Şimdi Ara

MuOnline Bölümü Üyelerine. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: betOx

Ugur sikayetteki amacin nedir ??

50 üstünde üyelik cezalandirdiniz ?
    bir uyelik ile yapilan hata siz forum kurallarini kulllanarak harcadiniz peki neden ?
    Burdaki amacin sana gütülen kin buyuk uqur bir gun bir yerden cıkar bak emin ol

50 üstünde üyeliği aynı kişi alırsa banlanıp banlanıp tekrar gelirse tabi şikayet ederim cezalandırılır. Üyelik cezalandırılmıyor burda kişi cezalandırılıyor.
    Allah büyük kader kısmet çıkacağı varsa çıkar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: betOx

Ugur sikayetteki amacin nedir ??

50 üstünde üyelik cezalandirdiniz ?
    bir uyelik ile yapilan hata siz forum kurallarini kulllanarak harcadiniz peki neden ?
    Burdaki amacin sana gütülen kin buyuk uqur bir gun bir yerden cıkar bak emin ol

Burasi bi forum herkes izin verilen çerçevelerde görüşlerini bildirebilir ve şikayet etme vb haklarını kullanabilir yönetim dışında hiç kimsenin bunu yargılama gibi bi hakkı yok.
  • işte olay burda patlak veriyor

Ceza Almiş A üye DH dönüşü olmuyor
    NEDEN dh hak adeletimiz var diyor ama 6 oy ile bir uyeyi yonetici yapacak kdr adaletli bir forum !!!
    şimdi dh zamaninda yanliş yaptik forumda kurulum serbes idi simdi düzeltti neden zamaninda yanliş yapilan simdi onlarin hatalari gibi duzeltilmiyor !
    biz bişi demiyoruz ama en basitinden bir server actik uqur sagolsun 50 konu actik server bzim oldugu icin 50 konuda gr sebebi ile silindi !!!!

dh gercekten böyle degildi sacmalansada kaldiriyordu mucuemreleri gorduk ben uqurun saten mucuemre ile bir yakinligi oldugu kanattindayim
  • Forum kurallarıyla ilgili bu dediğin.Sadece Mu Online bölümünde değil bütün bölümlerde bütün forumda öyle.
    Mucuemre de gelip konu hortlatırdı sende şuan ayınısını yapıyorsun.
  • MucuEmre hiç yoktan yüzü acikti ne istedigini biliyordu
    O MUCU EMRE BURALARDA AMA EMİNİM
  • ugur saga sola acil mesajlar yzma durdurmak için
  • herkeze bir lakap taktim :)
    boldups
    ugursana çok güzel bir sey buldum
    TelaşeMemuruUqur
    adam napacagini bilemedi yoklarmi msn lerde abilerin off bak uzuldum extreme nerelerde cırcır takimi eksik saten konu ilgilenilmiyor ama bir mesaj silincek olsun ugur sikayet edince veya extreme hemen bir admin gelip yazip silip gidiyor ama su olayi bir admin el atmyor
  • bence artık bölüm yöneticileri kimse çıksın açıklasın neler yaptıklarını. burada açıkca bir yandaşlık var extreme yönetici olmamasına rağmen hala bir etkinliği var şikayet ettiği konular anında kilitleniyor siliniyor. bölümdeki yöneticilerin,kuralların ve üst konuların tekrar düzenlenmesi için karar bekliyorum. eski üyelere de konuşma hakkı tanınsın, düzeyli olmayanlar tekrar IP ban olarak banlansın. ama şu bölümde de kimse gelip te bana xobiyi extreme i savunmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

bence artık bölüm yöneticileri kimse çıksın açıklasın neler yaptıklarını. burada açıkca bir yandaşlık var extreme yönetici olmamasına rağmen hala bir etkinliği var şikayet ettiği konular anında kilitleniyor siliniyor. bölümdeki yöneticilerin,kuralların ve üst konuların tekrar düzenlenmesi için karar bekliyorum. eski üyelere de konuşma hakkı tanınsın, düzeyli olmayanlar tekrar IP ban olarak banlansın. ama şu bölümde de kimse gelip te bana xobiyi extreme i savunmasın.

