Şimdi Ara

***Müjde...Süper ve Bedava Ezan Programı...Bayılacaksınız. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: dravdan

quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

Evet kardeşlerim,
    Dün bir program buldum yeni yapılmış galiba daha önce yoktu. Çok mutlu oldum vallahi...
    Ela Salaty isimli bu programda iPray tarzı Namaz vakitleri, islami günler, gün ışığı hareketleri gibi ne isterseniz var.
    Ezan seslerini, program temasını değiştirebiliyorsunuz ve özellikle Diyanetin namaz vakitlerini ince ayarla yapabiliyorsunuz.
    Bildiğiniz gibi iPray paralıydı ve ince ayar yapamıyordunuz.
    Ben ayarları yaptıktan sonra bizim mahalledeki camiyle aynı anda ezan okuyor yanii o kadar dakik...

Hadi Allah kabul etsin...

( Bu programı yapan müslüman kardeşlerimiz dua istemiş unutmazsınız artık)

installer a source u ekleyin

apps.iphoneislam.com

içinden Ela Salaty yi yükleyin, ardından isteyen eklentileri var onları da ekleyebilir.

***Müjde...Süper ve Bedava Ezan Programı...Bayılacaksınız.

***Müjde...Süper ve Bedava Ezan Programı...Bayılacaksınız.

zanbay kardeşim!!! (programı türkçeye çevirebilir miyiz? ben araştırıyorum ama? programın algoritmalarına ulaşmak gerek...

Bunu en iyi yolu yazan kardeşe mail atıp yazılımın çevirisini göndermek biraz zaman alacak bir iş bakalım adam müsait mi?

• Çok ağır iniyor bu 2.7mb makinayı kasıcağından yanayım kullanan arkadaşlar yorum eklerse iyi olur bence yüklü bir program ama gerekli olduğunu sanmıyorum namaz ezan insanın içinde olcak iphonede olmuş pek mühim deyil ama genede yapandan yayınlayandan bize sunandan ALLAH (c.c)razı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 16 Haziran 2008; 16:22:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: birumut

Çok ağır iniyor bu 2.7mb makinayı kasıcağından yanayım kullanan arkadaşlar yorum eklerse iyi olur bence yüklü bir program ama gerekli olduğunu sanmıyorum namaz ezan insanın içinde olcak iphonede olmuş pek mühim deyil ama genede yapandan yayınlayandan bize sunandan ALLAH (c.c)razı olsun

Ben şuan kullanıyorum ve çok memnunum yalnız ezan sesleri çok kısık sadece bir tanesi yüksek bende onu kullanıyorum.Makinayı hiç kasmadı yokmuş gibi çalışıyor.Ezanın insanın içinde olması hususuda doğru ama bazen insan dalıyor duymuyor o açıdan ii oluyor...
  • quote:

Çok ağır iniyor bu 2.7mb makinayı kasıcağından yanayım kullanan arkadaşlar yorum eklerse iyi olur bence yüklü bir program ama gerekli olduğunu sanmıyorum namaz ezan insanın içinde olcak iphonede olmuş pek mühim deyil ama genede yapandan yayınlayandan bize sunandan ALLAH (c.c)razı olsun

Ezanın insanın içinde nasıl olacağını merak ettim. Allah c.c , gizli bir müezzin yarattı içimizde de haberim mi yok acaba? Yani nasıl bişi bu ezanın içte olması anlamadım...Namaz vakitlerini kendimizden anlayabilir miyiz yani bi açıklarsan memnun olurum kardeşim.
    Bi de zaten bu program namaz kılanlar için hazırlanmış kılmayana tabi ki gerek yok...
    Kafamı karıştırdın akşam akşam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

quote:

Ezanın insanın içinde nasıl olacağını merak ettim. Allah c.c , gizli bir müezzin yarattı içimizde de haberim mi yok acaba? Yani nasıl bişi bu ezanın içte olması anlamadım...Namaz vakitlerini kendimizden anlayabilir miyiz yani bi açıklarsan memnun olurum kardeşim.
    Bi de zaten bu program namaz kılanlar için hazırlanmış kılmayana tabi ki gerek yok...
    Kafamı karıştırdın akşam akşam...

:))) yav ilahi birumut kardeş:)) 2.7 mb ne kasıcak makinayı ya:) oyun mu kuruyorsun? program mı? ne! yani 2.7 mb be abi hepsi... gerekli olup olmadığı hususunda belki senin için gereksiz olabilir ancak kimileri için çok gerekli... (namaz insanın içinde olucak...(doğru) ama ezan insanın içinde nasıl olur ki? zanbay arkadaşın da belirttiği gii kafa karıştırdın yahu:) neyse allah senden de razı olsun:)

• quote:

Cümlemizden paşam,

şimdi size bir yönerge yapiim İstanbul için ayarlamanız kolay olsun uğraşmayın.

