Şimdi Ara

Multi (Çoklu) ünite klimalar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime klima almayı düşünüyorum, ancak hazır kurulum vs. yapılırken yatak odası için de bir tane alsam ikisini tek seferde aradan çıkartsam iyi olacak gibi. Benim merak ettiğim, iki adet dış ünite ile uğraşıp, ayrı ayrı bunlara elektrik çektirene kadar iş yerlerimizde de kullanılan tek dış ünite ile 2-3 hatta 5 iç üniteye kadar bağlantı sağlayan çoklu bir sistemin uygun olup olmayacağı.

Bu şekilde mantıken fiyata bir miktar tasarruf da sağlanacağını düşünüyorum, hatalı mıyım? Hiç kullanan veya kurmuş olanınız var mı? + ve - yönlerini değerlendirebilirseniz çok sevinirim ve tabii ki varsa marka/model önerilerinize açığım.

Şimdiden teşekkürler herkese, iyi forumlar!

• çok mu zor sordum forumda klima montaj/tamir ustaları vardı, nereye saklandınız hepiniz üstadlar
  • Coklu sistem daha pahaliya olur tek tek daha ucuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabanoz S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Peki teknik olarak biraz daha bilgi ve tavsiye alabilir miyim?
  • Biara konusu vardı ama pek tavsiye edilmiyordu. Birinde sıkıntı olursa diğeride kullanılamıyordu diye hatırlıyorum.
  • muratoto kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Ben de bu fikirden soğuyorum yavaş yavaş, maddi olarak da pek bir avantaj sağlamıyor gibi. Sadece iki adet dış ünite barındırmak anlamsız ve kozmetik olarak malesef hiç hoş olmadığı kanısındayım, ancak ne kullanan var ne de kuran. Maceraya gerek yok gibi görünüyor Macera istiyorsam illa, gidip Baymak Elegant alıcam :)
  • Daikin al. Cidden güzel soğutma sistemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gree Klima Düşük Fan modu
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • morganax kullanıcısına yanıt
    Tavsiye için teşekkürler, ancak fiyat bakımından da üst seviyede Daikinler. Nispeten ucuz serilerinin ise kendi üretimi (Japon) olmağını ve bu nedenle piyasadaki LG-Samsung-Airfel vb. muadillerinden daha iyi olmadığını düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.