Şimdi Ara

MuOnline Bölümü Üyelerine. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konuya yazan bir kaç arkadaşım durumla ilgili bana özel mesaj gönderdiler. Özel mesajlarınızı okudum arkadaşlar. Ancak inceleme yapmadan cevap vermek istemedim. Sizlerden de ricam biraz sabırlı olmanız yönünde.

Konu içerisinde geçmişte olan bazı durumları gün yüzüne çıkarıp hemen hakaretvari mesajlar göndermişsiniz. Daha sizler burada hemen hakarete başvurduğunuza göre server tanıtım konuları içerisinde neler yazılır neler. Burada yönetim ile ilgili diyalogta bile birbirinize hakaret etmekten çekinmiyorsunuz. Lütfen biraz sağduyulu olun, alttan almaya çalışın. Diğer arkadaşların mesajlarından rahatsızlık duyuyorsanız şikayet edin.

Mesaj değiştirme ile ilgili olarak bölüme bakan arkadaşlarım ile görüşeceğim. Nasıl olmuş, kim değiştirmiş bulunabilir. Ancak bulunmadan ve bizim ağzımıdan açıklama yapılmadan evel teoriler üretmeniz tüm üyelere ve bölüme fayda değil zarar sağlar.

Son olarak, karşılıklı atışma, sataşma, hakaret içeren mesajlarınızı sildim. Lütfen birbirinize ithamlarda bulunurken biraz daha dikkatli davranınız.

Konuyu zaman buldukça takip ediyorum, bölümle ilgili sorunlarınızı lütfen yazmaya devam edin. Bir arkadaşım, yazdıklarınızın önemli olmadığını bildirmiş. Yazdıklarınızın önemi olmasaydı konuya müdahil olmaz ve sık sık takip etmezdim. Konuyu kişisel sorunlara indirgemeden, birbirinize çamur atmadan ve halen yönetimde bulunan ve bulunmuş arkadaşlarımıza lütfen uygunsuz ithamlarda bulunmadan mesajlar göndermenizi diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Bu konuya yazan bir kaç arkadaşım durumla ilgili bana özel mesaj gönderdiler. Özel mesajlarınızı okudum arkadaşlar. Ancak inceleme yapmadan cevap vermek istemedim. Sizlerden de ricam biraz sabırlı olmanız yönünde.

Konu içerisinde geçmişte olan bazı durumları gün yüzüne çıkarıp hemen hakaretvari mesajlar göndermişsiniz. Daha sizler burada hemen hakarete başvurduğunuza göre server tanıtım konuları içerisinde neler yazılır neler. Burada yönetim ile ilgili diyalogta bile birbirinize hakaret etmekten çekinmiyorsunuz. Lütfen biraz sağduyulu olun, alttan almaya çalışın. Diğer arkadaşların mesajlarından rahatsızlık duyuyorsanız şikayet edin.

Mesaj değiştirme ile ilgili olarak bölüme bakan arkadaşlarım ile görüşeceğim. Nasıl olmuş, kim değiştirmiş bulunabilir. Ancak bulunmadan ve bizim ağzımıdan açıklama yapılmadan evel teoriler üretmeniz tüm üyelere ve bölüme fayda değil zarar sağlar.

Son olarak, karşılıklı atışma, sataşma, hakaret içeren mesajlarınızı sildim. Lütfen birbirinize ithamlarda bulunurken biraz daha dikkatli davranınız.

Konuyu zaman buldukça takip ediyorum, bölümle ilgili sorunlarınızı lütfen yazmaya devam edin. Bir arkadaşım, yazdıklarınızın önemli olmadığını bildirmiş. Yazdıklarınızın önemi olmasaydı konuya müdahil olmaz ve sık sık takip etmezdim. Konuyu kişisel sorunlara indirgemeden, birbirinize çamur atmadan ve halen yönetimde bulunan ve bulunmuş arkadaşlarımıza lütfen uygunsuz ithamlarda bulunmadan mesajlar göndermenizi diliyorum.