şu bir gerçek DH eski DH Deil 1999 dan beri buraya üyeyim il kez DH bukadar sessiz Bukadar vurdum duymaz Özelliklede yeni üyelerin burda msaj atarken braz abartıldığında uyarma yerine direk banlanması DH açısından çok büyük bir kayıp oldu Eskiden Uyarılırdı ban denen melet yoktu Şimdik ise yeni üye yardım amaçlı msaj atıyor cevap olarak kilit ban eskiden böylemiydi biri yardım istediyinde 1000 kişi yardım eder aynı serverde toplanırdık

• quote:

Orijinalden alıntı: MagicLife1

quote:

Orijinalden alıntı: Method Man

bence artık bölüm yöneticileri kimse çıksın açıklasın neler yaptıklarını. burada açıkca bir yandaşlık var extreme yönetici olmamasına rağmen hala bir etkinliği var şikayet ettiği konular anında kilitleniyor siliniyor. bölümdeki yöneticilerin,kuralların ve üst konuların tekrar düzenlenmesi için karar bekliyorum. eski üyelere de konuşma hakkı tanınsın, düzeyli olmayanlar tekrar IP ban olarak banlansın. ama şu bölümde de kimse gelip te bana xobiyi extreme i savunmasın.

şu bir gerçek DH eski DH Deil 1999 dan beri buraya üyeyim il kez DH bukadar sessiz Bukadar vurdum duymaz Özelliklede yeni üyelerin burda msaj atarken braz abartıldığında uyarma yerine direk banlanması DH açısından çok büyük bir kayıp oldu Eskiden Uyarılırdı ban denen melet yoktu Şimdik ise yeni üye yardım amaçlı msaj atıyor cevap olarak kilit ban eskiden böylemiydi biri yardım istediyinde 1000 kişi yardım eder aynı serverde toplanırdık

Değişim Ve Eğitim Şart..
    Anlayan Anladı..

Eyv..

• 5.gün cevap alamadım.
    Dünde şikayetimi tekrarladım ama dönmediler.
    Herkes forumdestek@donanimhaber.com a toplu bir mail atarsa bu olayı çözebiliriz.
    Ben örnek yazıyorum bir tane isteyenler kopyalayabilir.

Lütfen artık sorunumuza çare bulun.Olayı çözücem dediniz araştırıcam dediniz bugun 5. gün hala ses seda yok.Bu konuda 1 kişi rahatsız olsa neyse 2 kişi rahatsız olsa neyse ama mesajlar okursanız ki silinmezse siz okuyana kadar gerekli bilgileri toplarsınız gerekeni araştırır yaparsınız.Bu olayın çözülmesi hem siz DH adına hemde biz DH üyeleri adına olumlu bir gelişme olacaktır.Lütfen geçen seferki gibi bu mesajımızıda geçiştirmeyin.
    Saygılar MuOnline Bölümü Osman Sercan ERBEK.

Herkes bir ağızdan konuşursa daha etkili olcaktır, eminim.Lütfen sizde mail olarak atın.

• Arkadaşlar size araştırma yapacağım dediğimde şu kadar gün içerisinde sonuca ulaştırırım yada cevap veririm demedim. Beşinci günde de cevap alamadığınız olabilir onbeşinci günde de olabilir.

Yönetimdeki arkadaşlarım ile görüşüp sizlere bilgi vermeye çalıçacağım. Bölümle ilgili sıkıntılarınızı, gördüğünüz sorunları paylaştığınız bu başlık içerisinde konu bariz bir şekilde daha önceden vuku bulmuş bir takım olaylara getirilmeye çalışılıyor. O konular/kişiler ile ilgili olarak mevcut durum neyse bundan sonrası içinde aksi karar alınana kadar devam edecektir.

