Şimdi Ara

Müjdeeeeee Jade dynasty ve ether saga onlinede artk IP block yok (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
0
Favori
8.146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • :) Bende questleri çözmeye çalışıyorum xD Peti nasıl çıakrıcaz anlamadım pet bag mi almamız gerekio acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 27 Haziran 2009; 12:20:00 >
  • BlackRap
    Ben oynuyacam beraber oynarız.
  • (JD)oyun çok dandik hiç beyenmedim
    şimdi requiem e bakıyordum patch sorununu çözdüklerini yazmışlar ve full version client koymuşlar.
    bakalım olursa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 27 Haziran 2009; 13:52:47 >
  • Bende eso yu indiriyorum ve gerçekten süpere benziyor özellik W A S D kullanılması beni çok heyecanlandırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

(JD)oyun çok dandik hiç beyenmedim
    şimdi requiem e bakıyordum patch sorununu çözdüklerini yazmışlar ve full version client koymuşlar.

Sen hayatında adam gibi oyun oynadınmı gerçekten

1 lvl de oyun bırakılırmı ya

eso oynayıpta yardımcı olcak kişi aranıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 27 Haziran 2009; 14:43:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: byalfa

:) Bende questleri çözmeye çalışıyorum xD Peti nasıl çıakrıcaz anlamadım pet bag mi almamız gerekio acaba

pet e sağ tıkla sonra p tuşuna bas ordanda summon a tıkla
    pet senin yanında kendinden kasılıyo her yaratıktan exp gidiyo onada benimki 12 lv oldu
  • nod32 kullanıpta launcheri sorunsuz yapan varmı arkadaşlar?(jade dynasty içinde geçerli)

forumlara baktım çoğu kişi nod32 kullanıyor ve bu hatayı alıyor
  • Nasıl yani antivirüsü disable edincedemi hata veriyo? bende nod32 kullanıyorumda
  • http://download.microsoft.com/download/winceplatformbuilder/patch/1.0/wce/en-us/codepage.exe

1. download
    2. unzip
    3. unzip CHINAS.zip
    4. run .bat file (CHINAS.bat)

%100 çözüm!
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

quote:

Orjinalden alıntı: MrEmq

(JD)oyun çok dandik hiç beyenmedim

Sen hayatında adam gibi oyun oynadınmı gerçekten

1 lvl de oyun bırakılırmı ya

eso oynayıpta yardımcı olcak kişi aranıyor

herhalde sen ya dediğimi anlamıyon yada anlamak istemiyon
    ekran kartı dandik olduğu için oyunu full grafiği bırak orta grafikde bile oynayamıyom en düşükdede bi boka benzemiyo
    eso-jd da options dan grafikleri en düşüğe getir müthiş oynanır bu süper de bende suscam ok ?
    ayrıyetten JD yi diğer adlarıyla ZhuXian-Celestial Destroyer öncedende oynamışltım ve bir çok kişide oynadı ondan farklı olcağını düşünerek oyuna geldim ve hala aynı benim zevkime uymuyo ve oynayanlarıda gördük beyenmediler(brudakinleri demiyorum zhuxian ve Celestial Destroyer i diyorum sonuçta aynı oyun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrEmq -- 27 Haziran 2009; 15:51:20 >

• Ether Sagayı indiricem bende 2 güne kadar.
  • JD ye baktım ESO nun karışık ve fantasy (anime olmayan) hali. Birde classlar yok.[Sanırım. Seçemedim çünkü :D]
  • quote:

Orjinalden alıntı: BelieveMe

JD ye baktım ESO nun karışık ve fantasy (anime olmayan) hali. Birde classlar yok.[Sanırım. Seçemedim çünkü :D]

15 lv den sonra seçiyorsun class
  • Oyunda bot var char kendi kendini kasıyo

birde moblardan para çıkmaması çok kötü :(

birde peti nerden alcaz:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quirah -- 27 Haziran 2009; 17:29:40 >
  • ether sagada hangi serverde oynuyonuz
  • Son durumum ; JD ONLİNE (jpg olduğu için kalite düşük biraz)

http://img197.imageshack.us/img197/379/20090627174207.jpg

Müjdeeeeee Jade dynasty ve ether saga onlinede artk IP block yok

http://img197.imageshack.us/img197/7163/20090627172422.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byalfa -- 27 Haziran 2009; 18:05:27 >

• Peti Pet Tamer size görev veriyo(arkasında ayı olan)
    Sonra sanırım yanındaki minik tamer size gorev veriyor.Ve size Pig veriyor onu diğer tamere götürüp tame ediyorsunuz(2 altın istiyor)
    Ardından P ye basıp summon ediyorsunuz.
    JD çok çeşitli ve farklı bir oyun.Tavsiyem ilk başta hangi class olacağınıza karar verin çünkü Tanis Ka adlı kişi size istediğiniz herhangi bir classın 45 yada 60 Lvl setini veriyor.

Kötü yönlerini ele alırsak.
    1)Botu var.
    2)Bir skili var her yaratığa tek atıyor ama sanırım bu oyun quest sistemi üzerine kurulduğu için pek sorun teşkil etmez ki zaten 30 lvlden sonra bi işe yaramıyor o skill.
    3)Emin değilim fakat size verilen bazı garip gorevler mecut hiçbir açıklaması yok orda istediği itemlerin çoğu marketplace yani sanırım İtem Mall da veriliyor.

Onun dışında gerçekten büyük bir oyun bir char gördüm kılıcının üstüne binmiş uçuyordu.Gerisini siz düşünün.

• oyunda tonlarca quest var ya. eso yu daha çok beğendim ben.
  • yaratıklardan para cıkıyor otomatik olarak paraniza ekleniyor.30lve kadar begginer help olsun die o herşeye tek atan skille bonus damage koymuşlar yoksa celestial destroyerde 1 yaratıga asla tek atamiyorduk .Oyunun kendine ait bir botu olmasi benimde cok garibime gitti :)
  • Bot olması daha iyi bence bnm hoşuma gitti :) Sonra çok zor diyim mızmızlanırdık bence :) Ben questler birden almıyorum emsela bir görevin zincirlemesi oalrak yapıyorum hangi NPC de biterse ondan görev alıyorum öyle devam ediyor bütün görevleri yapıcaz diye birşey yok :)
    Bu arada JD /Eso oynayanlar : group279583@groupsim.com eklerse Oradan daha ayrıntılı konuşaiblirz.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.