Şimdi Ara

Mükemmelliyetçilik ve kararsızlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Belki bölümle pek alakası yok ama en aktif bölüm bura gibi olduğu için yazıyorum.
    Sınav açıklandığında beklediğim siralamanin 3 de 1 ini aldım sınava da pek çalışmamistim işler benim için iyi gidiyordu ama üniversiteye gelince ayt de 4-5 tane çok basit soruda dikkat hatası yapmasam ya da biraz daha çalışsam Ankara, çapaya falan gidecektim diye düşünüp duruyorum ve bu sadece bir konu için böyle değil en önemsiz ufak şeyden en hayati meselelere kadar hep böyleyim,bir seçim yaptığım an diğerinin daha iyi olduğu ve yeteri kadar iyi olmadığım düşüncesi beynimi kemirip duruyor ve bu yüzden hiçbir şeyden keyif alamaz hale geldim.1 aydır bilgisayar secemiyorum,Asus alsam keske monster olsaydı monster alsam niye Asus almadım deyip duracağım ya da Turkiye 2.si olsam o 1 soruyu yapsam 1.idim diye kendimi yiyip bitirirdim büyük ihtimalle,bundan nasıl kurtulurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C9F4BCB80 -- 4 Ekim 2021; 22:53:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hocam aynı durum bende de var. Ben daha çok konuların kendisinde arardım sorunu ama sorunun en büyük kaynağı kendimmiş. Ben de çok büyük özgüvensizlik ve hayata karşı güvensizlik var. Bu iki sorunun sebebini buldum zaten biliyordum. Ne buldun dersen çok da önemli değil ne bulduğum.

Neyse sorunun sınavda az yapman değil veya bilgisayarların çok mükemmel olması değil.

Çok yanlış tahmin mi yapıyorum bilmiyorum ama sen de de özgüvensizlik sorunu var olabilir. Bunun temel sebeplerine yönelik düşünmelisin.

Ha özgüvenli olduğumu düşünüyorum dersen bilmiyorum 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sabricim ya 1 net daha az yapsaydımı düşün ve daha kötüsünün de olabileceğini düşünerek bununla da yetinme düşüncesini kafana yerleştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı durumdaydım. ODTÜ AEE 1 puanla kaçınca ilk iki üç gün kabullenemedim fakat sonra "keşke bir soru daha yapsaydım" vs. demenin bir anlamı olmadığını, gerçekleşen olayları kabullenmem gerektiğini anladım. değiştiremeyeceğin şeylere üzülmenin bir anlamı yok, evet birkaç soru daha yapsan tabii ki de daha iyi olurdu fakat sınavın olayı hep "birkaç soru daha yapmak" zaten. ben de dikkat hatası yaptım bu arada, yapmasam 2k'lara kadar yolum vardı belki de. bunları düşünmek yerine beklediğin sıralama yerine çok daha iyisinin gelmesine sevin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air raid siren -- 5 Ekim 2021; 0:49:43 >
  • Bu dediğiniz son level bi şekilde bende de mevcut son dakika tm geçip hukuk kazandım ama bu sefer(lütfen egoist olarak algılamayın) keşke mezuna kalsaymışım tm kolay ankara hukuk kazanabilirdim düşüncesi zihnimi istila etmeye başladı
    Daha sonra obp kırıldığı aklıma gelince bu çöküş patlama evresine geliyor.dizlerimi dövmem bi ömür sürecek sanırım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.