Benim müdahil olduğum ve takibini yaptığım süreçte beni; kimin, nasıl bağladığını, bu iddanın sahibi arkadaşım aydınlatırsa çok sevinirim. Mesaj değiştirme olayını hepimizin aydınlanması için araştırıyorken henüz sonuca varmadan yaptığınız yakıştırmalar pek uygun olmamış. Sabırlı olmanın kimseye zararı olmaz.

Yine konu içerisinde birbirinize hitap ederken kullandığınız kelimeleri lütfen dikkatli seçin. Bölüme, kurallar dahilinde herkes mesaj atabilir, fikrini beyan edebilir. Kimsenin kimseye git deme hakkı yoktur. Heleki bunu çirkin ifadeler ile beyan etmesi durumunda uyarı/ceza işlemi yapılabileceğini tekrar hatırlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

5.gün cevap alamadım.
    Dünde şikayetimi tekrarladım ama dönmediler.
    Herkes forumdestek@donanimhaber.com a toplu bir mail atarsa bu olayı çözebiliriz.
    Ben örnek yazıyorum bir tane isteyenler kopyalayabilir.

Lütfen artık sorunumuza çare bulun.Olayı çözücem dediniz araştırıcam dediniz bugun 5. gün hala ses seda yok.Bu konuda 1 kişi rahatsız olsa neyse 2 kişi rahatsız olsa neyse ama mesajlar okursanız ki silinmezse siz okuyana kadar gerekli bilgileri toplarsınız gerekeni araştırır yaparsınız.Bu olayın çözülmesi hem siz DH adına hemde biz DH üyeleri adına olumlu bir gelişme olacaktır.Lütfen geçen seferki gibi bu mesajımızıda geçiştirmeyin.
    Saygılar MuOnline Bölümü Osman Sercan ERBEK.

Herkes bir ağızdan konuşursa daha etkili olcaktır, eminim.Lütfen sizde mail olarak atın.

sabır sercanım sabır..

• quote:

Orijinalden alıntı: rds

Arkadaşlar size araştırma yapacağım dediğimde şu kadar gün içerisinde sonuca ulaştırırım yada cevap veririm demedim. Beşinci günde de cevap alamadığınız olabilir onbeşinci günde de olabilir.

Yönetimdeki arkadaşlarım ile görüşüp sizlere bilgi vermeye çalıçacağım. Bölümle ilgili sıkıntılarınızı, gördüğünüz sorunları paylaştığınız bu başlık içerisinde konu bariz bir şekilde daha önceden vuku bulmuş bir takım olaylara getirilmeye çalışılıyor. O konular/kişiler ile ilgili olarak mevcut durum neyse bundan sonrası içinde aksi karar alınana kadar devam edecektir.

Benim müdahil olduğum ve takibini yaptığım süreçte beni; kimin, nasıl bağladığını, bu iddanın sahibi arkadaşım aydınlatırsa çok sevinirim. Mesaj değiştirme olayını hepimizin aydınlanması için araştırıyorken henüz sonuca varmadan yaptığınız yakıştırmalar pek uygun olmamış. Sabırlı olmanın kimseye zararı olmaz.

Yine konu içerisinde birbirinize hitap ederken kullandığınız kelimeleri lütfen dikkatli seçin. Bölüme, kurallar dahilinde herkes mesaj atabilir, fikrini beyan edebilir. Kimsenin kimseye git deme hakkı yoktur. Heleki bunu çirkin ifadeler ile beyan etmesi durumunda uyarı/ceza işlemi yapılabileceğini tekrar hatırlatırım.

Arkadaşım selam.. Yazmıyayım dedim ama dayanamadım.. Banlanma Riskini Göze Alarak Yazıyorum..

1. Bir arkadaş var. Eskiden Bu bölümde yönetici idi ama şu anda o görevi sürdürmüyor ve ne hikmetse şikayet ettiği konu hemen kitleniyor, şikayet ettiği kullanıcı hemen banlanıyor ( süresiz olarak )

2. Ben bir konuyu şikayet ettiğimde ( yüksek öncelikli ) o konu en az 6 saat sonra incelenip bana cevap geliyor.. Bu eski bölüm yetkilisi arkadaş ile benim aramdaki fark ne ? O da normal User Bende normal User. hangimiz anormal ??

