Şimdi Ara

Bones (2005-2017) Fox (Fx)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yöneticimiz @Ed Wood ile yaptığımız araştırmalar sonucu, bu dizinin konusunun açılmadığını farkettik.

Bones dizisi günümüz itibariyle Fx kanalında tekrarları yayınlanmakla beraber, polisiye türünde bir dizidir. Fbi ajanı Booth ile antropolog Dr Brennan karakterlerinin iş hayatını konu alır. Çözülen davaların yanı sıra kişisel hayatlarına da değinilir. Ayrıca çevrelerinde gelişen olaylar gösterilir.

Klasik bir polisiye dizi değildir zira Dr Brennan karakteri üzerinde yoğunlaşır. Yani bu polisiye dizide ana karakter polis değil, antropolog Dr Brennan karakteridir.

Bu diziyi birçok kez izledim ama günümüzde de Fx kanalında tekrarlarını izliyorum. Herkes gibi ben de Dr Brennan karakterini çok seviyorum.

Bu diziyi beğenen şunları da beğendi

The Wire

Mindhunter

Mentalist

Rizzoli Isles

Fringe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 26 Ocak 2024; 0:11:25 >

• eski ve kaliteli bir dizidir. Fx 'te denk geldikçe ben de bakıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt

Hocam bu kadar zamandır konusu nasıl açılmamış bu dizinin valla ben anlamadım.

• no bones no bones (gülerek)

• WINTER IS COMING kullanıcısına yanıt

Hepsini izlemiş miydiniz hocam?  

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

zamanında izlemiştim bu tarz başrolün güvenlik güçlerine yardım ettiği dizileri severim yazdıkların harici blacklist castle white collar tavsiye ederim

bu dizi de en sevdiğim yan tek bir boş yan karakter yok en kurulduğum ise yapay zeka yokken angela nın god mode açmış yapay zeka kullanmasıydı 

Hocam sorma valla :) Yapay zeka ile yapamadığı şey yoktu. Bir de onun dev ekranları falan vardı, herkes onun dev ekranlarından film izlemek isterdi ama izin vermezdi kimseye. Ekranlarına dokundurmazdı :)

Bir de Brennan ın odası çok güzeldi dünyanın her yerinden bir hatıra eşyası vardı neredeyse. Hatta hatırlar mısın bilmem bir bölümde "Jön Türkler geliyor" diye espriler vardı, hani şu sonradan aşçı olan İngiliz psikolog vardı ya. Çok kullanırdı bu lafı. Türkiye ye dair çok şey vardı, mesela dünyada sualtı akvaryumu nerede var diyorlardı Angela da dev ekranından bakıp birkaç şehir sayıp ardından İstanbul diyordu :)

Niyeyse, dizilerde ülkemize dair şeyler görünce insan bir garip hissediyor  Acaba herhangi bir ülke vatandaşı için (diğer ülkeleri kastediyorum) geçerli mi bu durum bilmiyorum. Bizde kesinlikle var ama çünkü yorumlarda da çok belirtiyorlar bu durumu.

Pazartesi günü 19 40 da Fx kanalında 6.sezon 1. bölüm yayınlanacakmış bu arada. Fx de güzel diziler oluyor hocam genelde bakmaya çalışıyorum bu kanala.

Bu arada Bones dizisinin çekildiği plato ile How I meet your mother dizisi aynı platoda çekildiği için, Bones dizisinde Ted lerin gittiği barın dış görüntüsünü, Ted in evinin dış görüntüsünü ve sokağını vs gösteriyorlar hocam sürekli. Bunlar aynı platoyu kullanmış ve sürekli birbirlerinin çekim alanını gösteriyorlarmış tabi biz bunları o dönem izlerken pek farketmiyorduk herhalde sonra sonra farketmeye başlıyor insan. Bones dizisinde sürekli yemek yedikleri Royal Dinner var ya, orası How I meet Your Mother dizisinde de kullanılmış.

Bones da şu da hoşuma gidiyor, o tesisin müdürü Cam esasen. Ancak Brennan sanki oranın patronuymuş gibi davranmasına rağmen, Brennan a hiç kötü davranmıyordu ya da rütbesini, seviyesini vurgulamıyordu hiç.

Hocam benim için bu dizinin şu yanı da çok önemli. Brennan bildiğin gibi sosyal yönden zayıf ama akademik yönden güçlü bir insandı. Booth ise onun sosyal yönünü güçlendirmek üzere tavsiyeler verirdi. Booth a sürekli "keşke senin gibi insanlarla iyi iletişim kurabilsem" derdi. Bu durum nedense beni daima üzmüştü ve karmaşık hissettirmişti.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

ilk mesajdaki espri son yazdığın durumla alakalı o sahneyi hatırlıyorsan

bir cinayet geliyor ama kemik yok brennan da kemik yoksa ben de yokum demek için bunu söylüyor ama kimse gülmüyor espri yaptım gülsenize diyor 

bu bölüme denk gelirsen sezonuyla yazar mısın

• Hocam biliyorum bilmez miyim :) Dr Brennan ve meşhur esprileri ama sadece kendisi gülerdi.  

Tabi hocam acaba hangi sezondu, hangi bölümdü. Hocam şey mi peki hani çöp kutusunda ceset buluyorlar ama ceset kemiklere ayrılmamış, Bones da gitmek istiyor ama tam ceseti taşırlarken etler düşüyor ve kemikler çıkıyor. Haliyle Bones a sesleniyorlar. Ortamda Booth , Cam , Brennan var. Bu bölümü mü diyorsun?

o bölüm değildir çünkü hiç kemik yoktu ama öncesi sonrası hiç aklımda kalmamış

Hocam denk geldikçe Fx de izliyorum eğer böyle bir bölüme denk gelirsem buradan yazarım :) Bunun dışında vaktiyle defalarca kez izlediğimiz için özellikle açıp izlemiyorum.

Dün Fx de 6. sezon 1. bölüm yayınlandı. Bugün de 2. bölümü verecek. 19:40 da başlıyor.

Hocam konudan bağımsız ama hatırlar mısın bir zamanlar Cnbc-e ve E2 kanalları vardı yabancı diziler için. Tv nin başında beklerdik şu saatte çıkacak bu saatte çıkacak hesabı. İnternete o dönem yüklenen bölümler olurdu belki aklına gelir böyle her bir yerinde kanal logoları vs olurdu ve çözünürlükleri düşük olurdu genelde. Düzgün editlenmemişse reklama girerdi oraları da izlerdik.  Daha platformların hiçbiri yoktu o zamanlar tabi.

Bazen Fx de dizi izlerken benzer bir hisse kapılıyorum ama ne ben Cnbc-e de dizi beklediğimiz yaştayım ne de Cnbc-e var.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 30 Ocak 2024; 13:23:15 >

cnbce öncesi kanal e idi o zamandan beri yabancı dizi tutkumdur

son yıllarda hollywood para akıtmaya başladı daha kaliteli işler görmeye başladık ama eskinin yeri ayrı

• Hocam Bones tadında bir dizi arıyorum ama yok yani. O yüzden tekrar bölümlerine bakıyorum müsait oldukça.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.