Şimdi Ara

Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
9
Favori
20.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uçağı yaptım ancak uçmuyor. klasik yapılan uçaklar daha iyi bide boşa zaman kaybettim ona yanıyorum.

yaptığım uçağın resimleri aşagıda;

Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz.

• Arkadaslar kağıt ucak yapmayı ögreten TÜBİTAK'ın KATLA ve UÇUR isimli bir kitabını öneririm size.
  • yaptım ucuyomu diye test sürüşüne cıktım attım bi de ne görüyüm direk çakıldı

çaktım kibriti bende

kücükken klasik katlayıp yaptıgımız f16'lar bile bundan daha güzel ucuyodu
  • Yakın uçakları...
    olmuyosa yapçak bişey yok ya güzel bi uçaktı aslında ama ayrodinamiği iyiydi yani dicem şimdi
    yerim ayrodinamiğini uçak dediğin uççak kardeşim diceniz bişey demiyom kızmayın.

kıçından yakıp atmayı deneyin bi de yanarken uçar belki
  • birinin kuşu kalkmaz, kuşunu kaldıranda uçurmayı bilmez
  • yaptım bende ilk denemede çok güzel uçtu süzüldü sonrakinde biraz uçtu yere çakıldı artık uçurmayla mı alakalı nedri bir standardı yok ama uçtu mu tam uçuyor
  • Arkadaş şurda takıldım daha ileriye gidemiyorum...Bimiyorum konu çok eski ama bi el atsanız...Nerden tutacam ne şekilde katlıyacam bir türlü anlayamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lordindarkness -- 25 Aralık 2010; 10:47:28 >

• saol bakıyorum
  • madem upladınız bende deneyeyim.
  • Deneme uçmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Deneme uçmuyor.

Bi denemek istiyorum...Lütfen yardımcı olurmsunuz...
  • 17 18 19 ne ya
  • Deniycem birazdan hadi hayırlısı
  • denicem

• kağıt uçaklara meraklıysanız tübitak yayınlarının katla ve uçur isimli kitabını tavsiye ederim

kitapta yanlış hatırlamıyosam 7-8 adet kağıt uçak yapımı tarifi vardı, denemeler için üzrinde numaralandırılmış çizgiler çizili olan kağıtlar veriliyo ve bu kağıtlarla uçağı yapmayı öğreniyosunuz. öğrendikten sonra asıl uçağınızı yapmanız için de 15-20 adet özel kağıt veriliyor, bu kağıtlar da özel üretim farklı bi hamurdan yapılmış. ayrıca havacılık tarihi ve bazı matrak hava maceralarına da yer verilmiş. ben kitabı alalı en az 12 yıl geçti aradan ama hala basılıyodur zennediyorum.

ekleme: zaten yukarıda bi mesajda arkadaş önermiş, yeni gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 25 Aralık 2010; 12:18:22 >

• otomatik mesaj kaydı bilgisayar ile bakılacak
  • uçak havada taklalar atıyor
  • Yaptım ama atmayı pek düşünmüyorum.
    O kadar uğraştım.(duygusal bir bağ oluştu sanırım.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thekurufasulye -- 25 Aralık 2010; 12:33:49 >
  • mesajjjj
  • arkadaşlar şu 17 18 19 u bi anlatabilir misiniz . videolara baktım ama nerden alıyor anlamadım ya
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.