Şimdi Ara

MÜJDE ''TNT'' DİGİTURK'TE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
36.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Choppe®

Şu ana kadar izleyebilen var mı?

Sormanıza gerek varmı :)

İzleyen olsa illaki yazardı sormadan
  • Çok kotu oldu bee
  • Benim uydu alıcıda 778 kadar çıkıyor.Kimsede çıkmadımı TNT?
  • şuan tnt kanalının yayını askıya alındı mağlesef yayın yok doğan gurubu ile tekrardan anlışılabilirse gelcek
  • normal antenle izliyoruz -- en garantisi -- çok net çekiyor...
  • Arkadaşlar digitürk 1. elden öğrenmek kimsenin aklına gelmedi mi ya. Aradım müşteri himetlerini, TNT'yi Digitürkten izlemek gibi bir şansınız yok. Digitürk bu hizmeti sunmuo. Ayrıca D-Smart'a paralel olarak Galatasaray Strum Graz maçını izleyebileceğiniz Digitürk tarafından sunulan bir kanal da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TradeMark -- 1 Ekim 2009; 19:29:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TradeMark

Arkadaşlar digitürk 1. elden öğrenmek kimsenin aklına gelmedi mi ya. Aradım müşteri himetlerini, TNT'yi Digitürkten izlemek gibi bir şansınız yok. Digitürk bu hizmeti sunmuo. Ayrıca D-Smart'a paralel olarak Galatasaray Strum Graz maçını izleyebileceğiniz Digitürk tarafından sunulan bir kanal da yok.

MH nin g.den haberi yok ki
  • Bu iştende hayır yok desenize.
  • az once yazdı dıgıturkte ekrana geldı tnt test yayınına baslıyor dıgıturk 53.kanal da diye ancak orta da bısey yok henuz

tnt geldı 54. kanal da test yayınıyla basladı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 20 Ekim 2009; 20:52:26 >
  • UEFA Avrupa Ligi maçları TNT kanalında şifresiz yayınlanacak ve tüm üyelerimiz tarafından izlenebilecek.

Bu ekranı kapatmak için back tuşuna basınız

şu an gelen mesaj
  • Artık avrupa ligi maçlarını izleyebileceğiz.........

Bide D smart çıkmıştı başımıza gerçekten iyi oldu bu iş.....
  • 54. Kanalda yayına başlamış ancak maçlar dışında en düşük sinema paketinde olacakmış kanal...
  • arkadaşlar sadece maç için eklenmedi değilmi kanal sürekli kalacak diimi
  • 3 LİRALIK ANTENLE İZLENEN TNT GELMİYOR DEDİK
    HERİFLER GETİRDİ AMA SİNEMA PAKETLERİNE

LAN SANKİ KENDİ KURDUĞUN BİR KANAL DUBLAJINI YAPIYORSUN Bİ HİZMET VERİYORSUN
    BİDE BUNUN İÇİN PARA İSTİYORSUN YUH ARTIK
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabonx

3 LİRALIK ANTENLE İZLENEN TNT GELMİYOR DEDİK
    HERİFLER GETİRDİ AMA SİNEMA PAKETLERİNE

LAN SANKİ KENDİ KURDUĞUN BİR KANAL DUBLAJINI YAPIYORSUN Bİ HİZMET VERİYORSUN
    BİDE BUNUN İÇİN PARA İSTİYORSUN YUH ARTIK

İşin içinde iş olabilir. Doğan Grubu bu şartla vermiş olabilir yayına... Ya da maç hariç içerik farklı olacak olabilir yoksa şu anda neden TEST YAYINI yazsın ki?
  • Suan test yayında evet ama acık değil .. Sinema paketi sanırım gerekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: W7K2D

Suan test yayında evet ama acık değil .. Sinema paketi sanırım gerekiyor

Ben de açık. TNT logosunun altında da TEST YAYINI yazısı var, sadece epg'de değil.
  • Kolay kurulum yaptım, bende de görünüyor 54. kanalda.
    Umarım kalıcı olur...
  • Kanalı buldum yalnız benimki spor paketi olduğu için kapalı. Maçlarda açılacak mı yayın?
  • sinema paket üyelerine her zaman açık diğer paketlere maç olduğu zaman açılacak bende kanal kurulumundan arattım kanalları tekrar açıldı. hayırlı olsun bakalım
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.