Server Adı : Multiplay3r Hard Server Versiyon : Season6 ep3 Server Kapasitesi : 500 Dedicated : Yes Up Time : 7/24/365 Website : Hardmu.multiplay3r.com Forum : muforum.multiplay3r.com Üyelik Alımı : Hardmu.multiplay3r.com
Exp: 70[90Vip] Drop : 60[70] BB : Off Reset Level : 400 Max Level : 400 Reset Ücreti : belli değil Grand Reset : 50resten sonra sınır yok Event : Reset Stili : Keep Stat[tam belli değil] Max Stats : 32767
--------------------------------------------------------------------------------------- ...:::LVL Başı Point:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
Dark Knight :5 Dark Wizard : 5 Fairy Elf : 5 Magic Gladiator : 7 Dark Lord : 7 Summoner : 5 Rage Fighter:5
--------------------------------------------------------------------------------------- ...:::Jewel Başarı Oranı:::.. ---------------------------------------------------------------------------------------
Blood Castle : var Devil Square : var Illusion Temple : var Chaos Castle : var Castle Siege : var Nightmare Event : var Cry Wolf Event : var Happy Hour : var
Server Açılmasına 4 Ay gibi bir zaman var 4 ay boyunca testlerimizi tamamlayıp tam anlamıyla bir server acmayi planlıyoruz Orjinal dosyalarla :) Biraz erken yazmış olabilrim :) Sabır iyidir :)
bende sevimdim hard sv acildi diye
Bu server takip ettigim kadari ile 5 veya 6 isim degistirdi oyuncu olmadigi icin kapandi acildi kapandi acildi
Hayirli Olsun Basarilar
High exp serveri kapatmadim bu 2.server ;)
multiplay3r isimli serverini kapattin demedim Neyse Hayirlisi olsun o kdr para veriyorsun ins basarili olursun