Bugün 3.gün bu olayı çözmek bu kadar zor olmamalı.
    Girilen iplerden bile bulunabilir kimin değiştirdiği.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

quote:

Orijinalden alıntı: rds

Bu konuya yazan bir kaç arkadaşım durumla ilgili bana özel mesaj gönderdiler. Özel mesajlarınızı okudum arkadaşlar. Ancak inceleme yapmadan cevap vermek istemedim. Sizlerden de ricam biraz sabırlı olmanız yönünde.

Bugün 3.gün bu olayı çözmek bu kadar zor olmamalı.
    Girilen iplerden bile bulunabilir kimin değiştirdiği.

Ben kuru gürültü hissediyorum Lafla OLmuyormuş Demekki Bu İşler

• rds
    DH Admin

Değişim şart yaziyi hazirliyorum
  • 4.gün ses seda yok.Pm atıyorum rds ye cevap isticem.
  • Ceza Almadim Şu anda
    Beni sikayet edecekler uyeligim yasaklanacak sınırısz olarak
    ben karayak im demedim suphe duyulabilir
    ama ben karayakim dedigimiz anda ceza aliyoruz
    bana denilen su karayak sen kufretmişin?
    ben kime kufrettim 2 kişiye biri action biri yunus
    yunusu nie kufrettigimi bazilari bilir

Herneyse bakin işe yaramayanlar burda kalacak biz yine gidecez ama sunuda unutmasin o kişiler onlar sayacak edebiyat edecek biz ilerlicez
    onlar acar bug biz acariz bugsuz bunu defalarca kanitladim herkez biliyor sercan bire bir gordu bu olaylarimi yaptiklarimi yaptiklarimizi biz yaptik demiyoruz ama herkez den cok takip ediyorum en ince detayina kdr
    hadin ben yatar sabaha bannedi almişimdir ugur sikayeti basti ardinda extemre girer o tamalar ^^^bb
  • Demin MuDestek'in yazdığı ve silinen konuda yazdığım gibi bu sistem devam ettikçe ileri değil sürekli geri gideriz.Neden konu 5 mesaj bile almadan silinior sebebini anlayamadım.Başka konularda o kadar ilgisiz olan yöneticiler bazı konularda gereğinden hızlı davranıyor.
  •  MuOnline Bölümü Üyelerine.
    Madem çamur atmaya devam o zaman kanıtla dediğinin arkasında dur. Ben hiçbir zorunluluğum olmadığı halde bu resmi çekip buraya koyuyorum. Demin açtığın konudada iyi niyetimle gel banlanana kadar bu konuda görüşlerini belirt diye konunun linkini verdim. Fakat sen derdini anlatacağına hala insanların günahını almaya devam ediyorsun. Ne diyim kendin bilirsin hayatta başarılar diliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuDesteK

Ceza Almadim Şu anda
    Beni sikayet edecekler uyeligim yasaklanacak sınırısz olarak
    ben karayak im demedim suphe duyulabilir
    ama ben karayakim dedigimiz anda ceza aliyoruz
    bana denilen su karayak sen kufretmişin?
    ben kime kufrettim 2 kişiye biri action biri yunus
    yunusu nie kufrettigimi bazilari bilir

Herneyse bakin işe yaramayanlar burda kalacak biz yine gidecez ama sunuda unutmasin o kişiler onlar sayacak edebiyat edecek biz ilerlicez
    onlar acar bug biz acariz bugsuz bunu defalarca kanitladim herkez biliyor sercan bire bir gordu bu olaylarimi yaptiklarimi yaptiklarimizi biz yaptik demiyoruz ama herkez den cok takip ediyorum en ince detayina kdr
    hadin ben yatar sabaha bannedi almişimdir ugur sikayeti basti ardinda extemre girer o tamalar ^^^bb