Kurduktan sonra alttaki dünya haritasına basın

1.En üste Istanbul yazıp go deyin
    2.Daylight saving i enable yapın
    3.Fajr & Isha Calculation Method u Muslim World League yapın
    4.Asr Calculation Method u Standart yapın
    5.Manuel Adjust ta ( İstanbul için )
    fajr -1
    sunrizse -7
    Zohr 8
    Asr 7
    Maghrip 10
    Isha 3

ve en altta apply tuşuna basın ...Bitti...

istanbul için 15 haziran tarihli ezan vakitleri şöyle gözükmeli
    03.22
    05.24
    1.12
    5.10
    8.47
    10.38

Allah Kabul etsin...

KARDES BUNUN MERSIN ICIN NASIL YAPCAZ:d:d:d KSURA BAKMASSAN :d

• Hay dilimi eşşek arısı soksun Nerden dedim Töbe :) Lafımı geri alıyorum ne üstüme geliyonuz mubarek programı kurdum kasma bendede yok sadece inerken geç indi ondan bahsettim ben içinde olsun derken kendimden bahsettim işallah benimde içimde olur sizin ne güzel içinize işlemiş Dua edin DUA Kardeşinizede.

Hepinizden ALLAH c.c. Razı olsun emi.
  • ZAMBAY ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM ALLAH RAZI OLSUN AMA AYARLARI SÖYLEDİĞİN GİBİ YAPIYORUM

AYARLAR YAPILDIKTAN SONRA

FAJR :03:22
    SUNRISE:05:24
    DHUHR: 01:12
    ASR : 06:26
    MAGHRIB:08:48
    ISHA : 10:39

OLUYOR BUNA GÖRE BÜTÜN VAKİTLER TAMAM AMA İKİNDİ EZANINYA YAKLAŞIK 1 SAAT 10 DAKİKA BİR GECİKME OLUYOR VE NE YAPTIYSAMDA DÜZELTEMİYORUM ACABA SİZDEDE İKİNDİ EZANINDA AYARSIZLIK OLUYORMU
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpridvan

ZAMBAY ÇOK GÜZEL BİR PROGRAM ALLAH RAZI OLSUN AMA AYARLARI SÖYLEDİĞİN GİBİ YAPIYORUM

AYARLAR YAPILDIKTAN SONRA

FAJR :03:22
    SUNRISE:05:24
    DHUHR: 01:12
    ASR : 06:26
    MAGHRIB:08:48
    ISHA : 10:39

OLUYOR BUNA GÖRE BÜTÜN VAKİTLER TAMAM AMA İKİNDİ EZANINYA YAKLAŞIK 1 SAAT 10 DAKİKA BİR GECİKME OLUYOR VE NE YAPTIYSAMDA DÜZELTEMİYORUM ACABA SİZDEDE İKİNDİ EZANINDA AYARSIZLIK OLUYORMU

ayarlarda asr için yani ikindi ezanı için bir seçenek var. sen herhalde onu hanefi ye getirdin o standartta olursa düzelir zannediyorum...
  • Bu programı nasıl kapatırım pasif konuma alabilirim toplantının ortasında ezan okunmaya başladı hep aktifmi kalıyor.
  • programı aç kardeşim ayarlar tıklaen üstte alert saund altındaki kutucuğu None yap,(müsadenizle deseydin ben bi namaz kılıyımda geliyim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birumut -- 17 Haziran 2008; 14:28:57 >
  • programı kendı cabalrımla bısıler yapdım mahallenın camısıyle hemen hemen bır bırını tutuyor cok guzel ya :D:D annem cok sasırdııı tam geldı yatsı vaktı tamam mı ezan okudumu dedı benım ıphone okumaya basladı:(:(:D:D şoke oldum :D super yaa
  • Teşekkür ediyorum zambay standarta getirdiğimde düzeldi allah razı olsun
  • Allah razı olsun kardeşlerim. Ne güzel bir hizmet oldu.
  • allah razı olsun süper bi program çok yararlı
  • quote:

Orjinalden alıntı: TILSIMTR

Bu programı nasıl kapatırım pasif konuma alabilirim toplantının ortasında ezan okunmaya başladı hep aktifmi kalıyor.

Titreşime al arkadaşım ben titreşime alınca çalmıyor.Hatta ben telefonu hep titreşimde kullanırım titreşimde çalışmadığı için mecbur sesi açıyorum.
  • Arkadaşlar benim bir sorum olacak tam benim tüm vakitlerde tam birsaat erken gözüküyor.. acaba nedendir.

ör öğle 12:46 olacağına ince ayar yapılmamış hali 11:36 gözüküyor... il: Samsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Arkadaşlar benim bir sorum olacak tam benim tüm vakitlerde tam birsaat erken gözüküyor.. acaba nedendir.

ör öğle 12:46 olacağına ince ayar yapılmamış hali 11:36 gözüküyor... il: Samsun

Daylight saving i bi ayarla , enable yap ayarlardan olur...(çıkmadan önce de en altta apply tuşuna bas...) :)
  • 938 kere bakılmış olması güzel
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.