Şimdi Ara

Müjdeeeeee Jade dynasty ve ether saga onlinede artk IP block yok (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
8.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BelieveMe

JD ye baktım ESO nun karışık ve fantasy (anime olmayan) hali. Birde classlar yok.[Sanırım. Seçemedim çünkü :D]

10lvl oluncamı ne seçebiliyosun görevle
  • JD classi lv 15 de seciorsn esoda secerek başlıon saten
  • Eso yuda denedim

Jade Dynasty nin bildiğiniz anime versiyonu.Hiçbir fark yok.
  • eso yu denedim süper
    jd yi denedim hiç bişey anlayamadım...class dahi seçemedim garibime gittii....
  • bu arada jd de bot nereden açılıyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mcansl

bu arada jd de bot nereden açılıyor ?

Questte item olarak veriyor olarak hatırlıyorum.
  • JD
    ya o bot dediginiz basit bir sistem ve kısa süreli dolup devam ediorsunuz bir talismandır o ve mükemmel birşey görevler içinde otomatik ayarlayabilirsunuz açıcası kötü yan degil bu kesinlikle + yan
    ayrıca SINIF SEÇİMİ 15 lvlden sonra yapılıor SINIFLAR VAR
    düşük grafik te yada yüksek grafik te oyun mükemmel oyunu 10 dk oynayıp kötüleyenler için söylüorum ki söylemicem :D agır kaçar:.....
    neyse oyun gerçekten güzel eger benimle oynayacak biri olursa indirebilirim rappelz tr ile birlikte oynarım ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eayn -- 28 Haziran 2009; 3:57:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: osmanlubu

JD
    ya o bot dediginiz basit bir sistem ve kısa süreli dolup devam ediorsunuz bir talismandır o ve mükemmel birşey görevler içinde otomatik ayarlayabilirsunuz açıcası kötü yan degil bu kesinlikle + yan
    ayrıca SINIF SEÇİMİ 15 lvlden sonra yapılıor SINIFLAR VAR
    düşük grafik te yada yüksek grafik te oyun mükemmel oyunu 10 dk oynayıp kötüleyenler için söylüorum ki söylemicem :D agır kaçar:.....
    neyse oyun gerçekten güzel eger benimle oynayacak biri olursa indirebilirim rappelz tr ile birlikte oynarım ..........

Ben oynuyorum 19 lv Mudo var şuan yeni char açtım Buildleri yanlış girdiğim için :S

nick : ByAlpha group279583@groupsim.com ekle

• ekledim oyundaki nick im CryMooN
  • oyunu suan yukluyorum lvl 30 a kadar oynıcam eger begenmezsem sılcem sonrada eso yu yuklıcem
  • en iyisini yaparsın 30 lvl e kadar oynamakla digerleri gibi 10 dk oynayıp yargıya baglaman saçma olurdu :)
  • JD'yi yüklüyorum .
  • ben 16 lvl oldum class secemedim oyun hakında bilgi alabilirmiyim biliosan ?

mesela nerden nasi class secicez ??
    2. si pet olayi karısık.
    delirdim ya ama süper oyun
  • Class seçiminin sana görev olarak verecek Class Masterına gideeksin onla konuşacaksın.
    Pet görevini yaptıysan sana domuz verir ,Peti tome edeceksin sonra çantanda sağ tıklayacaksın P ye basıp summonner e basacaksın petin yanında belirir 20 lv oldum bende Modo'yum :) ByAlpha
  • patch i europe yaptm sizde öle mi yaptniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

Class seçiminin sana görev olarak verecek Class Masterına gideeksin onla konuşacaksın.
    Pet görevini yaptıysan sana domuz verir ,Peti tome edeceksin sonra çantanda sağ tıklayacaksın P ye basıp summonner e basacaksın petin yanında belirir 20 lv oldum bende Modo'yum :) ByAlpha

sadece domuz vermez...

@mert1095x:
    evet europe secilcek
  • bende su an jd online'a update yapıyorum bitince aranızdayım

oyuna girdim Nick Okkuzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 1 Temmuz 2009; 8:31:05 >
  • oyunu oynuyorum ama cok cabuk lvl atlıyorum :D
  • kaç lvl a kadar çabuk lvl atladın
  • quote:

Orjinalden alıntı: lamerstyle33

kaç lvl a kadar çabuk lvl atladın

daha yenı basladık suan 9 u bugun 15 olurum :D

npc ler cok karısık hangısı pot elbıse satan yerlerı bılıyonmu

silahı buldum NPC NIN ADI BLACKSMİTH SHATRA

sıra kaldı elbıseyle pot :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOXO -- 1 Temmuz 2009; 11:25:06 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.