Şimdi Ara

MÜKKEMMEL BİR OYUN !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başından kalkamayacağınız bir oyun. Diğer oyunlardan çok büyük farkları ve artıları var. Oyunun anasayfasına gitmek için linki tıklamanız yeterli. Beğeniceğinize emini

http://www.hansavaslari.com/?recruit=3131

• www.hansavaslari.com Kendi referans linkini vermezsen dahada iyi olur ama ben yinede tıkladım..
  • Bende Tıkladım Ama BENDE Zaten s3 DE Oynuyom.
  • Kendi referansımı yapmamın ne zararı var ki? hem oyunu tanıtıyorum hemde kaynak kazanıyorum :)
  • İyide burası öyle bildiğin forumlara benzemez, biri çıkar ters birşey söyler falan, sonra boş yere tartışma olmasın diye söyledim ben sana.Umarım anladın..
  • Rehber yokmu rehber
  • Tarihi 7 halktan biri ile yaşayabilirsiniz. Gerçek-zamanlı stratejisi, 16 dövüş ve yıkım üniteleri, 7 eşsiz ırk birimleri, binalar, yetenekler ve bir çok diğer oyun öğeleri sizi eğlendireceklerdir ve aynı zamanda dünya çapından binlerce gerçek rakipleriniz ile dövüşürken soğuk terler döktürecektir.

Taktiklerinizi oynayın ve tarihi değiştirin! Şimdi kayıt olun, dinamik savaşlarla dolu sanal dünyaya katılın ve yeni arkadaşlar bulun.

Han Savaşları internet tabanlı bir strateji oyunudur,Internet Explorer ve Firefox sahibi olan herhangi bir bilgisayarda oynanabilir. Sizlere 7 halktan birini seçtiğiniz, geliştirdiğiniz ve zafere gittiğiniz Avrupa'nın Orta Çağlarını sunuyoruz. Han Savaşları size binlerce farklı oyuncunun içinde başarı sağlayabilecek geniş bir strateji çerçevesine sahiptir.

7 halk, her biri ayrı dövüş birimiyle, değişik göstergeleriyle 23 dövüş birimi, 15 bina, sizin kahramanınız için 11 yetenek, oyun-içi dünya pazarı ve klan-tabanlı bir oyun çerçevesi ve bir sürü oyun hakkında öğeler, Han Savaşları'nı oynarken sizlere zevkli vakit geçireceğinizi garanti etmektedir.

Güçlü ordular yaratın, rakiplerinizi yenip topralarına hakim olun, arkadaşlar ve partnerlerinizle bir kaç politik evlilikler yapın, sizin grubunuz'da bulunan rütbelerle iç hiyerarşiyi organize edin, diğer arkadaşlarınızla hareketlerinize yön vererek nefes kesen, acımasız savaşlara liderlik edin!

Değişik stratejiler deneyin,oyunun sanal dünyasına girin ve dünya çapından bir sürü yeni arkadaş edinin.Onlara Avrupa'ya kimin hakim olacağını gösterin!

Oyuncularımızın tecrübelerine ve bu tür oyunların yaratıcılarına teşekkürlerimizi sunuyoruz çünkü bunların sayesinde, Han Savaşlarının dengeli dünyasını yarattık. Programcılarımız oyunun ekranlarınızın önünde sürekli olması için ellerinden geleni yapacaklardır.

Oyunun profesyonel dizaynı sizleri Orta çağın eşsiz atmosferine taşımakta garanti vermektedir. Ressamlarımız her birimin dış görünüşünün güzel ve orjinal halinde olması için ellerinden geleni yaptılar.

Oyundan Resimler

MÜKKEMMEL BİR OYUN !!!

MÜKKEMMEL BİR OYUN !!!

MÜKKEMMEL BİR OYUN !!!

MÜKKEMMEL BİR OYUN !!!

MÜKKEMMEL BİR OYUN !!!

MÜKKEMMEL BİR OYUN !!!

MÜKKEMMEL BİR OYUN !!!

• Üst konu da olsun mu?
  • Öyle bir sunum yapıldı mı da soruyorsun ?
  • bende güzel bişe sandım
    ortalık bu tür oyunlarla kaynıyo...
  • Üst konu yapalım

• quote:

Orjinalden alıntı: LaNeTLi_tr

Başından kalkamayacağınız bir oyun. Diğer oyunlardan çok büyük farkları ve artıları var. Oyunun anasayfasına gitmek için linki tıklamanız yeterli. Beğeniceğinize emini

ID'ye bak

• quote:

Orjinalden alıntı: Beefyking

İyide burası öyle bildiğin forumlara benzemez, biri çıkar ters birşey söyler falan, sonra boş yere tartışma olmasın diye söyledim ben sana.Umarım anladın..

Bence sana oyunu duyuran adama ufakta olsa bi yardım yapsan bişi olmaz :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

quote:

Başından kalkamayacağınız bir oyun. Diğer oyunlardan çok büyük farkları ve artıları var. Oyunun anasayfasına gitmek için linki tıklamanız yeterli. Beğeniceğinize emini

ID'ye bak

Bencede

• Diğer oyunlardan çok farklı bi yanı var okçuların menzili de oyun içinde hesaba katılmış ben oynarken Türkiye için sunucu yoktu ayrıca ID olayınada katılıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre50

quote:

Orjinalden alıntı: Blue Dragon

quote:

ID'ye bak

Bencede

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.