Şimdi Ara

MÜJDE! YENİ ASTRA SEDAN GELİYOR.İŞTE İLK FOROĞRAFLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
7.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel, ne zaman ki sedanla hb kasayı aynı zamanda piyasaya sürerse o zaman sedan kasa hak ettiği değeri görür.

Astra H Sedan gayet şık bir araçtı bana göre, Civic ya da Corolla'dan bir eksiği yok tasarım olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

tipsiz bir şey geliyor sanki

bana da öyle gibi geldi...
  • Arkada da sportfiliğini korursa güzel bir tasarım ortaya çıkacak.
  • Şu fotoda arkası şu malum araba tigrayı andırıyo sanki

MÜJDE! YENİ ASTRA SEDAN GELİYOR.İŞTE İLK FOROĞRAFLAR
  • TeQuiLaS bunu beğendi
  • insigna çakması
  • Ben sedan otomobil manyağı birisiydim taaki astra sports tourer alana kadar :) fotoğraflara bakıyorumda iyiki sports tourer tercih etmişim son 2 yıldır stw otomobillerin tasarımları sedan otomobillerden daha güzel yapılıyor örneğin megane sports tourer astra sports tourer insignia sports tourer passat variant vs bu araçları trafikte sıkça görmeye başladım gözlemlediğim kadarıyla şık tasarlanan stw otomobiller sayesinde sedan otomobil takıntısı yavaş yavaş terkediliyor
  • Bumu güzel kasa?????
  • quote:

Orijinalden alıntı: Performance.

Ben sedan otomobil manyağı birisiydim taaki astra sports tourer alana kadar :) fotoğraflara bakıyorumda iyiki sports tourer tercih etmişim son 2 yıldır stw otomobillerin tasarımları sedan otomobillerden daha güzel yapılıyor örneğin megane sports tourer astra sports tourer insignia sports tourer passat variant vs bu araçları trafikte sıkça görmeye başladım gözlemlediğim kadarıyla şık tasarlanan stw otomobiller sayesinde sedan otomobil takıntısı yavaş yavaş terkediliyor

megane sports tourer gerçekten hb megane ve fluanceden daha güzel hatta sınıfının en yakışıklısı, 130 bg edc gelse tadından yenmez
  • Vw ve röno'nunda ayırmasıyla birlikte artık çoğu marka C sınıfı hb ve sedan olmak üzere 2 ayrı araç üretiyor.
    HB araca bagaj ekleyerek sedan karoser oluşturunca araç orantısız ve çirkin oluyor.
    Golfü uzatarak jetta, astrayı uzatarak sedan astra yaptılar çirkin oldu.
    Cruze'u kırparak cruze hb, eskidende megane kırparak megane hb yapıyorlardı bunlarda çirkin.

Özet olarak hb aracı sedan yada sedan aracı hb yapmaya çalışınca ortaya çirkin şeyler duruyor. Bu araçta bir önceki astra sedan gibi dışarıdan bakınca küçük gözükecek gibi. Bu kadar büyük firmaların 2 ayrı araç üretmesi zor değil. Bu şekilde zorlamaya gerek yok...
  • bence mundar etmişler güzelim arabayı hiç gelirmesinler mümkünse
  • Fena değil gibi.
  • Arka dandikte ön taraf çok iyi olmuş.
  • o mükemmel hb nin ardından bu olmamış sanki

yada hb si çok iyi durduğu için öyle geliyor bilemedim yollarda görünce belli olur.
  • focus hb & insignia kirmasi olmus..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -s-laughter

ilk resim PS.diğerleri buick verano

ayrıca bu araca HB kasa yakışıyor.zaten sedan kasaya çok önem vermiyorlar bu sınıfta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electrostatic -- 9 Şubat 2012; 22:04:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: atakangrbz

tipsiz bir şey geliyor sanki

Katılıyorum ; sedan pek olmamış gibi yada gözümüz alışır buna da zamanla ..
  • Türkiye pazarına önce sedanları çıkarmalı opel hb'den sonra sedan astra albea havası yaratıyor
  • Yine olmamış.

Kim ne derse desin en başarılı sedan astra => Astra G 'dir.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.