Şimdi Ara

Multibox Yaptırımı Yok mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Multibox için ceza alanı duymadım,görmedim ama bir yaptırım uygulanmaz mı?

Pvp'de adamlar biçerdöver gibi.Böyle iş mi olur?Oynadığımızdan bir şey anlamıyoruz.

Parayı ver sende multibox oyna diyenleriniz olabilir ama benim demek istediğim en azından bir kısıtlama yaptırım yok mu?

18 karakter insaf yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CAFE96FA5 -- 21 Haziran 2019; 17:38:6 >

• yok tamamen legal olarak kabul ediliyor.
  • cok sacma evet ama blizz banlamıyor aynı şekilde herb ore piyasasınıda alt üst ediyorlar.
  • dot atar tek yersin
  • aschil A kullanıcısına yanıt
    Abi bu dot yemekten fazlası artık.Piyasa bunların elinde.Beni oyun mekaniğini bozuyorsun diye farm yaparken banlayanlar bunlara para için ses cikarmiyorsa wowtoken olayını kaldırsınlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence de banlasınlar oyun mekaniklerini bozan bir şey.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 22 Haziran 2019; 13:20:29 >
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Abi haksız rekabetten başka bir şey değil.

Bot yasaksa bu botun Allah'ı.Bu olay oyunu başka taraflara çekiyor.Zengin oyunu gibi bir durum ortaya çıkıyor.

Pc sistemi en üst seviye buna ek olarak olarak parada var cebinde geriye bir şey kalmıyor.

Ben ticket attım.Legal cevabı geldi.Oyunun yapısını bozduğundan bahsettim.Sizde yapın dediler.

Para gelsinde nasıl gelirse gelsin mantığında ticaret yapıyorlar.
  • blizzard iyice aç köpek oldu
  • Blizz için önemli olan karakterlerin oyuncular tarafından kontrol edilmesi, bunu bluepostlarda söylemişlerdi, botlarsa otomatik çalıştıklarından banlıyorlar hemen.
    Örneğin 4 tane hesap alıp bunları multiboxing yazılımları ile kendiniz yönetirseniz bir şey demiyorlar, para kazanıyorlar onlar da haklı. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Blizz için önemli olan karakterlerin oyuncular tarafından kontrol edilmesi, bunu bluepostlarda söylemişlerdi, botlarsa otomatik çalıştıklarından banlıyorlar hemen.
    Örneğin 4 tane hesap alıp bunları multiboxing yazılımları ile kendiniz yönetirseniz bir şey demiyorlar, para kazanıyorlar onlar da haklı. :D
    Multiboxcu haklı
    Blizzard haklı

Haksız taraf geriye bunu kullanmayan oyuncular kalıyor ki; buradaki fayda nedir?Bu faydanın zararları nedir?Bu durumda yapacak şey bunu kullanmayıp zarar gören oyuncuların örgütlenip ortak hareket ederek Blizzard'ı köşeye sıkıştırması kalıyor başka türlü bunu kaldırtmak çok zor.

Hiçte basit masum saf bir olay değil bu bildiğin sistemi komple bozan bir şey.
  • mczaga kullanıcısına yanıt
    Blizzi savunmak için söylemiyorum fakat multiboxing yeni bir şey değil, yıllardır var. Dungeon ve Raid'ler harici kullanılabiliyor, pvpde durum nasıl şu an bilmiyorum ama yalnızca farming olarak düşünmeyin olayı. World PVP'de mesela :D karşınızda 3-4 warrior veya paladin bulursanız işiniz yaş...
    Zarar gören derken, zarar gördüğünüz nokta daha az bitki veya maden toplamak mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Khoradasein

Blizzi savunmak için söylemiyorum fakat multiboxing yeni bir şey değil, yıllardır var. Dungeon ve Raid'ler harici kullanılabiliyor, pvpde durum nasıl şu an bilmiyorum ama yalnızca farming olarak düşünmeyin olayı. World PVP'de mesela :D karşınızda 3-4 warrior veya paladin bulursanız işiniz yaş...
    Zarar gören derken, zarar gördüğünüz nokta daha az bitki veya maden toplamak mı?
    Blizzard'ın burada savunulacak bir şeyi yok zaten olsaydı da bizde bu kadar sinirlenmeseydik.Yeni bir şey dedin demedim zaten.Yeni bir şey ya da Eski farketmez.

Normalde Auction House 'ında bazı yazılmamış kuralları vardır ve zaman zaman Blizzard müdahale eder burada Auction House 'ın zararı mevcut ha Bot ha Multibox her ikisi de Auction House'ın zararına yol açıyor.

Her halukarda bunu kullanmayan kişiler günün sonunda zarara uğruyor.İşin açıkçası madem öyle deyip baya bir kullanan olduktan sonra müdahale gelecek buna ne gerek var bunları yaşamaya?

• olurmu ya

parayı basan düdüğü çalıyor oyunda.

parası olmayan flüt çalıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-69D872379 -- 4 Temmuz 2019; 18:35:1 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.