Birisi ortalıyor digeri voleyi çakıyor diyosun yani. Zaten kale boş direk gol oluyor. Bizlerde Goooolll diye bagırıyoruz halbuki golu biz yiyoruz gözlerimiz ellerimiz baglı yapacak birşeyimiz olmuyor. Neyse herşey ortada Sercan iyi yakalamış gerekeni admin yapar diye düşünüyorum.
    Bence şu forumdan uzaklaştırılan kişiler geri getirilmeli ve affedilmeli birde onları dinlemeliler düşünnünki Abdullah Öcalan bebek katilini bile dinlemiş bir hukuk sistemimiz var iken hiç bir suçu olmadıgı halde sırf bazı egolar yüzünden uzaklaştırılan agabeylerimizi burada görmek isterim açıkcası. Teşekkürler iyi forumlar.

• Körler sağırlar birbirini ağırlar başka birşey demiyorum artık. Daha ne yapayım açtığım şikayetin resmini bile koydum daha gelmiş biri orta açıyo diğeri voleyi çakıyo diyor adam. El insaf.
    Ağabeylerinin kim olduklarını da yazarsan hazır konu açıkken adminler onada baksın. Hiçbir suçu olmadıklarını nerden biliyorsun küfürleri yazarken yanında mıydın ?
    Ayrıca bana pm den Extreme i neden savunuyorsun vs. diyenler oldu. Benim kimseyi savunduğum falan yok. Dikkat ederseniz konu hakkındaki yorumlarım sadece server tanıtım kuralı ve konulara yapılan yorumlarla ilgili. Siz ne biliyorsanız bende o kadarını biliyorum bilmediğim konu hakkında yorum yapmam ben.
  • Merhaba, bir mesajınız 'kural dışı mesaj' nedeniyle silindi. Bu özel mesaj sadece bilgilendirme amaçlıdır.

Silinen mesajınızın adı: "Cevap : MuOnline Bölümü Üyelerine.", içeriği aşağıdadır:

quote:

Orijinalden alıntı: betOx

Hosunami gitti
    Fake oldugumu kanitla sen yonetici abilerin ile aran iyi msn falan sende anladin
    erkeklik diyorsun sen bunu ben fake degilim sen uyumsuzluktan sikayet ettim
    hadi cocugum abileriini msn yalan yanliş doldur her zaman bunu yapmiyormusun?

DH yöneticilerim neden bu kısmı siliyorsunuz biz düşüncelerimizi soyleyemiyecekmiyiz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

Körler sağırlar birbirini ağırlar başka birşey demiyorum artık. Daha ne yapayım açtığım şikayetin resmini bile koydum daha gelmiş biri orta açıyo diğeri voleyi çakıyo diyor adam. El insaf.
    Ağabeylerinin kim olduklarını da yazarsan hazır konu açıkken adminler onada baksın. Hiçbir suçu olmadıklarını nerden biliyorsun küfürleri yazarken yanında mıydın ?
    Ayrıca bana pm den Extreme i neden savunuyorsun vs. diyenler oldu. Benim kimseyi savunduğum falan yok. Dikkat ederseniz konu hakkındaki yorumlarım sadece server tanıtım kuralı ve konulara yapılan yorumlarla ilgili. Siz ne biliyorsanız bende o kadarını biliyorum bilmediğim konu hakkında yorum yapmam ben.

