Şimdi Ara

MULTIMEDIA,OYUN BUTCE MAX 4500 TL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar bu hafta içi toplamak istediğim sistem için yardımlarınızı bekliyorum.OC YAPILMAYACAK,INTEL işlemci ve NVDIA grafik işlemcili bir multimedia ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum.önümüzdeki yıllarda minumum parça değişikliği ile güncelleyebileceğim bir sistem...monitor hariç max.4500 tl lik bir bütçem var...

Fikir paylaşanlara,yol gösterenlere şimdiden çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ferplexa

Merhabalar;

Arkadaşlar bu hafta içi toplamak istediğim sistem için yardımlarınızı bekliyorum.OC YAPILMAYACAK,INTEL işlemci ve NVDIA grafik işlemcili bir multimedia ve oyun bilgisayarı toplamak istiyorum.önümüzdeki yıllarda minumum parça değişikliği ile güncelleyebileceğim bir sistem...monitor hariç max.4500 tl lik bir bütçem var...

Az bile tuttu. Artan para ile SSD'yi 250GB yapabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Merhabalar;

• Schweitz kullanıcısına yanıt
    K serisi olmayan işlemciye o anakart fazla değil mi?
  • quote:

Merhabalar;

4500 TL ye gerek yok bence ben sana bi sistem oneriyim yok ben illa 4500 vercem diyosan başkalarından yardim alirsin

Asus h97 progamer 430tl

Intel i7 4790 850tl

Gigabyte gtx 970 g1 gaming 1260tl

2×8 GB 1600mhz cl9 ddr3 RAM 399 TL

1tb 64mb 7200rpm HDD 150tl

240gb corsair force 560/535 SSD 350tl

Corsair champ spec 02 + 650w 80+ PSU 350tl

(Kasayı daha iyi ve 750w seçebilirsiniz 500 tlye çöller master haf advance + 750w 80+ PSU var.)

3800tl etti. Bu sistem ekran karti hariç seni 5 sene tüm oyunlarda ultrada oynatır.
    2.5- 3 sene sonra bu ekran kartını satar yenisini alırsın. 4500 tl den artan 700 tlyi de eklersin o parayı şuan harcamaya gerek yok bana güven mantıklı olan bu şuan gidip 2000 kusur tlye gtx 980 alıp 4500 TL ödemenin bi alemi yok. Bu taktiği uygula rahat edersin.

• Hocam önümüzdeki yıllarda minumum güncelleme kısmına önem göstermişsiniz teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

K serisi olmayan işlemciye o anakart fazla değil mi?

Arkadaş ileride çok değişiklik yapmak istemiyor. Bir de oyuncu bilgisayarı topluyor. Gaming serisi daha iyi olur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Maks 500 tl f/p mouse önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Hocam önümüzdeki yıllarda minumum güncelleme kısmına önem göstermişsiniz teşekkür ederim...

Dostum sakın! O parçalar Zalman Z1'e sığmaz.

• quote:

Merhabalar;

Bence ddr4 sistemlere bulaşma hem fiyati çok tuzlu hemde kayda değer bir oyun performansı artisi yok.

Benim dediğim 3800 TL lık sistemi topla güncelleme olarak tek yapman gereken 2.5-3 sene sonra ekran kartını satıp artan 700 tlyi ekleyip donemin güncel ekran kartını almak. Belki ekstradan SSD eklersin.
    Başka hiçbir şeye gerek yok.

• Yorumunuz eksilenmiş. 64GB SSD ve küçücük bir kasa ekleyen arkadaş artılanmış. İlginç :/

• ssd almak ilk işin olsun windowsu da uefi kur 64 bit win 8.
  • Schweitz kullanıcısına yanıt
    Sadece x99 anakart konusunda biraz daha ileri fikirli yaklaşmış,tabi bütçeye göre o da mantıklı.ama söylediğiniz gibi para arttırmak ve dd4 den şimdilik uzak durmak adına yakın bir arkadaşım şöyle bir sistem gönderdi.ne dersiniz?ki bahsedilen kasayı bugun vatan da inceledim...içime sindi:)

asus h97 pro gamer
    intel i5 4690
    corsair vengance 1600 8x2 16 gb
    wd caviar green 1 tb
    asus strix gtx970
    xigmatek talon vector 750w silver
    microsoft sl windows 8 64 bit işl.sis.

total 3800
  • quote:

Sadece x99 anakart konusunda biraz daha ileri fikirli yaklaşmış,tabi bütçeye göre o da mantıklı.ama söylediğiniz gibi para arttırmak ve dd4 den şimdilik uzak durmak adına yakın bir arkadaşım şöyle bir sistem gönderdi.ne dersiniz?ki bahsedilen kasayı bugun vatan da inceledim...içime sindi:)

asus h97 pro gamer
    intel i5 4690
    wd caviar green 1 tb
    asus strix gtx970

total 3800

-3 oldu dostum. Sanki milattan kalma sisten önerdik. Anlamıyorum bu forumu neyse...

