Bildirim
Multimedya oyun klavyesi tavsiyesi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
razer lycosa tr
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dt.Görkem -- 11 Eylül 2010; 22:05:40 > -
MICROSOFT SIDEWINDER X6 GAMING KEYBOARD ve Razer Lycosa Gaming Keyboard TR arasında kaldım aralarındaki fiyat farkı çok fazla Razer 170 microsoft 90 lira sizce hangisi oyunlar için daha uygun bir seçim olur. -
upup -
quote:
Orijinalden alıntı: MaViZIPKIN
MICROSOFT SIDEWINDER X6 GAMING KEYBOARD ve Razer Lycosa Gaming Keyboard TR arasında kaldım aralarındaki fiyat farkı çok fazla Razer 170 microsoft 90 lira sizce hangisi oyunlar için daha uygun bir seçim olur.
ms x6 bir arkadaşımda var ancak beni ondan soğutan tr olmaması.. aslında arkadaşım klavye koyacağı yerin küçük olması nedeniyle bu klavyeyi almıştı ancak numpad i sola takıp da macro yahut ekstra skill için kullanabileceğinizi düşünüyorum, elbette wasd den o kadar uzaklaşmayı göze alabilecekseniz.. zira numpad solda olunca serçe parmakla efektif bi yönetim söz konusu değil.. -
MICROSOFT SIDEWINDER X6 da fps oyunlarda sorun çıkıyor, ctrl+w+r basmıyormuş... -
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
MICROSOFT SIDEWINDER X6 da fps oyunlarda sorun çıkıyor, ctrl+w+r basmıyormuş...
ms hayatının hatasını yapmış öyleyse.. -
quote:
Orijinalden alıntı: Dt.Görkem
quote:
Orijinalden alıntı: TURK SITH
MICROSOFT SIDEWINDER X6 da fps oyunlarda sorun çıkıyor, ctrl+w+r basmıyormuş...
ms hayatının hatasını yapmış öyleyse..
sen ne diyorsun hocam, yorumları okurken gülmekten öldüm, new egg'den bir yorum:
Pros: Lets see, Pros. Nice backlighting? Nice finish as well I guess.
Cons: Oh lordy. How can you call yourself a gaming keyboard when you can't press three keys at once? As mentioned by others, this keyboard stops at two.
In Team Fortress 2, I can't even run and jump at the same time. Thats TWO keys. W + Space Bar. I don't see how you can call yourself a GAMING keyboard and limit your keys. I REALLY wanted to give this keyboard 0 eggs. I would have been better of throwing my money down the toilet.
My 7 year old keyboard that I bought for $12 works WAY better than this garbage.
Other Thoughts: Do not buy. Do not look at. Do not even think of. I'd rather use an old 1990 Apple keyboard than this.
-
Bence eger butcen de el veriyorsa Logitech G15 veya Razer Lycosa'ya bakmalisin. -
quote:
Orijinalden alıntı: ahbob
Bence eger butcen de el veriyorsa Logitech G15 veya Razer Lycosa'ya bakmalisin.
ne demişse doğru demiş
G15 te bu aralar bulunmuyor sanırım, lycosa da türkçe bir klavye allah herkeslere nasip etsinhttp://www.gameekstra.com/Razer-Lycosa-Gaming-Aydinlatmali-Klavye-Turkce,PR-1097.html
-
Bu tuş sorunu hala devam ediyor mu? Arkadaşım 2-3 ün içinde almayı planlıyor sidewinder x6 yı. Olmazsa Roccat Arvo tercih edecek. -
quote:
Orijinalden alıntı: aron_1907
Bu tuş sorunu hala devam ediyor mu? Arkadaşım 2-3 ün içinde almayı planlıyor sidewinder x6 yı. Olmazsa Roccat Arvo tercih edecek.
yurtdışı incelemeleri okursan bütün sidewinder x6 'larda bu sorunun olduğunu göreceksin, üstelik microsoft bunu bir özellik olarak pazarlıyor, arkadaşın fps oynuyorsa x6'dan uzak dursun... 3 tuşa aynı anda basamazsın... -
Çok ta güzel görünümlü klavye idi yazık oldu :)
Lycosa pahalı olduğundan Roccat Arvo daha yerinde tercih olur sanırım. Onun da incelemesi yok Türkiye de. Kullananı da pek göremedik. -
sidewinder x4 kullanan varmı acaba? almayı düşünüyorumda . onda yoktur umarım bu tuş olayı -
Onda 26 tuşa basılabiliyor aynı anda benim bildiğim. Ama hyperesponse olayı yüzünden Roccat daha mantıklı gibi. X4 eledik biz baştan. Bir de X4 ün tuşlarına tam basılmazsa tam algılamıyormuş diyorlar. -
lycosa yı tek geçerim
http://www.gameekstra.com/index.php?do=catalog/results -
Lycosa arkadaşımı aşar da Arctosa nasıl acaba var mı kullanan? O da mantıklı olabilir. Lycosa dan farkı nedir tam bilmiyorum. -
tuş konfor ışıklandırma ergonomi fiyat farkı var -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X