Herkes burada kanayan bir yaradan bahsederken sen o yarayı açığa çıkaran kişileri savunursan bu şekilde algılanır ve öyle anlaşılır ben sana sadece şunu diyorum göstermelik bir şikayet fotosu çekmişsin bunu koyuyorsun foruma bence boş işler bunlar paçalarınız neden tutuştu onu anlamadım neden bir çırpınış bir kendini savunma moduna geçtin anlamadım. Agabey derken o bahsettiğin kişiye yaptığınız tuzağıda biliyoruz herkes biliyor kimin ne olduğunu konuşmaya gerek yok ama emin olun ki şurada bir kan değişimi olursa sende geçmişte yazdığın o hakaret dolu yazılarını postlarını tekrar edemeyeceksin yani devrim burada başlamalı sen ve senin gibiler buradan temizlenmedikce burası adam olmayacak bu benim görüşüm. Görüyorum takip ediyorum burada sizi şu şekilde anımsıyorum her pazar maçlar oynanır TV kanallarında eleştirmenler olur geçerler baş köşeye eleştiri dururlar yok bu kötü oynadı yok bu iyi oynadı falan Vs vs vs sen ve senin gibi 3-5 kişi daha var ki onlarda aynı şu şekilde MuOnline a bir katkınız yok bir araştırmanız yok şu forumun gelişmesi adına bir tuğla bir çakıl taşı koymuyorsunuz ancak yaptığınız iş şikayet butonu ile Konulara cevap yaz arasında gidip geliyor. Birde Yönetici şifresi ile giripde konuları şikayet edip userlari banlattırmalarınızda cabası. rds Admin araştırıyorum diyor ama bu işten birşey çıkmayacağı kanaatindeyim çünkü minareyi çalan kılıfını uydururmuş siz eminimki ona bir çare bulmuşsunuzdur adminler boşuna aramasınlar ama şunu diyorum şurada okadar insan birşeyler yazıyorsa okdar msjlar yazılıyorsa işin içinde mutlaka bir iş vardır herkes ayrı ayrı konuşmuyor herkes aynı şeyi söylüyor Admin artık bu msjlara kayıtsız kalmaz diye düşünüyorum msjının son bölümlerinde ben bilmediğim konular hakkında msjlar yazmam deyip sıyrılmaya çalıştığını ve kendini soyutlamaya çalıştığını hisseder gibi oldum gemiyi terk etmemeni tavsiye ederim batacaksanız hep beraber batacaksınız..

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

quote:

Körler sağırlar birbirini ağırlar başka birşey demiyorum artık. Daha ne yapayım açtığım şikayetin resmini bile koydum daha gelmiş biri orta açıyo diğeri voleyi çakıyo diyor adam. El insaf.

Herkes burada kanayan bir yaradan bahsederken sen o yarayı açığa çıkaran kişileri savunursan bu şekilde algılanır ve öyle anlaşılır ben sana sadece şunu diyorum göstermelik bir şikayet fotosu çekmişsin bunu koyuyorsun foruma bence boş işler bunlar paçalarınız neden tutuştu onu anlamadım neden bir çırpınış bir kendini savunma moduna geçtin anlamadım. Agabey derken o bahsettiğin kişiye yaptığınız tuzağıda biliyoruz herkes biliyor kimin ne olduğunu konuşmaya gerek yok ama emin olun ki şurada bir kan değişimi olursa sende geçmişte yazdığın o hakaret dolu yazılarını postlarını tekrar edemeyeceksin yani devrim burada başlamalı sen ve senin gibiler buradan temizlenmedikce burası adam olmayacak bu benim görüşüm. Görüyorum takip ediyorum burada sizi şu şekilde anımsıyorum her pazar maçlar oynanır TV kanallarında eleştirmenler olur geçerler baş köşeye eleştiri dururlar yok bu kötü oynadı yok bu iyi oynadı falan Vs vs vs sen ve senin gibi 3-5 kişi daha var ki onlarda aynı şu şekilde MuOnline a bir katkınız yok bir araştırmanız yok şu forumun gelişmesi adına bir tuğla bir çakıl taşı koymuyorsunuz ancak yaptığınız iş şikayet butonu ile Konulara cevap yaz arasında gidip geliyor. Birde Yönetici şifresi ile giripde konuları şikayet edip userlari banlattırmalarınızda cabası. rds Admin araştırıyorum diyor ama bu işten birşey çıkmayacağı kanaatindeyim çünkü minareyi çalan kılıfını uydururmuş siz eminimki ona bir çare bulmuşsunuzdur adminler boşuna aramasınlar ama şunu diyorum şurada okadar insan birşeyler yazıyorsa okdar msjlar yazılıyorsa işin içinde mutlaka bir iş vardır herkes ayrı ayrı konuşmuyor herkes aynı şeyi söylüyor Admin artık bu msjlara kayıtsız kalmaz diye düşünüyorum msjının son bölümlerinde ben bilmediğim konular hakkında msjlar yazmam deyip sıyrılmaya çalıştığını ve kendini soyutlamaya çalıştığını hisseder gibi oldum gemiyi terk etmemeni tavsiye ederim batacaksanız hep beraber batacaksınız..

