Şimdi Ara

MÜJDE: Motorola Atrix Türkçe Destekli Rom (Güncellendi 27.09.2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
102
Cevap
0
Favori
13.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar öncelikle aşağıdaki eski mesajda verilen romu kurun ya da daha önce kuran arkadaşlar için sadece 4.5.2a (Orange) romunu kullananlar için bu güncelleme olacaktır. Orjinal başlıkhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242721 bu adresdedir. Ben sizler için açıklıyorum.

Bu arada ben direkt olarak eski romun üzerine kurdum ve hiç bir problem olmadı, eski romum The Darkside 1.5.
    Cihaz şimdi 10 numara oldu gerçekten

• Yeni sürümdeki pil süresi hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

Yeni sürümdeki pil süresi hakkında biraz bilgi verebilirmisiniz?

6 saat önce çıkardım şarjdan , %88 şuan. 15 mesaj ve 12 dk görüşme
  • Teşekkür ederim üstad..
    Daha önce Custom rom denedim fakat nedense pil süresi orijinal rom'da olduğu kadar iyi gitmiyordu sanırım şarjı..
    Yada psikolojik olarak bana öyle geliyordu..

Peki deneme fırsatın olduysa eğer Sygic Aura GPS denedinmi hiç?
    Grafiklerde sorun çıkartıyormu?
    Bir de bazı uygulamalar ve oyunlarda tam ekran değilde 480x800 pixelde açılıyordu,yani ekranı tam kaplamadan etrafında boşluklar oluşuyordu.. örneğin My Paper Plane2 oyununda ve Cut The Rope gibi...

Stock romda bunlar tam ekran açılıyor,ayrıca Sygic Aura da grafikler sorunsuz bir şekilde ekrana iletiliyordu ama custom romda renkler bazen tuhaf görünüyordu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_cool

Teşekkür ederim üstad..
    Daha önce Custom rom denedim fakat nedense pil süresi orijinal rom'da olduğu kadar iyi gitmiyordu sanırım şarjı..
    Yada psikolojik olarak bana öyle geliyordu..

Peki deneme fırsatın olduysa eğer Sygic Aura GPS denedinmi hiç?
    Grafiklerde sorun çıkartıyormu?
    Bir de bazı uygulamalar ve oyunlarda tam ekran değilde 480x800 pixelde açılıyordu,yani ekranı tam kaplamadan etrafında boşluklar oluşuyordu.. örneğin My Paper Plane2 oyununda ve Cut The Rope gibi...

Stock romda bunlar tam ekran açılıyor,ayrıca Sygic Aura da grafikler sorunsuz bir şekilde ekrana iletiliyordu ama custom romda renkler bazen tuhaf görünüyordu..

Ben her zaman custom rom kullanırım stock rom hiç bir zaman tercihim olmaz , vaktim olsa ATRİX için çok güzel bir ROM yapıcaktım ama malesef Cuma günü gidicem bu yüzden cihazım da satılık...

Siz söyleyince Sygic Aura'yı kurdum tam ekran ve problemi yok, bende onu kullanıyom zaten çok iyi bir navi. Gurilla Bob ve Bio Frenzy'yi kurdum onlar da tam ekran

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1242721

ROM güncellenmiş
  • Çift banda modunda değil de GSM 2G modun da batarya süresi ne kadardır Atrix in? 1 günü doya doya çıkartır mı?
  • arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ekranın üstündeki cam kızım kırıldı ebyada sadece ust cam kısım satılıyo onu getırtsem deyıstırte bılırmıyım .ekrana bağlı deyıl anladığım kadarıyla videolarda izledim.http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Repair-Part-Unit-Tool-Motorola-MB860-Atrix-4G-ZVLT286-/160659269792?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256809e8a0
  • quote:

Orijinalden alıntı: cLas_cocuq

arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ekranın üstündeki cam kızım kırıldı ebyada sadece ust cam kısım satılıyo onu getırtsem deyıstırte bılırmıyım .ekrana bağlı deyıl anladığım kadarıyla videolarda izledim.http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Repair-Part-Unit-Tool-Motorola-MB860-Atrix-4G-ZVLT286-/160659269792?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256809e8a0

değişitebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: spaydix

quote:

Orijinalden alıntı: cLas_cocuq

arkadaşlar bi konuda yardımınıza ihtiyacım var ekranın üstündeki cam kızım kırıldı ebyada sadece ust cam kısım satılıyo onu getırtsem deyıstırte bılırmıyım .ekrana bağlı deyıl anladığım kadarıyla videolarda izledim.http://www.ebay.com/itm/Touch-Screen-Digitizer-Repair-Part-Unit-Tool-Motorola-MB860-Atrix-4G-ZVLT286-/160659269792?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item256809e8a0

değişitebilirsin

teşekkürler.
  • Arkadaşlar At&t için değilde Avrupa Romlu cihazlar için (OLYEM veya OLYFR) Türkçe rom arıyorum. Bilen duyan gören varsa link verirse çok makbule geçecek. Şimdiden Teşekkürler.
  • Bu rom sadece At&t cihazlara mı yükleniyor. Avrupa cihazlarında çalışmaz mı?
  • hayır at&t için sadece belirtilmiş yukarda zaten...
  • at&t cihazlar amerikalı cihazlar, avrupada çıkarılan bir rom onlar için oluyor da neden avrupa cihazlarına olmuyor ?
  • Tam bilgim yok yalniz avrupa romu at&t cihazlara uyarliyolardir. Niye at&t. Ye uyarlaniyor dersen kullanicisi daha cok. Avrupa daha yeni
  • arkadslar ben telefonu aldım normal 4g olmayan fakat arada ekranı açtıgımda dokunmatik ekranda bug oluyor bunun bi çözümü varmı -_???
  • Yeni güncelleme var mı arkadaşlar mevcut türkçe rom'un ?
  • arkadaşlar birşey soracağım ben atrix ime bugün kavuştum rom atıyordum sanırım yanlış birşey yaptım Cihaz Failed to Boot 2 yazıyor ve açılmıyor ne yapabilirim acaba ?
  • @nomenore Sanırım cihazınız hard-brick yemiş. Geçmiş olsun.
  • yok düzelttim ama hala bi custom rom kuramıyorum doğru düzgün bir video anlatımı yokki şu cihaz la ilgili
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.