Şimdi Ara

Mujde !!! nihayet Fifa 07 Turkiye Super Ligi var Okuyun.. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • isterse oyuna nükleer şut ultra şut eklesinler bu oyunu gene fifacılar alacak pes oynayan biri olarak ben almam zannetmem ki pesciler de alsın forza proo eviletion soccerrr
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

aynen sana katılılyorum

world cup harikaydı bence

+1
  • umarım fifa07 ye türkiye ligini koymuşlardır
  • Pes6+Super League Patch Onu bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

aynen sana katılılyorum

world cup harikaydı bence

hmm eger sizin harika anlayısınız buysa cıkacak oyunda tam size göre olur world cupın neresi harikaydı anlamadım yine oynanabilirlik berbat yine gol atma yolları sınırlı yine yine yine.... bu böyle gider süper lig olması beni cok baglamaz grafikde beni cok baglamaz bir futbol oyununda en önemli sey her zaman için oynanabilirliktir ha bakarsın hepimizi sasırtırda gercekten ii bi oyun yapar olamaz mı hmm bi düsünim ben sagken milyonda bir benim için cok büyük süpriz olur

quote:

Orjinalden alıntı: forious

isterse oyuna nükleer şut ultra şut eklesinler bu oyunu gene fifacılar alacak pes oynayan biri olarak ben almam zannetmem ki pesciler de alsın forza proo eviletion soccerrr

aynen katılıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leweo -- 27 Temmuz 2006; 10:28:56 >

• quote:

Orjinalden alıntı: paradoks3813

Iste Okuyun :

The play should especially profit from a graphic engine for the consoles new generations, so surely stopping the successive bearings, and finally offering a play worthy of the "Next-Gen". The effects of lights, and in particular of the sun, as well as the modeling of the stages, the players, or of the spectators will be improved, in order to still accentuate realism.

The developers also promise dynamic conditions weather, which means that it will be able to change at any moment, which countered the player has to modify his tactics in full match. Another detail, the quality of the grounds will change according to the richness of the clubs, what to propose a distinction between the lawn of Real Madrid and that of Istres...

The players will have a very important panel of technical epic, in particular the skilful players, but also various celebrations after the goals.

Concerning the gameplay in him even, this FIFA 07 will propose master keys more realistic than those of the preceding episodes, and especially 8 types of different shootings...

The versions new generations will profit from a more fluid sequence of the technical epic, and will be sharper and rapids that front.

The guy of EA will integrate even clubs Turkish and Swiss, but also of new stadyum...

To finish, Interactive League! This mode of play on line will make it possible to the players to dispute matches of 3 different championships, in fact League 1, Bundesliga and finally First League. The originality of this concept comes from followed official calendar of the championship in question, which means that these matches will be copied according to the course of the official championships, with a classification with the key.
    Perhaps EA will integrate this system into other championships, if the success of this concept is satisfactory for the next shutter.

And well, this FIFA 07 seems very promising, hope for a consequent evolution compared to the two current episodes out of 360...

----------------------------------------

Arkadaşlar işte size bunun türkçe özeti;

Oyun tamamen yepyeni grafik motoruyla yapılcak.

Hava şartları sürekli değişken olucak. Işık efektleri ve güneş efektleri çok belirgin olucak. Seyirciler daha gerçekci olucak.

Özel oyuncular diğer oyunculardan farklı oynayabilecek ve gol sevinçleri ayrı olabilicek. O oyuncuya has olarak.

Şutlar diğer fifa serilerinden farklı olucak. 8 çeşit şut şekli olucak.

EA yeni oyunda Türkiye ve İsviçre liglerini ve stadyumlarını ekliyceğini bildirir.

Iste bu kadar basit Fifa 07 Turkiye Super ligi Var

Kaynak : EaSport http://www.paylasimboard.com/showthread.php?p=34009#post34009 ayrıntılı biiçimde bakabilrsiniz inanmayanlar:D:D:Doleyyyyy

Saygilar

Bu kaynağa güvenmeyin, hata dolu ve kötü bir ingilizceyle yazılmış, resmi bir açıklama değil.
    Örnek: "the skilful players" --> skillful olmalıydı.
    "The guy of EA will integrate even clubs Turkish and Swiss, but also of new stadyum..." --> Bu ne biçim cümledir Allah'ım... Adam şunu yazmaya çalışmış: "EA'daki adam Türk ve İsviçreli takımları bile dahil edecek(miş)." Hangi adamsa bu artık? Zaten yazamamış, ayrıca "stadyum" nedir? İngilizce "stadium" diye yazılır. Belli ki bütün bunlar salak biri tarafından yazılmış. Ha illa haber yanlış demiyorum, ama böyle çoluk çocukların yazdığı abuk subuk hata dolu şeylere inanmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kangaxx -- 27 Temmuz 2006; 10:37:04 >

• Türkiye Ligi yamaları zaten oyun çıktıktan sonra yapılmıyor mu zaten?Daha iyisi çıkana kadar PES/WE rulaz
  • bu gerçekten çok sevindirici bi haber
  • yuppiii bak bu çok güsel

2007 fifayı alıp bilgisayara yüklicem süper olcak
  • quote:

Orjinalden alıntı: soundchaser

Türkiye Ligi yamaları zaten oyun çıktıktan sonra yapılmıyor mu zaten?Daha iyisi çıkana kadar PES/WE rulaz

Onlar resmi olmayan patchler Senin benim gibi adam yapıyor onları...

Bu sefer harbi TR ligi hem de lisanslı

Ama dedim ya oynanabilirlik kötü olduktan sonra...

• Bu çok güzel bir haber ama doğru olabileceğini hala aklım almıyor.
  • @Greatsoldier
    Biliyorum dostum,yani sonradan da yapılabilen bir şey onu söylüyorum

Bir de oyun da TR ve İtalya liglerine özel şike,teşvik primi artı tribünler da kavga,kan olmazsa almam ben oyunu (!)Şikesiz lig olmaz
  • helal olsun en sonunda çıkardılar.. yürrrü beeee
  • @leweo

haklısın dostum worldcup bi .oka benzemiyo adamlar buz üstünde kayar gibi gidiyolar ayrıcaa adamın koşuyoluna kaçkere pas attımsa gerisine düşüyodu bide arapasları iğrenç hep adamın gerisine atıyo topları 3,4 kez bi arkadaşla oynadım hepsin de yenıldım sinirden

bida oynamam o oyunu

fifa07 gelincede hiç zannetmmiyorum türkiye ligini koyacaklarını çünkü ülke puanımız bile çok düşük dünya kupasıına falan gitseydik belki dikkatlerini çekerdik ama şimdi zannetmiyorum bide fifa bunu koymaz çünkü dünya kupasına katılırken çıkan olayları biliyosunuz ... kimle çıktığını da biliyosunuz

• Sonunda oyuna sonradan Türkiye ligini eklemeden oynayabileceğiz. inş sağlam güzel bişey yaparlar. easports un manager lik oyunlarında yaptıkları gibi yapmazlar umarım
  • bu oyun ne zaman cıkacak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nightwing

quote:

Orjinalden alıntı: paradoks3813

Iste Okuyun :

The play should especially profit from a graphic engine for the consoles new generations, so surely stopping the successive bearings, and finally offering a play worthy of the "Next-Gen". The effects of lights, and in particular of the sun, as well as the modeling of the stages, the players, or of the spectators will be improved, in order to still accentuate realism.

The developers also promise dynamic conditions weather, which means that it will be able to change at any moment, which countered the player has to modify his tactics in full match. Another detail, the quality of the grounds will change according to the richness of the clubs, what to propose a distinction between the lawn of Real Madrid and that of Istres...

The players will have a very important panel of technical epic, in particular the skilful players, but also various celebrations after the goals.

Concerning the gameplay in him even, this FIFA 07 will propose master keys more realistic than those of the preceding episodes, and especially 8 types of different shootings...

The versions new generations will profit from a more fluid sequence of the technical epic, and will be sharper and rapids that front.

The guy of EA will integrate even clubs Turkish and Swiss, but also of new stadyum...

To finish, Interactive League! This mode of play on line will make it possible to the players to dispute matches of 3 different championships, in fact League 1, Bundesliga and finally First League. The originality of this concept comes from followed official calendar of the championship in question, which means that these matches will be copied according to the course of the official championships, with a classification with the key.
    Perhaps EA will integrate this system into other championships, if the success of this concept is satisfactory for the next shutter.

And well, this FIFA 07 seems very promising, hope for a consequent evolution compared to the two current episodes out of 360...

----------------------------------------

Arkadaşlar işte size bunun türkçe özeti;

Oyun tamamen yepyeni grafik motoruyla yapılcak.

Hava şartları sürekli değişken olucak. Işık efektleri ve güneş efektleri çok belirgin olucak. Seyirciler daha gerçekci olucak.

Özel oyuncular diğer oyunculardan farklı oynayabilecek ve gol sevinçleri ayrı olabilicek. O oyuncuya has olarak.

Şutlar diğer fifa serilerinden farklı olucak. 8 çeşit şut şekli olucak.

EA yeni oyunda Türkiye ve İsviçre liglerini ve stadyumlarını ekliyceğini bildirir.

Iste bu kadar basit Fifa 07 Turkiye Super ligi Var

Kaynak : EaSport http://www.paylasimboard.com/showthread.php?p=34009#post34009 ayrıntılı biiçimde bakabilrsiniz inanmayanlar:D:D:Doleyyyyy

Saygilar

Bu kaynağa güvenmeyin, hata dolu ve kötü bir ingilizceyle yazılmış, resmi bir açıklama değil.
    Örnek: "the skilful players" --> skillful olmalıydı.
    "The guy of EA will integrate even clubs Turkish and Swiss, but also of new stadyum..." --> Bu ne biçim cümledir Allah'ım... Adam şunu yazmaya çalışmış: "EA'daki adam Türk ve İsviçreli takımları bile dahil edecek(miş)." Hangi adamsa bu artık? Zaten yazamamış, ayrıca "stadyum" nedir? İngilizce "stadium" diye yazılır. Belli ki bütün bunlar salak biri tarafından yazılmış. Ha illa haber yanlış demiyorum, ama böyle çoluk çocukların yazdığı abuk subuk hata dolu şeylere inanmayın.

+10

Türkiye liginden bahsetmemişki , Türk takımları demiş sadece. Ne heyecan yapıyonuz hemen
    Bi de 8 tane şut stili koyacağına önce şu pasları ve oynanabilirliği düzeltsin EA .

• Ya öyle bişi olursa ne güzel olur
  • Çöp
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.