3. Bu bölümde kendi imparatorluğu ilan etmiş ( kendilerince ) 5 Kişi var.. Bunlar herkes biliyor saymama bile gerek yoktur.. Ama illede say dersen sayarım.

4. Bu bölümden bir zamanlar 2 kişinin Msn adresi vardı benimle.. Bunlardan biri bölüm yetkilisi diğeri normal user. Normal'in dediği buydu, ağzından kaçırdı. Senin gıcık oldugun biri veya bir konu varsa ben kendi kullanıcı adımla şikeyet edeyim xxx kullanıcı isim şifresini biliyorum ( yetkili ) girip oradan ban atarım. Ne de olsa arkadaşım, can ciğer kuzu sarmasıyız..

5. Eskiden bir üyeliğim vardı ve durduk yere ban yedi. ( kullanıcı adını hatırlamıyorum özür dilerim. ) sebebi ise Yetkili ile tartışmak. ( Olayda hiçbir küfür, aşşağlayıcı mesaj felanda yoktu. )

6. Eskiden bu bölümde herkez rahat rahat yazabilirdi. Ama artık herkez yazmaya korkuyor. Nedeni ise, xxx arkadaşların imp. ilan etmiş olması. Mesaj yazan karşı tarafı hoşnut etmez ise mesaj silinir ( değiştirilir ) ve kullanıcı banlanır. Bir şey yapmak isteyen arkadaşların önüne taş koyuluyor.. Çok güzel işler yapan arkadaşlar gördüm burda ama bu xxx şahısları yüzünde DH den soğudular.

7. Bu bölümde bu xxx şahıslar oldukça bu bölüm ne uzar ne kısalır. Sadece kullanıcılar DH den soğur. Ben eskiden her gün girerdim DH ye ama artık şimdi günde bir kere bile açmıyorum gibi bir şey.

8. Eğer siz bu xxx şahısları inceleyip bir şeyler yapmazsanız bu bölümde hiç kimse kalmaz ve o sadece 5 kişi kalır. Kendi imp. İlan edenler. DH Mu-Online bölümünün ortasına bir çizgi çizip kendi çapında eğlenirler. ( Yaptıklarıda bundan ibaret zaten. )

Saygılarımla..

ALCHOL

• Sayın admin bu şikayetleri 1 kişi yapsa dersiniz ki o kişi şahsi sorunlarını gelip forumda onu şikayet ederek ondan çıkarıyor ama bizler 1 kişi değiliz ben ne ALCHOL u tanırım ne Osman Sercan arkadasımızı ne de MethodMan arkadasımı sadece forumdan görüp yazdıklarını okurum ama bir ortak sorunumuz var oda bu Ateş olmayan yerden duman tütmez miş. Onlardan şikayetci okadar çok insan var ki hepsi ya sınırsız banlandılar yada forumda ALCHOL un da dedği gibi imparatorluklarını kurdukları için ses çıkartamıyorlar. Biz artık bir devrim bekliyoruz ALCHOL un yazdıklarının son noktası virgülüne kadar katılıyorum içimdeki söylemek istediklerimi dile getirmiş ellerin dert görmesin ALCHOL. ALCHOL un bahsettiği o xxx kişilerini bizlerde açıklayabiliriz tabiki isterseniz. Bu forumda MuOnline hakkında 1Gr bilgisi olmayan sadece zamanını oyunda oynayarak geçirmiş kişileri başımıza Yetkili olarak atamanızda sizlerin yanlışıdır. Herkes eleştiriye açık olmalıdır uslub kuralları çerçevesinde ben Adminide eleştirebilmeliyim çünkü kimse kimsenin yazma özgürlüğünü engellememeli. Bu forumda agabeylerim büyüklerim bazı dış güçlerin etkisi altında oyuna getirilerek forumdan sınırsız banlanmıstır. Arkasından söylenen sözlere hakaretlere cevap vermek için gelip üyelik aldığındada fake üyelik diye sınırsız banlanmıştır. Bu sistem çok yanlış sizler zaten yani o xxx kişisi sen zaten oyuna getirerek sınırsız banlıyorsun ve sonrasında arkasından hakaretler ediyorsun adam üyelik alıp gelip kendini savunacakken hemen O kontrolsuz gücünü kullanarak adama söz hakkı bile tanımadan banlıyorsun. Bu mu adalet bu mu Hakk hukuk bu mu DonanımHaber in Objektifliği. ALCHOL un bahsettiği o kişiler hakaretleri yazarlar şikayet butonu kullanılır şikayet edilir fakat o kişiler 1 kere bile ceza almazlar ne olur yazdıkları msjlar silinir hakareti yiyen kişinin yanında kalır o söylenen sözler okunan cümleler. Karşıdaki kişi kendisini ifade edemeden sınırsız şekilde banlanıyor. Kimlerin haksız yere ceza aldıgınıda yazabilrim isterseniz zaten birisi yukarıda betox olarak yine ufacık bir şikayetle sınırsız olarak banlanmıs sizlerde canlı canlı görüyorsunuz adam hemen istediği kişiyi nasıl banlatabiliyor. Lütfen siz DH üyeleri ses çıkaramayan çoğunluk herkes çıksın anlatsın herseyi korkulacak bir durum yok herkesden büyük Allah var o zaten herzaman doğrunun yanında olur hakk hukuk birgün yerini gelir ve bulur saygılarla..