• Adam o.c yapmayacağım diyor,x99 çipset öneren olmuş...Herneyse sisteme gelirsek;

Gigabyte z97-dh3
    İ7-4790
    2x4gb gskill ripjawsx 1600mhz
    Hyper t4
    Zalman z11 plus
    Xigmatek vector s 750w PSU
    Evga gtx980(Evga eu'dan)
    1tb seagate barracuda 7200rpm
    Samsung 850 pro 128gb

Alabilirsin.Fiyatı düşürmek istersen ssd yi çıkarabilirsin.

• quote:

asus h97 pro gamer
    intel i5 4690
    wd caviar green 1 tb
    asus strix gtx970

total 3800

Kardeş sana yazdığım 3800tllik sistem daha iyi i7 4790 seni 5 sene götürür
    Ayrıca asus gtx 970 alma performansı diğerlerine gore düşük ve pahalı.
    Gigabyte gtx 970 g1 gaming al 1329 MHz te çıkıyor ve çok serin bi kart fiyatı da asustan 100-150 TL daha ucuz.

Benim önerdiği sistemi ve taktiği uygula ben bu sene sonunda boyle bir sistem alcam kac aydır arastiriyom bana güven.

• fatihmete36 F kullanıcısına yanıt
    'Asus gtx970 alma performansı diğerlerine göre düşük'

Fabrika çıkışı o.c birşey ifade etmiyor,kartın üzerindeki soğutmaya göre o.c edilebilme yeteneği yükselir.Ki directCU II gayet güzel bir soğutma.Piyasada en iyi 3. Soğutma şuan(1-) gigabyte g1 2-)twin frozr(gtx970 ler arası))

Madem öyle zotac gtx970 amp! Edition alsın?

• quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

'Asus gtx970 alma performansı diğerlerine göre düşük'

Fabrika çıkışı o.c birşey ifade etmiyor,kartın üzerindeki soğutmaya göre o.c edilebilme yeteneği yükselir.Ki directCU II gayet güzel bir soğutma.Piyasada en iyi 3. Soğutma şuan(1-) gigabyte g1 2-)twin frozr(gtx970 ler arası))

Madem öyle zotac gtx970 amp! Edition alsın?

Arkadaş overclock ile ugrasmayacagini belirtmiş. Ki oc yapsa bile en iyi kart yine gigabyte g1 gaming asusa fazladan para vermenin alemi yok. Overclock yapmazsa gigabyte asustan yine daha iyi.

Benim zotac i değil de gigabyte onermemim sebebi hem daha ucuz daha serin ve daha güvenilir marka. MHz ileri arasında 26 MHz fark var gigabyte genelde geçer.

• fatihmete36 F kullanıcısına yanıt
    Onun yerine msi da mevcut.

Daha portatif ve arada 1-2 derece var.Hem o.c yapılmayacaksa neden bu denli soğutmaya sahip bir kart önerdinki?O.c yoksa sessizliğe önem verilmeli.

0dB olayından bahsetmeme gerek yok heralde.

• Overclock ile işim olmaz diyorsan İ7 4790 olacak işlemcin.İmportant nickli arkadaş X99 sistem toplamis aslinda kasayi Z11 Plus yapsan tum bilgisayarlari ezer de overclock yapmayacagim diyorsun.

İ7 4790
    Gigabyte H97-D3H
    G-Skill 2*4 1600 MHZ Dual Ram
    Seagate Barracuda 1 TB HDD
    MSI GTX970 Gaming Ekran Kartı
    Xigmatek Talon 750W 80+Silver Kasa+PSU
    Samsung 840 EVO 250 GB SSD
    Hyper 212X CPU Cooler

Toplam:3800 TL

İlla harciycam diyorsan X99 sistem dusunebilirsin.
    Bundan fazlasına da gerek yok.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnqelTR -- 19 Ocak 2015; 7:05:15 >
  • Simplyfor S kullanıcısına yanıt
    Oc yapmayacaksa gigabyte 1329 MHz de kullanabilir. Asustan da daha ucuz.
    Ayrıca windforce ışıklandırması çok hoş.

MSI gtx 970 Ler arasında benim 2.tercihim.
    MSI da alınabilir. Ama asus alınmaz çünkü MSI ile asusun tek farkı backplate.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.