Şimdi Ara

Müjde, Skyfire den beklenen haber geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
48
Cevap
1
Favori
2.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle bayramınızı kutluyor ve aşağıda yazanların başka forumdan bir arkadaşın açmış olduğunu sizlere belirtmek istiyorum.Ve vereceğim linke bir göz atmanızı tavsiye ediyorum.

Artık 31 aralık 2010 tarihinden itibaren skyfire ülkemizde
    açılacak.Şu an bütün symbian ve windows mobile yüklü telefonlarda skyfire
    açılmıyor.Ve kendi blog sayfasına yönlerdiriyor
    sanıyorum. Skyfire, 2,0 sürümünü çıkaracak (symbian, windows mobile) ve ülkemizde açılacak sitesinde geri kalan ülkeler için skyfire
    açılacak.

www.skyfire.com/press/blog/72-retirement

bi bakın, sitede kalın fontlu yazıda bir link daha açılıyor

• Güzel haber denebilir
  • Skyfire sadece flaş destekli ya da sybian'lı telefonlarda mı işe yarıyor. Yani S 40 serisi telefonlarda işe yaramaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bonan61
    Skyfire sadece flaş destekli ya da sybian'lı telefonlarda mı işe yarıyor. Yani S 40 serisi telefonlarda işe yaramaz mı?

Müthiş bir haber bu Sonunda Skyfire ın aklı başına geldi
  • super bı haber. Yılbasını beklemeseler ıyı olcaktı :d
  • çok iyi haber ,çok saol
  • evet çok iyi bir haber teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Güzel denebilir değil, harika bir haber uçuyorum şu anda. Eğer haber gerçekse TEŞEKKÜRLER SKYFIRE.
  • yaaaaaaaa biliyodummmm biliyodummm yükleyince 31 december filan bişeyler yazıyoduuu bilyidoum yaaa :)))
    bu süperin ötesinde bi haberr her sitede video izlicez :)
  • ne kadar sevindiniz ya :D skyfire kullanım bakımından operadan daha kötü bir tarayıcı tek +sı internetteki videoları açması oda adam gibi video oynatmıyor sürekli takılıp donuyor en azından kullandıgım e63 te öyleydi :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrezafrak

ne kadar sevindiniz ya :D skyfire kullanım bakımından operadan daha kötü bir tarayıcı tek +sı internetteki videoları açması oda adam gibi video oynatmıyor sürekli takılıp donuyor en azından kullandıgım e63 te öyleydi :D

Yaklasik 3 4 ay kullanma firsatim olmustu 8 mbit int ile hic videolarda sknti yasamadim ama bazen hata verbiliodu takilodu
  • güzel haber
  • rica ederim size küçük bir bayram hediyem olsun bu haber :-)
  • v60 için nokia yı
    1.4 için nomad ı
    iyi bi tarayıcı için skyfireyi bekliyoruz.

ne bu çektimiz çile yaaaaaaaaaaaa
  • Harika bir hediye bence. Arkadaşlar video'yu donmadan oynatır. Kablosuz bir modeme bağlıysanız ya da 8mbit hızıyla hizmet veren bir operatörünüz varsa donacağını zannetmiyorum. Ya gerçekten bu habere çok sevindim. Opera'nın tek derdi flash desteklememesi. Ayrıca inanamıyorum, düşünün skyfire ile internetten tv bile izleyebileceğiz. Konuyu takip ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbjk

v60 için nokia yı
    1.4 için nomad ı
    iyi bi tarayıcı için skyfireyi bekliyoruz.

ne bu çektimiz çile yaaaaaaaaaaaa

aynen yaaa. Gerçi ben v60ı beklemiyordum.Nomadın da v60 beklemesini istemiyordum ki zaten dün de kendisi müjdeli haberi verip v60ı beklemeyeceğini söyledi Allahtan çıktığı gün sunrise 1.4 kurban kesicem yaaa adağım var and içtim

• Bekliyoruz
  • Arkadaşlar V1.4 değil V2.0 olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

Arkadaşlar V1.4 değil V2.0 olacak

hay klavyene kurban olam ben senin. deli ettin beni deliiiii
    çıksın şu 2.0 artık valla kafayı yicem

• çok güzel haber zamanında wifi bulduğum yerlerde tv izler flash oyun bile oynardim (nette) fakat gerçekten telefon dan mı bilmiyorum ama videoları tam göstermeme özelliği ve yavas olmasi(nette gezerken asagi kaydirinca ekranı siyah beyaz noktalar geliyodu sonradan görüntü geliyordu) kötü yanlarından. ama 5800 xm kullananlar için çok güzel bi haber umarım v2 5800 da hiçbir sorun çıkarmadan çok rahat kullanılır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.