Şimdi Ara

Mujde !!! nihayet Fifa 07 Turkiye Super Ligi var Okuyun.. (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
2.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Hellmarch

Çöp

aynen
  • PES denen bişiy var yaaa
  • sağol
  • umarım olur haydin be EA yapın bi kıyak

ea ve fifa ya mok atanlar oyunu oynayıp yorum yapsınlar lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

umarım olur haydin be EA yapın bi kıyak

ea ve fifa ya mok atanlar oyunu oynayıp yorum yapsınlar lütfen

daha demosu bile çıkmadıkii nasıl yapacaklar o yorumu

yav hiç heveslenmeyin derim ben
  • İnşallah doğrudur....
  • bakalım görecez..
  • fifa hayal mahsülüsün hayal futbolun hakkını ver hakkını
  • Hadi hayırlısı Acaba Grafik bakımından gereksinimleri ne olucak ?
  • bi arkadaşın dediği gibi, ingilizce çok ötü geldi bana da... resmi bi açıklama gibi görünmüyor. arkadaş inanmayan için link vermiş ama link başka bir forumu gösteriyor sonuçta resmi siteyi değil...forumda üyelik istiyor zaten.eğer mümkünse o forumdaki anlatılanı alalım biz. veya orda resmi siteye link varsa o da olur. Ama hiç sanmıyorum olacagını, olsa da 2000 deki gibi bir rezillik olabilir. Ben PES6 nın Süper Lig yamalı halini tercih ve tavsiye ederim
  • donanimhaber
    donanimhaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihto -- 21 Ocak 2021; 22:25:56 >
  • Ya fifa 06 daki turkcell daha güzel bilmeyenler için söyleye bilirim baş harfi r le başlıyo 2 takım geçtikten sonra turkcell süper lig çıkıyo...

• o süper mannak ötesi bişi olacak kesin inşallah yani galiba artık 8 9 cd olur herıld
  • keşke pes6'da da türkiye ligi olsa.ama fifa da olursa onu da alırım
  • fifa bunları anca rüyada görür rüyada hala anlaşılmamış ismi fifa olaiblir ama fifa futbol oyunu yapamıyo o kadar basit işte zorlamanın manası yok
  • konaminin yaptıkları gib olursa (pes5,4,we9 vs.) türkiye ligi olmasa da alırım farketmez.
    ama türkiye liig olursa daha çok iyi olur tabe
  • ingilizcemiz olmasa kandıracaksın hee..
  • Türkiye Ligi olacak ama bence fifa06 dan çok çok farklı bi oyun olmicak.Bi yerden tanıtım videosunu indirdim ve Fifa 06 ile arasında çok büyük bi fark göremedim.05 den 06'ya geçişte çok büyük değişiklikler olmuştu ama bu sefer o kadar olmicak gibi...
  • Özellikle değişken hava şartlarının olması gerçekten çokiyi olur ama oyun 2006 ya benzerse almam zaten
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.