Şimdi Ara

MUNDO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.011
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 6 levele kadar lanede q haraşliyorum fakat latede çok etkisiz kalıyor 1 madrede gidiyorum

• Madred o kadar iyi bir item değil aslına bakarsan. AD'nin Magic Pen çıkmasının imkansız olduğunu düşünürsen, 100 MR bile olsa 50% daha az vurur.

Ayrı olarak harassladığını belirtmişsin. Bu bana yeteri kadar farm yapmadığın izlenimini verdi. Önceliğin her zaman lasthit almak olmalı.

İtem buildin optimize olursa Mundo oyunun tamamı boyunca gayet güçlü bir karakter. (Frozen Mallet/Warmog)/Atma'dan sonra bir Phantom Dancer alırsan, yeterince iyi pataklarsın skillerinle birlikle. Geriye kalan iki itemi de defansif alırsın, kolayca ezer geçersin milleti.
  • skillerini okuyunca op diyorsun oynamaya gelince low kalıyor. ad as kasılıp bi daha denenebilir.
  • mundo bence oyundaki en gereksiz hero :D 1350 ip ye bile değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: mAycn

mundo bence oyundaki en gereksiz hero :D 1350 ip ye bile değmez

O kadarda değil ya :) daha iyileri var ama Mundoda iyi bir earlyden sonra tutulamaz oluyor :)
  • tank olarak oynuyor cogu kisi ama bana sorarsan tanklıkla ilgisi yok. Tank dedigin karakter takım arkadaslarını koruyabilmeli stun olur silence olur taunt olur bir sekilde focus değiştirebilmeli. AD olarak oynanabilir offtank bi build ile ama tank olarak cok gereksiz. Warmog atma frozen heart (yada randuin) mercury (yada dodge) bot FoN filan cıkabilirsin daha cok ise yarar. Cleanse yanlış bilmiyorsam artık herseyden kurtarıyordu ama emin değilim ignite attıkların da basabilirsin. (pek tercih etmiyorum qss is görüyor)
  • mundo ile soloda farmlarsın ama earylde farm haricinde kill alması için ks atması lazım gank gelenlere ama latede tanklamak için cok iyi bir hero ac ultini gir turretlerin arasına :D adamlar kessin sen izle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mAycn -- 4 Ocak 2012; 23:17:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Riot Kayle Ward Skinleri(Bedava)
    10 yıl önce açıldı
    AP Xin Zhao
    11 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ignite yemediğin sürece latede katliam yaparsın ultiyle araya girip offtank bir buildle ben bir ara sarmıştım 20 oyuna yakın atmışımdır baya sağlam champ
  • ne ölüyor ne öldürüyor ortada geziyor, ama tip konusunda on numara, görünce temodan sonra gülümseten ikinci şampiyon
  • mundo güzel bir hero bence. ve kastığıında gerçekten sinir bozucu.
  • kasan ve iyi oynayan çok az adam gördüm (belkide hiç).skillerin açıklamalarını okuyunca beklenti artıyor epey ama oynayınca sönük kalıyor.late gamede nasıl olur,neler yapar bilemem pek rastladığım bir champion değil kendisi.ama bu hero hakkında bildiğim tek şey tank yerine offtank gidilince daha etkili olduğu (youtubeda bir video görmüştüm adam baya iyi oynuyordu offtank mundoyu).
  • Ben mundo ile hep tank oynuyorum ve hiç atak item almıyorum. Buna rağmen mid gamede rakibe çok büyük hasar verebiliyorum. Q zaten % değer vurduğundan çok yüksek can götürüyor. W ile yanındaki rakiplere 100 magic damage veriyor, E ile ise yüksek AD kazanıyor. Ama ben tank mantığıyla oynayıp team fight sırasında takımımı koruyorum. Sonra rakip zayıflayıp kaçmaya başlayınca kormadan kovalıyorum. Özellikle AD ve AP carryleri kağıt gibi kesebiliyorsun Mundo ile. Benim alışmam biraz zaman almıştı ama iyice öğrenince çok güçlü ve sağlam bir champion olduğunu farkettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.