Şimdi Ara

MÜJDE ''TNT'' DİGİTURK'TE (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
36.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yarın akşamki maç şifreli mi olacak normal uydu receiver'a
  • tv ekranında Digiturk ten mesaj çıktı tnt de maç şifresiz diye ama hala test yayınında siyah ekran var sadece
  • Normal antenle bedeva izleyebilecegim bir kanalı Digitürkte sadece sinema paketi olursa izleyebiliyorum.

• Tarih : 21 EKİM 2009
    Duyuru No : 2009 - 279

Konu : PLATFORMUMUZA TNT KANALININ EKLENMESİ

Değerli İş Ortağımız,

TNT kanalı, şuan için aksi belirtilene kadar test yayını olmak suretiyle, platformumuzda 54 no’lu kanaldan yayına başlamıştır.

Kanal, sinema,super,mega super ve mega gold paketlerimizde yer alacaktır. Ancak, UEFA maç yayınları sırasında tüm paket üyelerimize açık olacaktır.

Tüm üyelerimiz UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda 22 Ekim Perşembe akşamı saat 20.00 da TNT kanalından yayınlanacak olan Steaua Bükreş - Fenerbahçe karşılaşmasını izleyebileceklerdir.

Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz.

Dağıtım: Yetkili Teknik Servisler Bilgi: Satış ve Pazarlama
    Dijital Teknik Servisler Müşteri Hizmetleri Finans

• maç saati tüm digiturk abonelerinin maçları seyredebilecek olması güzel. yoksa tnt kanalıyla işimiz yok. spor paketimiz var bi an korktum maçı seyredemicez diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comma -- 21 Ekim 2009; 20:54:39 >
  • şu anda star tv de beşiktaş maçı sırasında bas bas bağrınıyor spiker..

" fener maçı TNT de yayınlanacaktır yalnız uyduda ve Dsmart dışındaki digital platformlarda şifreleme nedeniyle izlenemeyecektir "

diyerek.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ben anlamadım kim doğru diyor yada bunlar birbirlerini yerke arada bize geçiriyorlar..

saygılarımla..
  • quote:

Orijinalden alıntı: geremi23

şu anda star tv de beşiktaş maçı sırasında bas bas bağrınıyor spiker..

" fener maçı TNT de yayınlanacaktır yalnız uyduda ve Dsmart dışındaki digital platformlarda şifreleme nedeniyle izlenemeyecektir "

diyerek.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ben anlamadım kim doğru diyor yada bunlar birbirlerini yerke arada bize geçiriyorlar..

saygılarımla..

bunu bende anlamış değilim. uefanın talimatı var bir maçı şifresiz yayınlamak zorundasınız diyor. e herşeyi kılıfına uydurdukları gibi bunuda uydurmuşlardır.. genede maç saatinde ne olacak tam bilgim yok.
  • yok o işi kılıfına uyduruyorlar zaten.

TNT normalde ulusal bir "free to air" kanalı olduğu için tanıma uyuyor zaten çoğu yerde normal anten ile izlemek mümkün.. o yüzden UEFA kuralını ihlal etmiyorlar..

bence maç saatinde yapacakları belli digiturke giden yayında şifrelenecek ve digiturktekiler platform içinde izlenemeyecek kanal..

o yüzden yarın ben digiturkte rahat rahat izlerim diyen arkadaşlar bence bir adet TV üstü anten edinsiler. en azından alimünyum folyoları olsun evde..

saygılarımla..
  • digiturk de şifresiz yayınlayacağız diyor ama yarınki maçı, kim doğru söylüyor
  • digiturk müşteri hizmetlerini arıyıp maçın şifresiz verileceği hakkında bilgi alanlar var. inşallah doğrudur. beni karasal yayın ilgilendirmiyor çünkü bulunduğum yerde karasal yayında tnt kanalı yok :)
  • Arkadaşlar;

Normalde bu forumda hiç aktif değilim ama ben de kafayı yiyorum bu saçma sapan muhabbetler yüzünden..Sizleri bilgilendirmek isterim..

