Şimdi Ara

Mükemmeli Beklerken İyilerden Olmak... (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
10
Favori
1.427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hareketli olmasaydınız belki de anlaşabilirdik

İşin şakası bir yana hakikaten çok güzel yazı, okurken resmen kendi aklımdakileri okuyormuşum gibi hissettim, sonuna kadar katılıyorum yazıdakilere.
    Demek benim gibi düşünen başka insanlar da varmış, inşallah günün birinde birine denk geliriz bakalım
    İnşallah siz de kendinize uygun birisine denk gelirsiniz
  • @01001101, Evet, işin özeti aslında bu diyebiliriz. Belki de diyemeyiz. Kişisel farklılıklar var. Farklı düşünenler de çok ama benim düşüncem bununla benzeşiyor. Aşk-sevgi asla tek başına yeterli olmaz diyorum. Huzursuzluklar, sık tartışmalar, birikmeler, susmalar, katlanmalar sonunda bir patlama olarak dışa vurulur. Sürekli sabredip içine atmaktansa anlaşamadığın biriyle olmak yerine yalnız kal. Birine katlanmak aslında anlaşamamaktır. Dediğin gibi tek başına ama kafası rahat biri olmak bazen şart.

@MD.Murat , Malesef seçenek çok değildi. Yani hayatım onu mu seçsem bunu mu seçsem diye geçmedi. O zaman belki anlaştığım biriyle tanışma olasılığım yüksek olurdu. Öyle erkeklerin peşinde gezdiği, yalvardığı biri olmadım. Bu nedenle çok bulmuş da beğenmemiş biri değilim.

@Meniz, İnşallah. Mutluluk güzel bir şey. Aşkın gözü kör ettiği vakitler iyidir de, göz gerçekleri görmeye başladığı zaman da mutlu olmak en önemlisi...Beni anlayan birilerin var olduğunu görmek güzel. Benim gibi düşündüğünüzü bilmek tek olmadığımı gösterir ki anormal olmadığımı hissetmek de güzel.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevindirik

@01001101, Evet, işin özeti aslında bu diyebiliriz. Belki de diyemeyiz. Kişisel farklılıklar var. Farklı düşünenler de çok ama benim düşüncem bununla benzeşiyor. Aşk-sevgi asla tek başına yeterli olmaz diyorum. Huzursuzluklar, sık tartışmalar, birikmeler, susmalar, katlanmalar sonunda bir patlama olarak dışa vurulur. Sürekli sabredip içine atmaktansa anlaşamadığın biriyle olmak yerine yalnız kal. Birine katlanmak aslında anlaşamamaktır. Dediğin gibi tek başına ama kafası rahat biri olmak bazen şart.

@MD.Murat , Malesef seçenek çok değildi. Yani hayatım onu mu seçsem bunu mu seçsem diye geçmedi. O zaman belki anlaştığım biriyle tanışma olasılığım yüksek olurdu. Öyle erkeklerin peşinde gezdiği, yalvardığı biri olmadım. Bu nedenle çok bulmuş da beğenmemiş biri değilim.

@Meniz, İnşallah. Mutluluk güzel bir şey. Aşkın gözü kör ettiği vakitler iyidir de, göz gerçekleri görmeye başladığı zaman da mutlu olmak en önemlisi...Beni anlayan birilerin var olduğunu görmek güzel. Benim gibi düşündüğünüzü bilmek tek olmadığımı gösterir ki anormal olmadığımı hissetmek de güzel.

Konuyu baştan sona okudum bazı darbeler yemişsiniz sanki hayattan? Yanılıyor muyum?

Kesinlikle anormal biri değilsiniz, öncelikle bunu belirtmek isterim.

Bence biraz uzaklaşmaya bakın 1 hafta olur 1 ay olur. Hatta başka şehirde kendinize yeni bir sayfa da açabilirsiniz.

Ben 18 yaşındayım ve sizin tespitlerinize katılmıyor değilim ancak bazı noktalarda ben farklı düşünüyorum.

Bende de şöyle bir his var ileride yalnız olarak ölecekmişim gibi geliyor. Bakıyorum çevremdekilere çoğu saygıya önem veriyor ama bir yandan da garanticilik hissi var?

İleride pek maddi gücümün iyi olacağını sanmıyorum. Tek istediğim, sevdiğim insanla insanca bir hayat sürmek. Çok mu şey istiyorum?

Düşünmekten yoruldum artık!

• Bravo...
    İnsan yüz yüze konuşur ve senin bu yazdığının etkisinin %30 una reaksiyon gösteremez. Bir farkındalık bi çıkarım yapamaz. Çok güzeldi ve estetiklik veya şundan bundan değil anlam gerçekliği yönünden müthiş. Öznel bişi olabilir ama doğru konuşmuşsun.
    Bravo...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.