Şimdi Ara

MÜJDE ''TNT'' DİGİTURK'TE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
139
Cevap
0
Favori
36.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ikinci yarı başladı ve maç ekranında koca Dsmart yazısı var.Çok koymuş Dsmarta galiba.
  •  MÜJDE ''TNT'' DİGİTURK'TE

• quote:

Orijinalden alıntı: loko

ikinci yarı başladı ve maç ekranında koca Dsmart yazısı var.Çok koymuş Dsmarta galiba.

hayır bende d-smart var, ben niye çekiyorum bu rezilliği. Gitsin digiturk'ten izleyenlere koysun logoyu
  • Abi bu kadar adilik olmaz, Diji yayınlıyor diye kocaman logo koydular maç ekranının ortasına...Mecburmuyuz bu şekilde izlemeye ? Ayıp ya, beter olun ya...Nefret ettirdin kendinden dsmart

Şu andada şifre için kasıyorlar ama dijide anında devam ediyor, oooh zevke geldim valla, helal...Sen milleti kazıkla, bedava de, sonra kalkyıllık 200 ytl iste, sonrada ağla...
  • D-smart şuan digiturk'ten yayınlanan maça kocaman bir logo koydu. Ara ara donlamalar olmaya başladı, maç kesilmeye başladı. D-smart sürekli ekrana birşeyler yazıyor digiturk kapatıyor.

Digturk'de altta bir açıklama yaptı; bu maç d-smart ile yapılan sözleşme gerei tamamen yasal olarak yayınlanmaktadır diye.

TNT'den bir alt yazı geçiyor şuan: "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin avrupa kupası maçları için hemen d-smart'a abone olun"

Pes valla, d-smart kadar çirkin bir yayın organı hayatımda görmedim.
  • Bir kez daha d smart a kıl oldum. Çok kere eleştirdiğim Dt ye helal olsun diyorum başkada bişi demiyorum....

(bu arada ciddi olarak d smartı deli etti Dt ne yaptıysa yayını engelliyemedi )

Ayrıca d smart yayın hakkı falan diye konuşacağına bünyesindeki kanalların lisanslarını alsın...
  • Maçın tadı kaçtı.Alt yazılar,koca dsmart yazısı yüzünden maçı izleyemez olduk.Bunların yaptıkları çok ayıp.Halkın önünde çirkeflik yapıyorlar.
  • ya arkadaşlar burda hiç normal uydudan lig tv abonesi yokmu bana yardım edecek. öyle üyeliğmiz varsa nasıl seyredicez digitürk üzerinden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: DiveMaster

D-smart şuan digiturk'ten yayınlanan maça kocaman bir logo koydu. Ara ara donlamalar olmaya başladı, maç kesilmeye başladı. D-smart sürekli ekrana birşeyler yazıyor digiturk kapatıyor.

Digturk'de altta bir açıklama yaptı; bu maç d-smart ile yapılan sözleşme gerei tamamen yasal olarak yayınlanmaktadır diye.

TNT'den bir alt yazı geçiyor şuan: "Galatasaray ve Fenerbahçe'nin avrupa kupası maçları için hemen d-smart'a abone olun"

Pes valla, d-smart kadar çirkin bir yayın organı hayatımda görmedim.

d-smart türkiye ligi maçlarını izinsiz verse, aynı şeyi söyler miydin digiturk için? Digiturk o zaman yayını engellemeye çalışmaz mıydı?

d-smart da digiturk de aynı paracı platformlar. Birini yererken diğerini övmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

d-smart türkiye ligi maçlarını izinsiz verse, aynı şeyi söyler miydin digiturk için? Digiturk o zaman yayını engellemeye çalışmaz mıydı?

d-smart da digiturk de aynı paracı platformlar. Birini yererken diğerini övmeyin.

D-smart'ın şuana kadar ne gibi sahtekarlıklar yaptığı ortada. Sen hangi reklamında maçlar TNT den yayınlanacak ibaresini gördün? Ama açık olarak yayınlanıyor değil mi? Mualefet olurken neye mualefet ettiğinizi bir düşünün.
  • Digi kocaman yazdı az evvel..

Sinema paketi olanlar izleyebilir.Adamlar bunu bas bas bağırarak söylüyorlar.Dsmart ise hala yasal işlem bla bla.. xD
  • quote:

quote:

D-smart'ın şuana kadar ne gibi sahtekarlıklar yaptığı ortada. Sen hangi reklamında maçlar TNT den yayınlanacak ibaresini gördün? Ama açık olarak yayınlanıyor değil mi? Mualefet olurken neye mualefet ettiğinizi bir düşünün.

mesajımı tekrar oku istersen, bütün dijital platformlardan nefret ediyorum, hepsi sahtekar. Hepsi birer paragöz ve üçkağıtçı. Ama sadece d-smart'a sahtekar demeniz bana mantıklı gelmiyor. D-Smart maçları karasal yayından verebilmek için 2 maçtan bir tanesini şifresiz veriyor. Karasalda da TNT üzerinden veriyor. Belli ki Digiturk kural ihlali yapıp maçı kendi platformundan vermeye çalışıyor. D-Smart kural ihlali yapıp Türkiye ligi maçlarını verse hepiniz burada aslan kesilirsiniz. Digiturk sahibi olsanız bile fanatikliğe gerek yok.

