harıka bır haber ya simpaş kaymaklı spor varmı acaba 1.ligde kımle olacak
quote:
Orjinalden alıntı: Erwin
Pes6+Super League Patch Onu bekliyoruz
ayyynen katılıyorm
quote:
Orjinalden alıntı: pisina
pes deki oynanabilirlik fifaya da yansırsa bu haberin bir önemi olabilir. aksi halde boş bir haber olur...
bencede
güzel haber ama inşallah doğrudur fifaya bu sefer koyarlar türk ligini
Türkiye'nin en parlak zamanlarında yoktu TSL... Şimdi nerden esmiş acaba Hayırlısı, İnşallah oyun da güzel olur da ağız tadıyla bi oynarız
nihayet bea eskiden galatasaray ve fener vardı artık türkiye ligi var ha
abi iyi olur ya sonra yamayla falan uğraşıyoruz sonra
Abi bu lig fifa da olmayı HAKETMİO ulan en kötü top oynanan liglerden biri tamam dünyanın sayılı derbileri arasında maçlarımız war ama en kötü top bizim ligimizde oynanıo hak eteliyiz
walla guzel bı olay tsl in olması ama bence oyun bos olucak yanı 2006 gıbı
Offf yaşadık deseneee
bu habere sevindimmi desem üzüldümmü desem anlamadım çünkü fifa gözümde günden güne düşüyor 2005 le 2006 aynı gibi geldi bana yani şu 2-3 gündür fifayı bile açmadım genelde we pes oynuyorum herhalde yeni uyandım fifanın aynı şeyi önümüze sürmesine ama yinede her seri olduğu gibi alıp her 3 oyunuda alıp deniycem bakalım bu sefer ne farklar olcak
yafu bu türkiye ligin de acaba ikinci lig de varmıdır birde fenerin en son yaptığı transferler falan varmıdır
quote:
Orjinalden alıntı: SelfzEros
yafu bu türkiye ligin de acaba ikinci lig de varmıdır birde fenerin en son yaptığı transferler falan varmıdır
Çok zor .muhtemelen yama bekleyeceksin.
bence bu adamlar yapmaz yine yamaya kalcaz gibi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme