Şimdi Ara

mükemmel karizma,mükemmel temizlik bol resiMLİ E50 METAL BLACK 8800,N73,E65,6120CLASİC İLE TAKASLIK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA DOSTLAR 17 AY GARANTİSİ MEVCUT OLAN FULL KUTU İÇERİKLİ.HATTA KUTUDAN ÇIKMAYAN EKSTRA MUZİK KULAKLIĞI MEVCUT... E50 METAL BLACK TAKASLIKTIR.....

TELEFON ÇİZİKSİZDİR SIFIR GİBİDİR......

TAKASDA VERİLCEKLER ;

---NOKİA E50 METAL BLACK TELEFON

---TOSHIBA 1 GB MİCRO SD HAFIZA KARTI

---NOKİA MUZİK KULAKLIĞI

--- NOKİA ORJİNAL DATA KABLOSU

---ORJİNAL NOKİA CD Sİ

---KULLANIM KLAVUZU VE GARANTİ BELGESİ

---ORJİNAL NOKİA METAL ARKA KAPAK

---NOKİA ORJİNAL KULAKLIK ÇEVİRME APARATI

---VE SON OLARAKDA NOKİA ORJİNAL ŞARJ ALETİ VE KUTUSU...

CİHAZ I FOTOLARDADA GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ EPEY TEMİZDİR .....

BU TELEFONUMU NOKİA 8800,N73,E65,6120CLASİC MODELLERİ İLE TAKAS ETMEK İSTİYORUM...

TELLERİN EKRANINDA GIDIM ÇİZİK BULUNMAMASI GEREKLİDİR. FULL KUTULU OLMALARI ŞARTTIR...

BENİM TELİMİN ÜSTÜNE MAX 200 YTL VEREBİLİRİM(7 MAYISDA MAAŞ ALACAĞIMDAN DOLAYI ŞİMDİDEN ANLAYIP 7 MAYISDA ALIŞVERİŞİ GERÇEKLEŞTİRELİM DİYE AÇIYORUM İLANI)

NOT ::::

ANKARA DIŞI PM ATMASIN....CEVABLANMAZ TAKAS ELDEN VE ANKARA İÇİ 7-8 MAYIS TARİHLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞECEKTİR

mükemmel karizma,mükemmel temizlik bol resiMLİ  E50 METAL BLACK 8800,N73,E65,6120CLASİC İLE TAKASLIK

mükemmel karizma,mükemmel temizlik bol resiMLİ  E50 METAL BLACK 8800,N73,E65,6120CLASİC İLE TAKASLIK

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolgaacar -- 28 Nisan 2008; 19:27:44 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• PM ile bilgi verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atylantos -- 29 Nisan 2008; 21:53:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.