• İsim verirseniz sevinicem bende merak ettim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tsunayoshi -- 3 Şubat 2010; 23:01:59 >
  • quote:

Arkadaşlar size araştırma yapacağım dediğimde şu kadar gün içerisinde sonuca ulaştırırım yada cevap veririm demedim. Beşinci günde de cevap alamadığınız olabilir onbeşinci günde de olabilir.

sayın yönetici arkadaşım.Öncelikle ilgin için teşekkür ediyorum.Bende donanıma eski üyelerindenim.Üye ismim Hunterr normalde ama ilk kingmu oynadığım zamanlarda üyelğimin msnesini değiştiriken şifremde uyduruk msneye gitti alamadım.her neyse konu eskilerdn biri olduğumdur.Öncelikle sercan kardeşimi kutluyorum.Nedeni ise güzel ve çok güzel bir konuya değinmiş.Birde müsadenizle ben izah edeyim kendimce gördüklerimi,yaşadıklarımı;
    İlk üye olduğum yılar "muonline" bölümünde" bir ton üye vardı.Gördüğüm kadarıyla buradan "museverler" kopamıyordu.O dönemlerde çok güzel paylaşımlar oluyordu.Aradan yılar geçti ve son 1-2 yıldır dikkatimi şu çekti ve bu konuda defalarca yazdım:

Forumda bir kitle var.Bunlar bir grup.Bunu ortaya yazıyorum yarası olan varsa gocunur.Kimsedende çekindiğim yok sölim.Bu grup üyeleri sürekli işi gücü post kasmak ve rütme meraklısı kişiler.Bir ara baya strese girmiştim ve temin ederim o kadar sinirlenmiştimki burdaki zatın birini bulup.........! Hala gelmiştim.sonra kendime gelince kendimden utandım.sonuçta o zatın seviyesine düşmüştüm.Önce kendime sordum "acaba sorun bendemi,benmi ortamı geriyorum,sorun çıkarmaya,forumda at koşturmaya çalışıyorum" sonra bir konu açtım ve baktımki sorun bende deil.Ve dikkat ediyorum artık dh'ın "mu online bölümü esksi gibi "vazgeçilmez deil arık" buna çok dikkat edin yönetici arkadaşım.Birde sürekli nen yaparımda bir açığını yakalrım rezil ederim derdinde millet.Ha şu varmıdır (sanmam ama) "nasıl osla bu forum kendini kanıtladı,isteyen gelir isteyen gelmez" o zman duru vahim.neden vahim derseniz hem bizler hem sizler için.Şahsen ben buraya forumu germeye,sorun çıkarmaya gelmiyorum.Ben buraya bir şeyler paylaşmak,bilmediğim şeyleri öğrenmek için geliyorum.Ama son yıllarda forum artık gerçek çizgisinden çıktı gitti.Bakın kimsenin zoruna gitmesin bu sadece bir eleştiri.zatımla ilgili bir sorun olursa yazarsınız hatam varsa bende kabul ederim.

