Kablo TV'de TNT akşam 8'de yayına giriyor. Nickelodeon'un bandında. İstanbul ve Ankara'da S 31 bandı. Diğer illerde de aynı olabilir. Yani tam Galatasaray maçı başlarken yayına girecek TNT.
Teşekkürler...
ya kardesım ıkı saatır şu cevabı arıyorum allah razı olsun senden ya arıyorum ıkı saatır s31 de nıckelodeon cıkıyo mac var cıldırmıs durumdaydım . supersın hocam eyvallah
Beyler digitürk tnt kanal 999 dan yayına başlamış diyolar bende de Digitürk var ama en son kanal sayısı 778..
yardımcı olursanız sevinirim ..
quote:
Orijinalden alıntı: uaykut1905
Beyler digitürk tnt kanal 999 dan yayına başlamış diyolar bende de Digitürk var ama en son kanal sayısı 778..
yardımcı olursanız sevinirim ..
bende 999 tnt görünüyor ama üyelik kapsamında değil diyor kanal için
off ya baktım baktım yok digitürkte tnt :(
Maç başladı ancak Tnt yayını başlamadı.
bende 778 kanal var ben böle işin...
varya 1 maç izlicektik onunda içine ettiler ya.
gollll dk 5 elanooooooooooooooooooo.
bende digide vardır diye seviniyordum
aynen ama aradım yok nese ben bi duş alim gelene kadar 2-0 olur inş...
quote:
Orijinalden alıntı: zmax
aynen ama aradım yok nese ben bi duş alim gelene kadar 2-0 olur inş...
oldu
vodafone u olanlar 3g üzerinden mobil tvden eurofutbol kanalını izleyebilirler
TNT kanalı maç fiyaskosundan sonra (maç bisse girince digiturkteki yayında gitti) yayından tamamen kaldırılmıştır. Şu an için digikutulara gelmesi de söz konusu değildir.
televizyonun anten kablosunu çıkartsanız tnt yine çıkıyor ama biz hala dt ye ne zaman gelecek diye tartışıyoruz. işte digiturk farkı!
ortada fiyasko filan yok zaten maçı digiturkun vermesi sözkonusu değildi eğer verecek olsaydı maç günü tnt eklenirdi zaten
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin
TNT kanalı maç fiyaskosundan sonra (maç bisse girince digiturkteki yayında gitti) yayından tamamen kaldırılmıştır. Şu an için digikutulara gelmesi de söz konusu değildir.
quote:
Orijinalden alıntı: next-urla
ortada fiyasko filan yok zaten maçı digiturkun vermesi sözkonusu değildi eğer verecek olsaydı maç günü tnt eklenirdi zaten
quote:
Orijinalden alıntı: engunaydin
Maç yayınına izin verilmesi şartını öngörerek Digiturk bu kanalı ekledi TP'lerine. Maç şifreye girip kendi yayınları da donunca al kanalın senin olsun dediler Doağn grubuna olay bundan ibaret. Bu kanalın maç öncesi DT tplerine gelmesi de zaten yayınlanacak maçlar sebebiyleydi. Sizin oradan bakınca nasıl görünüyor bilmiyorum ama maçı yayınlayamayınca TPden kalkıyorsa durum gayet açıktır.