ses ksıma tuşuna Android Recovery yazısı çıkana kadar basıyorsun,yazı çıkınca ses açma tuşuna basıyorsun ve artık Recovery mod'tasın..

Recovery modunda iken menü ierisinde yukarı aşağı hareket etmek için ses kısma ve açma düğmelerini kullanıyorsun,,seçmek için ise power tuşuna basıyorsun.
    Şimdi Recovery'de önce wipe data seçeneğini seçip komple temizliyorsun.
    İşlem bitince install zip from sd card seçiyorsun,akabinde choice zip from sd card seçiyorsun...
    Çıkan satırlardan hafıza kartına önceden attığın Rom dosyasını buluyorsun ve seçiyorsun.
    Alt satırlarda Yes seçeneğine gelip seçiyorsun ve yükleme işlemi bitene kadar cihaza dokunmuyorsun.

Önemli not....:
    Pil durumun mutlaka %100 iken işlem yapmaya başla.
    İşlem sırasında herhangi bir aksilik çıkması durumunda Recovery işlemlerini tekrarlarsın..
    Cihaz rom yükleme işlemi başarısız oldu ve eski rom'a geri dönmek istiyorsan RSD moduna alıp RSD Lite ile eski rom'u sorunsuz kurabilirsin...

Umarım yardımcı olmuşumdur..

• Arkadaşlar rom güncellenmiştir. Pil gösterge sorunu düzeltilmiş ve ram optimizasyonu yapılmıştır... %1 pil göstergeli iki tema eklenmiştir. Romu henüz denemedim orjinal sitesinde %1 değilde %10 pil göstergesi olduğu söyleniyor denemedim henüz o yüzden bilemiyorum.

Version 1.2

Re-added the 1% battery modification to the theme
    Modded stock theme installer to also have 1% mod
    Added Juwe11's "Best Ram Optimization" script
    Re-added some modifications for the MotorolaSettingsProvider.apk that were in v0.5d
    Added the battery fix

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sworn -- 19 Temmuz 2011; 17:19:53 >
  • arkadaşlar ben yükledim ram 470 mb civarındaydı simdi 640 mb civarında pil durumuda %1 olarak calısıyor
  • arkadaşlar, e_cool ve Sworn arkadaşların söylediği şekilde android recoveri yi cmd ile yüklemeye çalıştım fakat başarılı olamadım.error:cannot load diye hata veriyor nerede hatayapıyorum sizce.Enaz 2 saat ugraştım zaman kalmadı.Arkadaşlar benim anlayamadığım cmd dosyalarının hazırlanması diye düşünüyorum ve orda hata yaptıgımı zannediyorum.saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcankevser -- 20 Temmuz 2011; 0:57:46 >
  • Hocam bootloader kilidini kaldırdınızmı
  • evet ekran sol üst köşede unlocket yazıyor.o yüzden kaldırdım diye biliyorum,bu yazı çıktıktan sonra kalkmama ihtimali varmı acaba. saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozcankevser

arkadaşlar, e_cool ve Sworn arkadaşların söylediği şekilde android recoveri yi cmd ile yüklemeye çalıştım fakat başarılı olamadım.error:cannot load diye hata veriyor nerede hatayapıyorum sizce.Enaz 2 saat ugraştım zaman kalmadı.Arkadaşlar benim anlayamadığım cmd dosyalarının hazırlanması diye düşünüyorum ve orda hata yaptıgımı zannediyorum.saygılar

Dostum error:cannot load hatasını tam olarak nerde alıyorsun?
    Yani CMD'yi açtın,,komutları girdin,,CMD'de Waiting For Device yazdı,,,cihazı Fastboot moduna aldın ve CMD'de işlem sırasındamı oldu bu??

NOT:::::
    Şimdi aklıma bir şey geldi,,,
    İndirdiğin Recovery'yi rardan çıkarttın sanırım ve öyle C:dizinine attın değilmi???
    Attıktan sonrada muhtemelen adını değiştirmedin.. yani rar'dan çıkan dosya adı recovery-en-goapk-0625-2034.img
    Onu çıkarttıktan sonra adını recovery-en-goapk.img olarak değiştirdinmi?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_cool -- 20 Temmuz 2011; 6:34:34 >

• Buarada CheryBlur 1.2'yi inceledim ve daha iyi buldum..
    Grafiklerde şuanlık bir sıkıntım yok.
    Pil %1 şeklinde gösteriyor ancak bazı uygulamalar hala Full ekran olarak çalışmıyor..
  • cihazı fastboot moduna aldım. sonra cmv ye girdim.2. sıradaki kodu girince hata veriyor ve reboot kodunu girince cihaz kapanıp açılıyor ama işlem gerçekleşmiyor.ismi hem degiştirirek denedim hem degiştirmeden denedim.
  • quote:

cihazı fastboot moduna aldım. sonra cmv ye girdim.2. sıradaki kodu girince hata veriyor ve reboot kodunu girince cihaz kapanıp açılıyor ama işlem gerçekleşmiyor.ismi hem degiştirirek denedim hem degiştirmeden denedim.

Allah Allah.. ben akşam,farklı isimlerle yada dosyayı farklı yere atıp özellikle denedim bakalım nasıl olacak diye senin dediğin hatayı veriyor..
    Fastboot içeriğini C:moto dosyasının içine,,Recvoery .img dosyasını da C: içine atıp verdiğim kodları tekrar denedim ve oldu..

Ayrıca XDA'dada şöyle anlatılmış..:

1. Download the tenfar's CWM recovery

2. Extract the recovery.img from the zip file to C:\atrix

3. rename the extracted recovery image file from the zip from
    recovery-en-goapk-XXX-XXX.img to recovery.img

4. Put the phone in fastboot mode
    a) Power your phone off
    b) Hold power and volume down
    c) hit volume up (this should start fastboot mode)

5. Flash the recovery.img
    a) open a command prompt on your windows pc
    b) type the following in the command prompt

cd C:\atrix
    moto-fastboot flash recovery recovery.img
    moto-fastboot reboot

Birde böyle dene bakalım..

• arkadaşlar yeni versiyondan ufak bir sorun var arama yaptıgınızda yada gelen cagrıda tus takımı otomatik acılıyor bilginize
  • Ayrıca yeni farkettim çağrı sırasında ışık sensörü sanırım çalışmıyor.
    Ekran yüzüme dayanmış halde konuşurken ekran ışığı devamlı olarak yanıyor..
  • yok be hocam olmuyor çok yoruldum ve kasıldım sizlerede zahmet verdim.
    ayrıca rds lite ile sbf radyoda yükleyemiyorum.acaba ekranda unlocket yazıyor ama unlock olmadımı
  • gecenin 2.5 da enson aldıgım hata:D:>fastboot flash recovery D:\recovery-en-goapk.img,fastboot iç yadadış komut, çalıştırılabilir program yadatoplu iş dosyası olarak tanınmıyor.) diye uyarı veriyor
  • Üstad,bırak fazla yorulma,bende geçen gece baya uğraşmıştım da sonraki gün halletmiştim..
    Vaktin kısıtlı değil ya ama insanın canı sıkılıyor işte olmayınca..

Buarada D: değilde C: üzerinden işlem yapmayı denedinmi?
    Belki denemişsindir de nebileyim hani aklıma gelenleri yazıyorum.
  • quote:

gecenin 2.5 da enson aldıgım hata:D:>fastboot flash recovery D:\recovery-en-goapk.img,fastboot iç yadadış komut, çalıştırılabilir program yadatoplu iş dosyası olarak tanınmıyor.) diye uyarı veriyor

Komutun yanlış olmasının iki nedeni var ya yanlış klasör yolundasın ya da yanlış veya eksik dosya isimi yazıyorsun
  • Kardes enson cihazdan kurulan cwm apk dosyasinin adini Recoveri ile degistirdim recoveri dosyasni oyle kurmaya calistim.
    Kurulmaya basladi ve kurulum sonunda cihada sos uyarsi verdi.su anda cihazin orjinal Recoveri menusu uctu buda komutlari dogru girdigimi gosterir diye dusunuyorum.geriye ne ihtimal kaliyor.Recoveri uyumsuzlugu.
  • Cwm apk dosyasıda nerden çıktı abicim
  • Ne dediğimi benbiliyormuyum cihazdan yüklenen apk recoveriy dosyası benim dediğim dosya.
  • Arkadaşlar 1.3. Yeni sürüm çıkmıştır
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.