Şimdi paşam bu, benim Diyanetten aldığım bir haftalık namaz valkitleri Moskova için. Sen programda şehir olarak moskova seç apply de. Bu saatlerle karşılaştır. Fatk varsa artı-eksi değer gir. Tamam olur inşallah.
Vesselam
ALLAH SENDEN RAZI OLSUN ZANBAY KARDEŞ
gercekten cok guzel olmu allah senden razi olsun
ya ipray programındaki gibi başka ezan okuyanı seçemiyormuyuz
Arkadaşlar program güzel ama diyanetin verdiği saatlerle uyumsuz zaten ezan vakitlerini kendi hesaplayan programlar diyanet işlerinin verdiği saatler gibi kesin hesap yapamıyor diyanet işlerinde bir çok kişi bu işle uğraşıyor basit bir mevzu değil.Bunları neden yazıyorsun derseniz sırf bu uyumsuzluk meselesinden dolayı uzun süre uğraşıp ezan saatlerini diyanet işlerinin sitesinden çekip ezan okuyan bir gadget yaptım siteler için baya bir kullanan var şu anda iphone yazılımı geliştirmeden anlasam iphone versiyonunuda yapabilirim ama iphone developer yazılımı macosx de çalışıyor malesef ama anlayan varsa ona xml olarak vakit desteği sağlayabilirim . incelemek isteyenelr için site http://ezansaati.nartajans.net
hocam 3G çin jb yapmadan yükleyebilirmiyiz
quote:
Orjinalden alıntı: akid
Birader ALLAH senden de bunu yapandan da razi olsun.Gerçekten de beni çok sevindirdin ALLAH'ta seni sevindirsin.
aynen
sağol kardeeş
Konuyu hortlatmışsınız :) Ben de yeni zannedip arıyorum...Bulamadım...
quote:
Orijinalden alıntı: Katmir Konuyu hortlatmışsınız :) Ben de yeni zannedip arıyorum...Bulamadım...
Aynen yaa yeni konu diye okuyorum hatta bi baktım bu konu ne ara açılmışta ne ara bu kadar cevap atılmış diyede şaşırdım sonra bi baktım hortt
quote:
Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı
quote:
Orijinalden alıntı: Katmir Konuyu hortlatmışsınız :) Ben de yeni zannedip arıyorum...Bulamadım...
Aynen yaa yeni konu diye okuyorum hatta bi baktım bu konu ne ara açılmışta ne ara bu kadar cevap atılmış diyede şaşırdım sonra bi baktım hortt
aynen bende şaştım ne ara yazılmış bu kadar falan
yalnız öyle böyle değil mumya misali hort
Arkadaslar size Ufuk Marmara'nın yapmış olduğu Ezan programını tavsiye ederdim iki versiyonu var paralı ve parasız ama ikisinde de tüm özellikte aktif, bence bu tür programlar yapanlara destek amaçlı paralı olanını indirin, daha önce kullanıyordum ve paralisi çıkınca parşömenim aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: sezersunar Arkadaslar size Ufuk Marmara'nın yapmış olduğu Ezan programını tavsiye ederdim iki versiyonu var paralı ve parasız ama ikisinde de tüm özellikte aktif, bence bu tür programlar yapanlara destek amaçlı paralı olanını indirin, daha önce kullanıyordum ve paralisi çıkınca parşömenim aldım.
evet hocayla aynı anda okunuyor ezan .
adam hortlatmışda ölmüş program bu, canlanmaz, ama ufuk marmarayı bir süredir ben de kullanıyorum. gercekten cok güzel. birde zil sesi bip bip bip diye olmasa. rezil oldum ilk kullandıgımda :D iphone dan oyle bir ses cıkınca şok oldum mesaj gibi ses cıkartıor suan.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme