Şimdi Ara

multi oyunlar(wp-ios, android-wp)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün iphone 5 sahibi bi arkadaşımla oyun oynayalım dedik order and chaosun tüm serisini indirdik 2 oyun zaten birde multi bikaç oyun daha indirdik. Normal oyunlar olmadı bizde order and chaos oynayalım dedik gamelofttan ikimizde bağlantı yapmamıza rağmen aynı haritada aynı serverde aynı yerde birbirimizi goremedik neyse bi gamelofttan arkadaş ekleyelim birbirimizi dedik. O ekleyebildi ben web sitesini açtığımda ise arkadaş ekleme kısmında desteklenmeyen içerik diye uyarı verdi. Diğer order serisinide oynayamadık. Yani ios - android oynayabilirken bizde neden olmuyor gerçekten çok soğuttu beni wp acaba bi ayarımı var hani arkadaşa rezil olduk ilk defa bi sistemde böyle bir şey görüyorum dedi yardım edebilir misiniz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Windows Phone her zaman ki gibi üvey evlat.

• Şimdi wp10 ile düzelir diyenler gelirde platformun oturmasının en az 1 yılı daha var.biraz sabredicez.

• Yani hiçbir çözümü yokmu ? Arkadaşa makara olduk yeminlen ya

• Bende online oyun olarak total Conquest oynuyorum. Wp,ios,android tamamen birbirinden bağımsız. Oyun içinde farklı karakterler var ondan dolayı. Belki wp8deki oyun karakterleri diğer platformlara göre düşük veya yok olabilir. O yüzden bağlanmamış olabilir. Böyleyse kesinlikle hesapları wp8e bağlayamazsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

Bende online oyun olarak total Conquest oynuyorum. Wp,ios,android tamamen birbirinden bağımsız. Oyun içinde farklı karakterler var ondan dolayı. Belki wp8deki oyun karakterleri diğer platformlara göre düşük veya yok olabilir. O yüzden bağlanmamış olabilir. Böyleyse kesinlikle hesapları wp8e bağlayamazsınız.

Hocam kesinlikle bi fark yok karakterlerde her şey aynı goruntu falan ama ios-android oynayabiliyorken biz birbirimizi gormiyoruz wp-iosda aynı şey wp-android içinde geçerli bi asphalt bi mc4-mc5 oynanmıyo illa wp bi telefon bulcan ordan ıyanacaksın 2li ben bunu anlamadım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    diablo 2 android
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Normalde win 8.1 laptoplar aynı mağzayı kullanarak oyunları indirilebilir, acaba laptop ile ios yada android multi oyunlara giriş yaparmı merak ettim :)
  • Windows 10'la düzelir canım. Windows 10'la Microsoft dünyayı fethedecek bilmiyor musunuz :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torata90

Windows 10'la düzelir canım. Windows 10'la Microsoft dünyayı fethedecek bilmiyor musunuz :D

Düzelir diyo herkes bende o duşuncedeyim ama bakacagız :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.