Şimdi Ara

Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
9
Favori
20.748
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz.

işte resimdeki gibi bir uçak elde edebiliyorsunuz.
     Mükemmel uçuş dinamiğine sahip güzel bir kağıt uçak yapmak isterseniz.

Buradaki 35 adımı takip edin ya mahallenin delisi olursunuz :) ya da mahallenin pilotu.

Link : Uçan ve güzel bir kağıt uçak nasıl yapılır

Bu uçağı diğerlerinden ayıran nedir ? :
    * Uzun kuyruğu dümdüz ve stabil bir uçuş sağlar
    * Katlamaları havayı yararak çok iyi bir uçuş yapmasını sağlar
    * Kuyruğu ve kanatları süslenebilir
    * Yukarı katlanmış kanat ucu güzel bir hava akımı sağlar
    * Yapılan tüm katlamalar ağırlık merkezini çok iyi ayarlayarak ileri doğru ve dengeli güzel bir uçuş yapmasını sağlar.
    * Gerçek uçak modelinde olup sadece kağıttandır.

O sebepten DC3..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikican -- 24 Ağustos 2008; 17:20:00 >

• deniyorum.
  • deneyeceğim teşekkürler
  • Gece uçuş podu var mı?
  • ya hocam 17de tıkandım ben oynamıyorum
  • 9. adımdan hiçbirşey anlamadım direk yaptıktan sonra göstermiş nasıl ypaıcağımı bilmiyorum
  • katlama yerlerinin üzerinden iyicene geçin ancak bu şekilde rahat katlanıyor.
    bakiim 9. adımda ne var. önce sağını bir katla sonra solunu onlar birbirinin simetriği hemen tamamen aşağı indirmeye çalışma oluyor. sağ tarafını sağdaki üçgenin tam üzerine oturt sonra solu sonra ikisini birden iyicene ez oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099

ya hocam 17de tıkandım ben oynamıyorum

oyun bozanlık yok. bu uçak uçacak, göztepeden topkapıya kadar bunlan gidilecek.
  • 20.de takıldım ne zor şeymiş.
  • ben kendi klasik uçağımı yaptım yine, havada süzülüyor
  • Uçuşu okadarda güzel değil hemde yapması uğraştırıcı olduğu için okulda da hiç havası olmuyo
  • hocam 8-9 nasıl olucak ya ?
  • Yaptım ben kuyruğu çok uzun oldu bide dengesiz oldu evin içinde pek uçuramadım ama balkondan attım öyle bayağı uçtu ama çok faso aldı göremedim.
  • Ya evet baya uğraştırıyor. Kağıt fazla ağır olduğu için ve güzel katlamalar yapamadığımız için dengesi çok iyi olmuyor ama birkaç kez bundan yapınca çok iyi uçacağını düşünüyorum ben acemice başarısız bir şekilde yaptım iyi gibime geldi.
    katlama yerlerini çok ça geçmek ve daha ince bir kağıttan yapmak lazım printer kağıdı ağır ve kalın oldu bittiğinde.

6. kattan uçak atan birini görürseniz o benim
  • birazdan atakuleye çıkıp eskişehir mevkiine doğru salıyorum uçağımı, ufo sanmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ibadeath.

hocam 8-9 nasıl olucak ya ?

önce sağını aşağının ucuna daya bir katla sonra solunu sol aşağıdaki uca daya katla sonra tam olarak katlarsın. aynı anda ikisi birden zor oluyor.
    Ayrıca ilk yapdığın kıvırmaların üzerinden çok iyi geç tam ortada iyi bir + oluşsun ki katlamak daha da rahat olsun.
  • 18. 19. 20. de kaldım
  • quote:

Orjinalden alıntı: hashus1099
    birazdan atakuleye çıkıp eskişehir mevkiine doğru salıyorum uçağımı, ufo sanmayın

bi uçak sesi geliyor ama kendisi gözükmüyor bu seninki sanırım

Benimkini rüzgar aldı götürdü

quote:

Orjinalden alıntı: Snaqe

18. 19. 20. de kaldım

orası için gif koyulmuş bi tane

/>

bu resimden anlaşılıyor yoksa yazıyla yazmak hakaten zor :)

Bu işlerin nesini seviyorum biliyor musunuz, gerçek hayata hazırlıyor insanı.

Uçağı yaparken eğer ilk adımlarda 1mm. kaydırsanız olsun canım diyorsunuz ama katlamaya devam ettikçe o banane dediğiniz hata payı gittikçe büyüyor her katlamada biraz daha olması gerekenden uzaklaşan bir modeliniz oluyor. İnşaat gibi alt katta birkaç cm. sapma olsa bu düzeltilmezse üst katlara büyüyerek yansıyor. İnsana bunu uçak yaparken eğlenerek öğretebildiğimizi ve alışkanlık kazandırabildiğimizi düşünmek gerçekten çok hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikican -- 23 Ağustos 2008; 13:19:46 >

• Bi deneyeyim bakalım

Olursa 5-6 tane mukavvayı birleştirip yaparım, üstünede binip türkiyeyi gezer dururum
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.