15 dk önce digiturk müşteri hizmetlerini aradım..Bir bayan çıktı, benim spor paketim var ve moviemax ler açık, goldmax ler kapalı..Benim izleyemeyeceğimi söyledi..

Bu aramadan 15 dk sonra tekrar aradım..Bir adam çıktı, maçı şifresiz izleyebileceğimi söyledi, bayanın yanlış bilgi verdiğini söyledi, kanal 54 te şu an herhangi bir kanalın olmadığını söyledim, o da test yayın olduğu için problemler olduğunu, maç günü/saati yayının açılacağını söyledi..

Yani siz siz olun bu gece, yarın maç saatine kadar defalarca digiturk ü arayın, kendilerinden haberleri yok çünkü..
  • Şimdi bir kez daha aradım digiturk ü..Başka biriyle konuştum..Yukarda sizlere söylediklerimi anlattım..Dediği aynen şu..

Benim paketim spor paketi..TNT kanalı bir üst paket/paketlerde sürekli açık olacakmış..Fakat maç saati bütün digiturk üyeleri şifresiz olarak yarınki maçı izleyebilecekmiş..TNT kanalı(54. kanal) kanal listemde yer almıyordu..Kurulumdan kanalları tekrar arattığımda 54. kanalda TNT kanalı şu an görünüyor ve 'Üyeliğiniz bu kanalın bulunduğu paketi kapsamamaktadır' yazısı var..Bunu söylediğimde de maç saati açılacağını ve maçı izleyebileceğimi söyledi bayan..

Umarım faydası dokunmuştur bu bilgilerin sizlere ve marım son dakika kazığı yemeyiz....
  • şu anda digiturkte 54 nolu tnt kanalı yok şimdiden hayırlı olsun!

edit tekrar kurulum yaptım kanal geldi. maç saatini bekleme kaldı bize. paranoyak olduk iyice

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comma -- 22 Ekim 2009; 10:56:43 >
  • Maçı izleyip izleyemeyeceğimiz, maç başlamadan belli olmayacak gibi.
  • bende niye çıkmadı bu tnt 53.kanaldan 55'e atlıyo..tekrar kurulum yaptım...değişmedi...
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum,

Benim Digitürk Turksat 3a üzerinden yayım yapıyor.. Tnt kanalı 232. kanal da var bende.

Şimdi 54. kanala baktım yoktur benim pakette.. kullandığım paketin adını bilmiyorum ama ücreti 39 ya da 42 olması gerek. geçen ay farklıydı bu ay farklı oldu..

Tnt gs nin ilk maçını verdiğinde şifrede idi bende, ama 2. maçında şifreye girmemişti. 232. kanal da olan tnt yani..

bu akşam da inşallah girmez.

ardından optionstan girip digitürk tursat 3a kurulumu yaptım , ama 54. kanal çıkmadı.. bazları 999 demiş ama o kanal da yok..

tnt cıkacak mı acaba?
  • Tnt'nin sayfasında uydu hariç her yerde şifresiz olacağı yazıyor.

http://www.tnttv.com.tr/mainSlide.swf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kathi -- 22 Ekim 2009; 17:45:51 >
  • Normal uydu veya belediye yayınıyla şifresiz özgürce izlenebilen bir kanalı Digiturk hangi mantık ve düşünceyle şifreli yayınlıyor anlamak mümkün değil.(Maç yayınları için söylemiyorum).Bu iş banyoda belediye suyu varken para verip damacana suyla duş almaya benziyor.....Digiturk iyice saçmaladı.
  • arkadaşlar benim digiturkte 54,kanal var fakat tnt falan yazmıyor siyah ekran var maç saatimi gelicek ekran ? test yayını falan yazmıyor otomatik arama yaptım ama bişey olmadı 54,kanal var ama siyah yardımcı olurmusunuz?
  • bu arada ikide bir ekrana yazı geliyor fenerbahce macı 54. kanalda tnt de diye ama kanal siyah ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.