Benim bi sorum olacak benim bi 6230i telefonum var hafıza kartı alıcam ama
MULTIMEDIA CARD vs RS-MMC CARD
bunlar ne iş anlamadım farkları nedir hangisi benim telefonum ile uyumlu mu?Bi hız farkı var mı aralarında hemen sipariş vericem bi bakarsanız forumu araştırdım ama pek bişi bulamadım bi tek varlıklarından bahsediliyor ama doyurcu öz bi cevap verebilecek olan var mı?
CEVAP VEREYIM KARDES : MMC KARTLAR SENIN SUAN 6230I NDEKI TAKILI OLAN YANI KUTUDAN CIKAN 32 MB LIK KART RS-MMC KARTLAR ISE DUAL VOLTAJ OZELLIGI OLAN YANI HEM 6230I NDE KULLANABILIRSIN HEMDE DUAL VOLTAK UYUMLU HERHANGI BIR BASKA TELEFONDA KULLANABILIRSIN RS-MMC NINDE DUAL VOLTAJ OLMAYANLARI VAR AMA ONLARI ALMA SENIN ALACAGIN KART DUAL VOLTAJ RS-MMC KARTI OLACAK 6230I ICIN 512 MB TAVSIYE EDERIM 1 GB TAKINCA BAYAG BIR KASILMA OLUYOR TELEFON YAVASLIYOR OTE YANDAN MUTLAKA KINGSTON MARKA ALMANI TAVSIYE EDERIM KARTLAR ARASINDA EN HIZLI OLANI KINGSTONDUR VE OMUR BOYU GARANTILI OLAN TEK MARKADIR FIAT OLARAKTA COK UYGUNDUR
Walla usta saolasın hemen bi sipariş verem ben peki bi bilgin varmı hız konusunda bi farklılıkları varmı dual voltaj = dual hız diyebilirmiyiz (overclock mantıgından gittim)
HAYIR CANIM DUAL VOLTAJ DUAL HI´Z DEGIL TABIKI AMA YUKARDA YAZMISTIM KINGSTON DAN SASMAYACAKSIN
Eywalla
BISE YY DEGIL KOLAY GELE HAYIRLI OLA
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme