Şimdi Ara

Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
9
Favori
20.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe
    Görende atomu parçalıyor sanar.

İyi fikir, bir dahaki sefere bulursam nükleer birşeyler katlayalım kağıttan.

quote:

Orjinalden alıntı: muRTah
    "Bu tür programların yardımıyla bir eser meydana getirmiş bir kişi bile yoktur. Makasımızla işaretli yerlerden kesiyoruuuzzz. Gerçi burda kesilmişi var"

Alıntı : Büyük Usta Cem Yılmaz

Haklısın yauw bu kesilmişi var yapılmışı var yüzünden çocukluğumuzda hiçbişey yapamadık. Gıcık bir kadın vardı bu gün sizle şunu yapacaz diye başlar gerçi burda kesilmişi var, burda katlanmışı var der bizi sinir ederdi. Ben önüme koyduğum kağıdı yediğimi bilirim o kadın yüzünden.

Kağıdı önüne koyuyorsun, yüzüne tatlı bir tebessüm konduruyorsun ve yapacağın şeyin hayalini kuruyorsun. Birden ilk katlamadan sonra kadın şurda şu var deyip onu, sonra burda bu var deyip öbürünü çıkarmaya başlayınca tepem atardı. Belki sinir hastalığım küçüklükten bu kadın yüzünden kaldı bak şimdi hatırlamaya başladım gıcık kadını..

Burada bazı resimlerde biraz öyle oldu sanırım ama neyse ki çözümsüz yerler için videoya bakınca bişey yapılıyor.

• sabah uğraışırım valla yapacak halim yok bea
  • Kaza İle Bundan Daha Güzelini Yaptım Fırlattım Balkondan Aşağıya Şimdi nasıl Yaptığımı Unuttum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViTalyCL -- 24 Ağustos 2008; 2:50:42 >
  • zor iş ben classic olanı yapıyorum iki dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeRo_MeRT -- 24 Ağustos 2008; 2:53:49 >
  • 16 ne yaw
  • paylaşım için teşekkürler newrelease. sonunda bitirdim,evin içindeki uçuş testleri olumlu sonuç verdi,gerçi havada süzülüşünü izlemek istiyorum ama balkondan sallamaya kıyamadım,ne de olsa epey uğraştık.

gecenin üçünde uğraştığımız şeye bak yahu.. ama minik oğlum sevecektir bunu
    kağıttan yapılan araba da var mı? oyuncak maliyetini sıfıra indirebilir miyim acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: zooropa

paylaşım için teşekkürler newrelease. sonunda bitirdim,evin içindeki uçuş testleri olumlu sonuç verdi,gerçi havada süzülüşünü izlemek istiyorum ama balkondan sallamaya kıyamadım,ne de olsa epey uğraştık.

kağıttan yapılan araba da var mı? oyuncak maliyetini sıfıra indirebilir miyim acaba

olmamı. fanları var ama modele girince iş, printer lazım. hazır modeller var indiriyorsun printerden bastırıyorsun basitse sadece katlayarak değilse kesip yapıştırarak kağıt modeller yapıyorsun.

"paper models" diye aratabilirsin ev araba tabanca felan herşey var. Arkadaşımın masasında duran bir otobüs var mesela :) eğlenceli şeyler işte.

bedava

• Görümüş olarak ayısı oldu ama daha uçurmadım Bakıcaz

Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz.
  •  Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz.
    Ev içi uçuş testi olumlu sonuçlanmıştır.

Bukadar uçuağımız olduğuna göre içlerine kibrit bombası yukleyip(Bilen bilir).Abd'ye saldırabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 24 Ağustos 2008; 10:54:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©
    Görümüş olarak ayısı oldu ama daha uçurmadım Bakıcaz

aynısını çıkartmışsın el işlerine kabiliyet var hemen belli oluyor.

yalnız kuyruğu kanatların üstüne değilde altına sokuyorlar yanlış hatırlamıyorsam senin resim net değil ama üstünde gibime geldi. gerçi ne kadar farkeder onu da tam bilemiyorum. uçuş testlerine bakmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikican -- 24 Ağustos 2008; 12:51:01 >

• quote:

Orjinalden alıntı: newrelease

quote:

Orjinalden alıntı: MaNia©
    Görümüş olarak ayısı oldu ama daha uçurmadım Bakıcaz

aynısını çıkartmışsın el işlerine kabiliyet var hemen belli oluyor.

yalnız kuyruğu kanatların üstüne değilde altına sokuyorlar yanlış hatırlamıyorsam senin resim net değil ama üstünde gibime geldi. gerçi ne kadar farkeder onu da tam bilemiyorum. uçuş testlerine bakmak lazım.

Yok ya Üstüne Takılıyor Altta Takacak Yer Yok.

• 9 ve 10 un nesinde takıldınız anlamadım çok güzel anlatıyor daha önce kağıttan kuş su bombası vs yapmıştım origami kitabı okumuştum baya işe yarıyo katlama konusunda
  • Üst alt farketmez muhteşem uçuyor.(sabah uçurduğum yerde uçağımı şimdi bulduım ve altta taktım göze daha hoş geliyor. tşk) Hayranlıkla seyrettim. Çok teşekkürler.

Katlamamda biraz özen göstermdiğim için kanatlardaki bükümlerde bir orantısızlık söz konusu galiba uçak yarı çapı 10m lik bir daire çizdi ama muhteşem uçtu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinan -- 24 Ağustos 2008; 19:33:45 >

• 21. adımdaki şekil şeye benziyor
  • ilk denemede yaptım ama a4 yoktu efter kağıdından yaptım dolayısıyla kuyruk paneli ve bazı orantılar tutmadı ona rağmen harika uçuyor bunu tasarlayan çok güzel yapmış

edit: havadayken ters dönüyor ters dönünce birden hızlanıyor dalışa geçiyor manyak bişi çok eğlenilir bunla bi de üzerine su bombası koyarım origamiyle yapılmış gene o zaman ooff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trizor -- 24 Ağustos 2008; 17:57:03 >

• teşşekkürler paylaştığın için.
  • newrelease teşekkür ederim,arayıp bulucam

quote:

Orjinalden alıntı: newrelease

quote:

Orjinalden alıntı: zooropa

paylaşım için teşekkürler newrelease. sonunda bitirdim,evin içindeki uçuş testleri olumlu sonuç verdi,gerçi havada süzülüşünü izlemek istiyorum ama balkondan sallamaya kıyamadım,ne de olsa epey uğraştık.

olmamı. fanları var ama modele girince iş, printer lazım. hazır modeller var indiriyorsun printerden bastırıyorsun basitse sadece katlayarak değilse kesip yapıştırarak kağıt modeller yapıyorsun.

"paper models" diye aratabilirsin ev araba tabanca felan herşey var. Arkadaşımın masasında duran bir otobüs var mesela :) eğlenceli şeyler işte.

bedava

• bizde kağıttan uçak yapma sanatı diye bi kitap var bi dünya model yapmıştık abimle inanılmaz eğlenceli
  • Teşekkürler hocam , 25. adımdan sonrasını filan yapamıyorum , deneye deneye öğreniriz inşallah
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.