Şimdi Ara

Müjdeeeeee Jade dynasty ve ether saga onlinede artk IP block yok (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
8.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: digital2

manual patch atmayin :D direk auto patch secenegi var onu secerseniz patch atiyor

digeri hata veriyo.

@MrEmq
    Daha 1 lvlden nasıl karar verdin onu anlamadım.
  • questleri yapabiliyorm JD de biraz arastiriom zar zor yapiliolar :) petim bile oldu eso ise patch atior Auto secince :S siz bir kac kez daha deneyin isterseniz elbet olucaktir bende birmesi yakin
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

manual patch atmayin :D direk auto patch secenegi var onu secerseniz patch atiyor

digeri hata veriyo.

@MrEmq
    Daha 1 lvlden nasıl karar verdin onu anlamadım.

options dan hepsini en düşüğe al anlarsın
    ekran kartını deiştirmem gerek ühü

• quote:

questleri yapabiliyorm JD de biraz arastiriom zar zor yapiliolar :) petim bile oldu eso ise patch atior Auto secince :S siz bir kac kez daha deneyin isterseniz elbet olucaktir bende birmesi yakin

1 saattir türk var mı diye baırdım ortalıkta kimse olmadı 11 lv oldum görevler tonla xD PEt fln nasıl yapıcam anlamadım rehber olsa süper oyun :S ama questler çok karışık sende qhelper fln mı var?
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

quote:

questleri yapabiliyorm JD de biraz arastiriom zar zor yapiliolar :) petim bile oldu eso ise patch atior Auto secince :S siz bir kac kez daha deneyin isterseniz elbet olucaktir bende birmesi yakin

1 saattir türk var mı diye baırdım ortalıkta kimse olmadı 11 lv oldum görevler tonla xD PEt fln nasıl yapıcam anlamadım rehber olsa süper oyun :S ama questler çok karışık sende qhelper fln mı var?

e heralde banlar yeni açıldı.

• helpersiz simdilk :P duz mantık kasariz bulunur help siteleri.Patch bitti giriyorum phoenix e ^^
  • oyun guzel ama JD nin yaninda biraz daha sönük kaldi kanımca
  • Çok zor JD pet görevini nasıl yaptın bende birsürü 0/1 görev var Onları nasıl yapacaz ? kesme görevlerini yaptım :S

JADE DYNASTY MSN GRUBUMUZ : group279583@groupsim.com (ESOydu JD yaptım xD) Ekleyin all....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 27 Haziran 2009; 0:26:40 >
  • bazı gorevleri baktim yapamicam ornegin pet master verior :p onlari direk iptal ettim ^^ cok takilma yapamadigin questlere
  • JD de Ustad charimin ismi pm atarsan yardimlaşarak cozebilirz oyunu 5 numarali pve serverindayim :) hepinizi beklerim
  • group279583@groupsim.com ekle JD grubu görüşelim yarın yeni char deneyeceğim elimdeki bot itemi inş ques tten gelmiş olur süper birşey çünkü xD

yarın 12 gibi açıksan beraber kasalım?

group279583@groupsim.com
  • ya kimse ss koymamış jade dynasty dende ss koyun skiller vs.
  • MrEmq oyun çok kasıyo demişsin senin ekran kartı modeli ne?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I Love Cookies -- 27 Haziran 2009; 3:45:52 >
  • 17lv bir büyücü kastim :) oldukca hoş.oyun saten 30lvden sonra başlıyormuş oyundaki yüksek lvlerle konustum ve 30lve kadar hizli kasabilmek icin 1 lvde acilan skill bonus damage yapior :D 30lvde bonusu kalkiyor.Jd garip bir oyun ama oldukca zevkli :P öneririm
  • Allah'ım bu ESO delirtecek beni. 1 kez indirdim inerken torrent sorun çıkarmıştı neyse kurayım falan dedim patch atmadı.

Yeniden indirdim demin yine aynı hata

Oto patch yapsam indirmiyor. Manuel yapıyorum update server connection failed diyor.

manuel e gereklileri indirmiştim halbuki :S
  • güzel haber, saol
  • beyler City kısmına ne yazacam City contains invalid characters. böyle bir hata veriyo üye olamadım bir türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskender000

beyler City kısmına ne yazacam City contains invalid characters. böyle bir hata veriyo üye olamadım bir türlü

ç,ş,ı gibi karakterler kullanmışsın .ingilizcede bu karakterler olmadığı için kabul etmiyordur...

DJ SS

http://img268.imageshack.us/i/20090627091242.png/

http://img198.imageshack.us/i/81452088.png/

http://img141.imageshack.us/i/adszruz.png/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 27 Haziran 2009; 9:25:02 >

• Arkadaşlar İkiside Güzel Oyun Ama eso Daha Güzel Gibi Göründü Ama Dhden Birileri Varmı Bırakmıcak Kasabileceğimiz Beraber ONa Göre Başlıycam Jd Silkroad Online Gibi Bence Fazla Güzel Değil Ama Skilleri Güzel
  • akşam yatarken bırakmıştım JD yi hata vermiş şimdi tekrar indiriyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.