Önce mesaj okuyun sonra bana muhalefet edin. (mualefet yazılmaz muhalefet yazılır.)

Dijital platform fanatikliği yapmanıza gerek yok. Ayrıca onların yeteri kadar avukatı vardır, savunmanıza da gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CARNIVALE -- 22 Ekim 2009; 21:38:24 >

• D smart iddasında haklı olsaydı 5 gündür bunun için konuşur ve çaresine bakardı.

Tnt 5 gündür digiturkte yayında. O zaman d smartın hiç sesi çıkmıyordu. çünkü tnt ile digiturk anlaşmış ve yayına başlamıştı. Sen gider maçı tnt den yayınlarsan bu kanalı yayınlama hakkı olan kuruluşlarda yayınlar. eğer tnt dt de yayın yapıyorsa maçta tnt de yayınlanıyorsa kusura bakmayın ama d smart boşuna konuşuyor.

D smart (yada uefa yayınlarını alan kuruluş) fenerin 3 galatasarayın 3 maçını şifresiz kanaldan vermek zorunda.

Digiturk de tnt sinema paketinde olmasına rağmen maç anında şifresiz yayınlıyor.

o zaman kablolu yada hava anteninde yayın maç sırasında kapansın. kabloluda ticari kuruluş digiturk te.

nasıl kablolu tv tnt nin yayın haklarını alıp maçıda gösteriyorsa digiturk te tnt nin yayın haklarını alıp maç sırasında maçıda gösterir. (şimdi digiturk uydudan yayın yapıyor uydu yayın hakları d smartta demeyin kablolu tv tnt nin yayınlarını nerden alıp merkezde toplayıp yayın yapıyor)

• Cıldırdılar
  • Bu kanal şifrelidir
    CONAX

_____

3 Sny sonra acılıyor

_____

Reklamları 2şey 2 şer veriyor artık
  • d-smart müşteri kaybetmemek amacıyla çırpınıyor.HEMEN D-SMARTA ÜYE OLUNUZ ne demek yaa yok böyle bir yayıncılık sistemi
  • kablolutvdede gitti yayın. Yani bizim tv de gitti bilmiyorum kabloludan izleeyen var mı maçı. D-Smart çok büyük hatalar yapmaya başladı. Bu anlayışla iyice halkın nefretini toplayacaklar. Böyle yayıncılık olmaz, böyle bir işletme hiç olmaz
  • digiturk neler yaptı maçı vermek için. d-smart üstünden yayınladı, abone olarak maçı verdi, analog yayın üzerinden bile yayınladı. resmen digital savaş seyrettik. maçı seyredemedik o ayrı ama kazandık lideriz :D Allah seni bildiği gibi yapsın d-smart iyice bittiğin gün bugün olur inşallah!!!
  • adamlar analog yayın bile yaptılar yaw valla helal olsun bu digiturke hahahah
  • quote:

quote:

quote:

mesajımı tekrar oku istersen, bütün dijital platformlardan nefret ediyorum, hepsi sahtekar. Hepsi birer paragöz ve üçkağıtçı. Ama sadece d-smart'a sahtekar demeniz bana mantıklı gelmiyor. D-Smart maçları karasal yayından verebilmek için 2 maçtan bir tanesini şifresiz veriyor. Karasalda da TNT üzerinden veriyor. Belli ki Digiturk kural ihlali yapıp maçı kendi platformundan vermeye çalışıyor. D-Smart kural ihlali yapıp Türkiye ligi maçlarını verse hepiniz burada aslan kesilirsiniz. Digiturk sahibi olsanız bile fanatikliğe gerek yok.

Önce mesaj okuyun sonra bana muhalefet edin. (mualefet yazılmaz muhalefet yazılır.)

Dijital platform fanatikliği yapmanıza gerek yok. Ayrıca onların yeteri kadar avukatı vardır, savunmanıza da gerek yok.

Uefa zaten yayıncı kuruluşa her hafta 1 maçı şifresiz verme kuralı getirdi.Bunu zaten mecbur yayınlamak zorundalar ve bu çok önceleri bilinirken d-smart hiç bundan bahsetmedi.
    Uydudan maçların yayınında şifre koymasını biryere kadar anlarım çünkü yabancı ülkelerde paralı yayın yapan kanallardan sebep ancak sen türkiye dışında kablo tv karasal yayınıyla digital yayınının izlenemeyeceğini bile bile bunlara neden şifre koymaya çalışırsın artı digitürk bile buna dahil çünkü oda sonuçta paralı platform.Sonuçta normal uydu dısında hiçbir yayına şifre koymaya hakkı yok bu adamların.
    Nekadar çirkefmiş bunlar ya 5dk bir şifre koyuyorlar maçı koca d-samart logosuyla izletiyolar.Terbiyesizliğin bukadarı.Ben olsam d-samartı geri verirdim sanırım ama bunu takımına tutkulu olan kişilere yaptırmak zor aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misali.trabzonspor gruplara kalamadı kalsaydı ne yapardım bilemiyorum.
    Türkiye ligini bu yüzsüzlerin almaması için dua etmekten başka şansımız yok.Alırlarsa bittik.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.