Şimdi Ara

***Müjde...Süper ve Bedava Ezan Programı...Bayılacaksınız. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
8.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

quote:

Orjinalden alıntı: mbs02

Arkadaşlar benim bir sorum olacak tam benim tüm vakitlerde tam birsaat erken gözüküyor.. acaba nedendir.

ör öğle 12:46 olacağına ince ayar yapılmamış hali 11:36 gözüküyor... il: Samsun

Daylight saving i bi ayarla , enable yap ayarlardan olur...(çıkmadan önce de en altta apply tuşuna bas...) :)

Allah razı olsun Zanbay hocam şimdi baktm disable gözüküyor.. ama ben farklı bir şekilde çözdüm olayı.. bir nevi programı kandırdım... GMT+2 yazan yere GMT+3 yaptım doğal olarak saat bir saat ileri gitti...

• Allah (c.c.) razı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: semdeg

ya eyyühellezine amenu amenu (b)illahi

Eh be kardeşim bu yazdığın zor işler...
    Sen yapıyorsan ne ala...

Şimdi bu ağır konuları burada yazma yeri değil, bi sürü sinir bozucu laf işitirsin...
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zanbay

quote:

Arkadaşlar benim bir sorum olacak tam benim tüm vakitlerde tam birsaat erken gözüküyor.. acaba nedendir.

ör öğle 12:46 olacağına ince ayar yapılmamış hali 11:36 gözüküyor... il: Samsun

Daylight saving i bi ayarla , enable yap ayarlardan olur...(çıkmadan önce de en altta apply tuşuna bas...) :)

Allah razı olsun Zanbay hocam şimdi baktm disable gözüküyor.. ama ben farklı bir şekilde çözdüm olayı.. bir nevi programı kandırdım... GMT+2 yazan yere GMT+3 yaptım doğal olarak saat bir saat ileri gitti...

Bu yöntem güzel pratik ama ilerleyen günlerde meridyen-paralel leri değiştirdiğin için namaz vakitlerinde sapma olabilir...Sonra kazaya kalmasın benim gibi son dakikayı bekliyorsan...

• Programı yapandan da burada bize duyuran zanbay arkadaşımızdan da Allah razı olsun.
    Bende yukarıdaki ayarları yaptım fakat diyanetin vakitleri ile kaşılaştırdığımda 1-2 dk lık farklar oldu.
    fajr -1
    sunrizse -6
    Zohr 7
    Asr 7
    Maghrip 9
    Isha 3

Bu şekilde düzeltince vakitler tam tuttu.Merak ettiğim devamlı bu şekilde vakitleri kontrol etmek mi gerekli?
  • fajr -1
    sunrizse -6
    Zohr 7
    Asr 7
    Maghrip 9
    Isha 3

bunların bir açıklması olsa ne güzel olur ince ayarda yapardık ben bir türlü tuturamadım ayarı saatı hep ileri benimkinin.
  • bu konu çok aşalara gitmiş görmiyen arkadaşlar olabilir çok hoş program yapanlardan ALLAH c.c razı olsun
  • Sağolun arkadaşlar.Ben de epeydir ipod için uygulamalara bakamıyordum.Bir kaç gündür yeni şeyler araştırmaya başladım ama bu programı ilk defa görüyorum.Tekrar teşekkürler,Allah razı olsun.
  • zanbay kardeşim 2.0.1 e gectik ama şu güzel programı kullanamıyuruz ne yapıcaz ???
    ne güzel alısmıstık oysa.
  • evet, acaba 2.0.1 de de kullanabilecekmiyiz ezan programını...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirist -- 15 Ağustos 2008; 17:19:47 >
  • bu 2.0.1 kirk firin ekmek yemesi lazim daha
  • arkadaslar hangi sehirde olusaniz olun sehri yazip go diyin sonra arkadasin dedigi ayarlari yapin yanliz 5 vakit ayarlarini siz deneyerek yapin ben takvimi elime aldim hepsini tam ayar yaptim bir tek sabah vakti 2 dakka ileri eh okadarda olsun

paylasan arkadaslardan ve programi yapanlardan allah razi olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: reiis

bu 2.0.1 kirk firin ekmek yemesi lazim daha

ya da programın 40 fırın ekmek yemesi lazım.. Yeni işletim sürümüne uyumlu olması gereken şey programdır...
  • ben aslinda stabil olmasi acisindan demek istemistim elbetteki programlarin uyumlu olmasi gerekir buda en az 6 ay surer gibime geliyor

o yuzden 2.0.1 icin hic acele etmiyom

carsidaki pirince giderken evdeki bulgurdan omak istemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: duro29

zanbay kardeşim 2.0.1 e gectik ama şu güzel programı kullanamıyuruz ne yapıcaz ???
    ne güzel alısmıstık oysa.

Valla biraz geç cevap verdim ama kusura bakmayın kardeşlerim hepinizin kandili mübarek olsun....
    Şu an maalesef bi program yok amaaaa
    Benim namaz vakti için şu anki yötemim 2.0 versiyonu için program çıkana kadar aşağıdaki gibidir.

Türk İşi İphone Çözümleri Part_3

safariden diyanetin sayfasına git
    namaz hesaplama bölümüne gir
    ilini seç ve aylık hesaplama de
    gelen tabloyu safaride tam ekran yap
    ekran resmini çek
    gerekti mi resimlerden bak
    bir ay sonra bi daha yap

vesselam

• benim yöntem ama paylaşmak aklıma gelmedi sağolasın :)
  • ipray pro çıktı arkadaşlar.. 2.0.1 e uyumlu
  • nerede cydia ?
    quote:

Orjinalden alıntı: ozzy83

ipray pro çıktı arkadaşlar.. 2.0.1 e uyumlu
  • Zanbay arkadasim Allah razi olsun. Istanbul icin yzmis oldugunuz ayarlari Moskova icin de yazmaniz mumkun mu?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.