Arkadaşım gözlerin sağlam demi ? Benim konudaki mesajlarımda kimsenin adı geçiyomu iyi bak konuya yazdığım ilk mesaja bak. Aklından birşeyler düşünüp kendini buna inandırıyorsun üstüne sanki doğruymuş gibi istediğini suçluyorsun. Benim paçalarım niye tutuşsun ki ?
    Benim yaptığım yardımları sadece yardım ettiklerim bilir. Server kurduğum veya yardımcı olduğum hiçkimseye konunun altına "Uğur'a teşekkür ederiz" vb. yazdırtmadım bugüne kadar. Açılan konulara bakarsan anlarsın zaten kimin işe yarayıp yaramadığını. Ayrıca sen kimsin ki bana işe yaramaz diye hitap etmeye kalkıyorsun ?
    Ayrıca kimseye komplo falan kurduğum yok benim. Hazır konu açıkken söyle kimin haksız banlandığını adminler baksın onada diyorum sen kendi sorununu açıklayacağına daha bana iftira atıyorsun.
    Ne haliniz varsa görün.

• quote:

|Uqur|

Sikayet Ettin dimi ugur
    BAK ETMEDİYSEN HATİRLATİM DEDİM
    işe yarasaydin adem ile yaptiginiz server tutulurdu
    siz ve volkan gibi ler ip yazar gecersiniz oda bir iş olmaz ?
    sunuda eminim muonlinede siz sadece player olursunuz !!!
    ama onuda olamadiniz milleti taşlamaktan
  • quote:

Orijinalden alıntı: betOx

quote:

|Uqur|

Sikayet Ettin dimi ugur
    BAK ETMEDİYSEN HATİRLATİM DEDİM
    işe yarasaydin adem ile yaptiginiz server tutulurdu
    siz ve volkan gibi ler ip yazar gecersiniz oda bir iş olmaz ?
    sunuda eminim muonlinede siz sadece player olursunuz !!!
    ama onuda olamadiniz milleti taşlamaktan

Ademle açtığımız server test serverıydı. Serverı test ettiğimizi de en başından söylemiştik. Test edip kapattık. Yani tutulup tutulmama gibi bir problemi yoktu. Ayrıca test serverında bile küfür edip banlanan sensin banlayanda benim ss hala duruyor alınan dosyalarımda.
    Bana karşı olan kişisel kinini kendine sakla. Bölümle ilgili bi konuda yersiz yersiz konuşuyorsun.
    Evet bu arada şikayet ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 2 Şubat 2010; 12:40:48 >

• Gözlerim sağlam görmem gerekenleri görüyorum merak etme. Yine kaçıyorsun msjının sonunda ''Ne haliniz varsa görün'' deyip bukadar çabuk pes etmez diye bekliyordum ama neyse. Sende haklısın dedim ya minareyi çalan kılıfını uydururmus eliniz okadar uzun ki size bu Yöneticilik sıfatını veren kişiyi Allah ıslah etsin diyorum Yönetici olarak girip kesin siz küfürler etmişsinizdir hani minareyi çalıyorsunuz ya kılıf olarakda o hesapla girip yapmışsınızdır. Şöyle diyelim iftira değil bu söylediklerim sadece bir varsayım okadar MuOnline bölümünün ergenekon u gibi yani devlet içinde devlet ama ipin ucu yakalandı gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Ne halimiz varsa zaten görüyoruz gercekden bırakında ne halimiz varsa görelim yeterki ellerinizi çekin bu bölümden sen ve senin tayfan gidin somalide korsanlık yapın .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllamX -- 2 Şubat 2010; 12:43:25 >

• Ne haliniz varsa görün derken pes ettiğim manasını çıkartma sakın. Sizin iyiliğinize birşey diyorum dün KarayaK a da dedim fakat siz hala kendi derdinizi anlatacağınıza bana iftira atıyorsunuz. Bende siz bilirsiniz ne haliniz varsa görün artık karışmıyorum manasında dedim.
  • quote:

Ne haliniz varsa görün derken pes ettiğim manasını çıkartma sakın. Sizin iyiliğinize birşey diyorum dün KarayaK a da dedim fakat siz hala kendi derdinizi anlatacağınıza bana iftira atıyorsunuz. Bende siz bilirsiniz ne haliniz varsa görün artık karışmıyorum manasında dedim.

Benim seninle şahsi bir sorunum yok karayakla da yok sadece herkesin karşı çıktığı bir olayı savunman beni şaşırttı eleştirilerim bu yönde okadar. Pes et yada etme beni alaka etmiyor zaten burası sonucda forum herkes girip istediğini söyleyebilir değilmi.
    Ama işte atılan iftiralar yüzünden suçsuz kişiler bu foruma giremiyor ya arkadas en üst seviyedeki admini bile bağlamışlar ne gereği var bu konuşmaların biz boşyere konuşuyoruz gerçektende ne haliniz varsa görün.

• quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

quote:

Ne haliniz varsa görün derken pes ettiğim manasını çıkartma sakın. Sizin iyiliğinize birşey diyorum dün KarayaK a da dedim fakat siz hala kendi derdinizi anlatacağınıza bana iftira atıyorsunuz. Bende siz bilirsiniz ne haliniz varsa görün artık karışmıyorum manasında dedim.

Benim seninle şahsi bir sorunum yok karayakla da yok sadece herkesin karşı çıktığı bir olayı savunman beni şaşırttı eleştirilerim bu yönde okadar. Pes et yada etme beni alaka etmiyor zaten burası sonucda forum herkes girip istediğini söyleyebilir değilmi.
    Ama işte atılan iftiralar yüzünden suçsuz kişiler bu foruma giremiyor ya arkadas en üst seviyedeki admini bile bağlamışlar ne gereği var bu konuşmaların biz boşyere konuşuyoruz gerçektende ne haliniz varsa görün.

Benim konuda savunduğum tek olay server tanıtım kuralları. O kurala gelip burada laf edip, kötüleyip kendi sitesinde yayınlayan kural olarak koyan insanlar var amaçları sırf ortalığı karıştırmak.
    Hala üstü kapalı konuşuyorsun atılan iftiralar yüzünden suçsuz kişiler bu foruma giremiyor diyorsun böyle yazacağına kim olduğunu söyle adminler kontrol etsin diyorum hala aynı şeyleri söyleyip duruyorsun sonra ben ne haliniz varsa görün dediğimde de pes etmiş oluyorum.
    Ayrıca rds yi sadece forumdan biliyorum daha önce birbirimize merhaba bile dememişizdir yani bağlamaktan kastın buysa tamam artık başka birşey demiyorum.

• Ugur sikayetteki amacin nedir ??

50 üstünde üyelik cezalandirdiniz ?
    bir uyelik ile yapilan hata siz forum kurallarini kulllanarak harcadiniz peki neden ?
    Burdaki amacin sana gütülen kin buyuk uqur bir gun bir yerden cıkar bak emin ol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.