Şimdi Ara

Mulan (2018)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 Nisan 2015 - Beyazperde

Mulan (2018)

Disney'in filmleştirdiği animasyonlarına şimdi de Mulan ekleniyor. Disney, Alis Harikalar Diyarında, Güzel ve Çirkin, Malefiz gibi filmleştirdiği animasyonlarından sonra Mulan'ı da beyazperdeye aktarmaya hazırlanıyor. Animasyon olarak 1998 yılında yayınlanan Mulan, çok büyük başarı elde etmiş ve 2005 yılında Mulan 2 olarak seri devam etmişti. Film, ailesinin onurunu kurtarmak adına savaş gazisi olan babasının yerine geçerek erkek kılığında savaşa giden Hua Mulan adlı küçük bir kızın hikayesine dayanıyor.

Filmleşecek Mulan'ın senaristliğini Elizabeth Martin ve Lauren Hynek üstlenecek, yönetmen ise henüz belli değil. Disney'in filmleştirdiği animasyon filmlerine Alis Harikalar Diyarında 2 ve Dumbo'nun da ekleneceği söyleniyor.

18 Ekim 2016 - Beyazperde
    Yeniden Uyarlama Mulan'ın Yönetmeni Belli Oldu!

Mulan (2018)

1999'da animasyon versiyonuyla sinemalarımıza uğrayan Mulan filmi bu kez kanlı canlı olarak sinemalarımıza gelecek. Henüz oyuncu kadrosu belli olmayan filmin yönetmeni ise belirlendi.

Variety'de yer alan habere göre 2018 yılında sinemalarımıza uğrayacak olan filmin yönetmen koltuğunda Alex Graves oturacak. 1997'den bu yana Game of Thrones gibi başarılı dizilerde yönetmenlik yapmış olan Graves, 1995 yapımı ilk filmi The Crude Oasis ve 1997 yapımı 2. filmi Casualties'in ardından 3. kez uzun metraj yönetmenliği üstlenecek.Orman Çocuğu, Cinderella ve Malefiz gibi sevilen Disney karakterini beyazperdede bir bir boy gösterirken Mulan'ın da benzer bir geri dönüş yaşayacağı tahmin ediliyordu. Çinli efsanevi kadın savaşçı Hua Mulan'ın hikayesini anlatan yapımda ailesini korumak için erkek kılığına girerek savaşa katılan ve komutanına aşık olan genç bir kadının öyküsü konu ediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 18 Ekim 2016; 19:18:57 >

• Mulan'ın ilki fena değildi ama ikincisi kötüydü. Film olursa da izlenir hani. Ama nasıl olacak?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alex Graves filmin yönetmeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 18 Ekim 2016; 19:21:06 >
  • İlk Mulan animasyonu çok iyiydi. Bence animasyonun başarısını ve inandırıcılığını yakalamaları çok zor. Joker gibi sanatsal bir film çekilmesi gerek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Disney'in yayınladığı açıklamaya göre Mulan yalnızca Disney Plus'ın şu anda aktif olduğu ülkelerde internetten yayınlanacak. Türkiye gibi Disney Plus'ın olmadığı ülkelerde ise filmin 4 Eylül'de sinemalara geleceği belirtiliyor. Tabi filmin Disney Plus'ta yayınlanması anında korsan sitelere de düşeceği anlamına geliyor.
  • Bu film 3.8 puan alıyorsa ben bu işte bir art niyet ararım.

948 oy var 500 ü 1 e basmış. Amaçları ne acaba

İzlemedim ama bu kadar kötü olabileceğine inanmıyorum inanmak istemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Disney'in yayınladığı açıklamaya göre Mulan yalnızca Disney Plus'ın şu anda aktif olduğu ülkelerde internetten yayınlanacak. Türkiye gibi Disney Plus'ın olmadığı ülkelerde ise filmin 4 Eylül'de sinemalara geleceği belirtiliyor. Tabi filmin Disney Plus'ta yayınlanması anında korsan sitelere de düşeceği anlamına geliyor.
    Malum ortamlarda düşmüş bile. Ama o puanı görünce filmi izleyesim gelmedi. Bu arada filmin yılını (2020) olarak güncelleyebilirsek güzel olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hello Ladies (2013-2014)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • çöpmüş film
  • Puani disney tepkilerinden,filmi izlemeden vermisler

• quote:

Orijinalden alıntı: .Meraxes.

Bu film 3.8 puan alıyorsa ben bu işte bir art niyet ararım.

948 oy var 500 ü 1 e basmış. Amaçları ne acaba

İzlemedim ama bu kadar kötü olabileceğine inanmıyorum inanmak istemiyorum
    O kadar kötü olduğunu düşünmüyorum bende
  • Tepki den dolayı notu böyledir diye düşündüm izleyince hak verdim tepki verenlere .
    Film gerçekten çok kötüydü .

• Film çöp, vaktinizi ayırmayın. İzleyecekseniz çin yapımı mulan filmini izleyin bundan 10 kat daha iyi bir film.

• Yerden yere vuruyorlar özellikle Çin'de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saimertug -- 11 Eylül 2020; 0:57:40 >
  • Sinemada izlemeye değer mi acaba? Ya buna ya da Marie Curie'nin hayatının anlatıldığı Radyoaktif filmine gitmeyi düşünüyorum. Kararsız kaldım.
  • Yoklukta izleyeyim dedim. Büyük hata. Baksana önce imdb puanına . bakmadım işte. 5,6 ney la. Ama hakediyor. disney den bu kadar kötü film çıkmaz diyordum yanılmışım. Ben izledim siz izlemeyin. Bu arada çıkış 2020 oldu herhalde bunun başlığın sahibi hala ilgileniyorsa bir el atar isterse.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.