Bu mesajları kimse direk üstüne alınmasın.Lakin forum eski forum deil.Ara sıra uğrar oldum.Nedeni kimseden çekinmem deil,birileirnin bir başkasınaın konusn altına post kasıp,artisliktasladığını görünce sinirlenmemdir.Çok yazık gerçekten.her zaman vurguladığım gibi şurda hep beraber olsak,bir birimize yardımcı olsak,en iyi serverler bizde olur ve yanacıs erverlere mahkum omazdık.Biri bir konu açıyor ,yazımın başında da belirttiğim o tayfa hemen atlıyor.sanki otomatik kod yazılı ve o adamlar,grup,forumun post kasan gardiyanları..Bu fforumu kirletiyor.Bu foruma olan güveni zedeliyor.
    sayın yöneticim ne yaparsınız bilemem.bu yazılanları kaale almanız güzel.lakin bu konuyu ivedi bir şekilde çözüp,bu güzelim forumu eski haline getirmeniz gerekiyor.Bu arada birde şuna karşıyımdır.Forumda terbiyesizlik yapan varsa banlanır silinir.Ona hep beraber muhatapız.Lakin her insanın hata yapabileceğini göz önünde bulunduarak,zamaında hata yapmış insanlara yine forumda yazı yazma hakkı verilmelidir diye düşünüyorum.ha şu var insnaın ailesine,kişiliğine saygıyı aşan terbiyesizlik yapıyorsa devamlı onu hiç affetmemeli.Ama türkiyede olan bütün serverlerin burada konu açıp,düşüncelerini söyleme hakkı olmalı.
    Sayın yöneticim;Forum kismenin malı olmamalı bence.Forum tüm üyelerin bir paylaşım platformu olmalıdır.Benimde kendime ait yaklaşık 10 sitem var ve ben herkese görüşlerinde saygı gösteriyor,öneri görüşlerinikaale alıyorum.Mümkünse bu yazaıları yazanlarında görüşlerini kaale alın.Aldığınızı görüyor ve mutlu oluyorum.Ama sorunlar çözülmezse sizi temin ederim bu forum sadec "hoyratça at koşturup,kişisel çıkarlara alet olan,post kasan tiplerin " rahatça at koşturdukları bir bölüm olur ve o kişiler yazar,o kişiler okur.Bu benim şahsi düşüncemdir ve tüm yazdıklarım ortayadır.Ha hatam varmıdır serseniz yazdıklarımda varsada affola.

Bunlar çok mühim konulardır sayın yöneticim.Bu konu umuyorumki en kısa sürede düzenlenir.Bir arkadaşımın haberiyletekrar girdim foruma.yoksa girmeye pe gönlüm razı olmuyor.Çünkü hala o hoyratçaat koşturan tipler dört nala gidiyorlar.Ama şunuda herkes bilsinki bakın buna dikat edelim; Sanmasınki kimse "klavye delikanlılığı yapanlar" elbet birgün yaptıkalrını çekerler.Herkes kendi yazdıklarından sorumludur.Saygı ve sevgileirmle....

Haksızlığa asla tahammülü olmayan,paylaşımı seven,iyi şeyler olamsını isteyen tipik bir ihtiyar:DDd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi [Hunterr] -- 4 Şubat 2010; 0:17:53 >

• quote:

Olay çözülecekse 5 gün değil 115 gün de bekleriz yeterki sonuç olarak hak haklıda kalsın.

• 1) Forumda MuOnline adına Herşey yok 2 şey var..

• Muonline Server paylaşımı
    • MuOnline Yardım

Başka hiçbişey yok bu forumda..Sonrada Yabancıların server'lari neden bu kadar güzelde bizimkiler bug hack vs vs dolu.. Neden mi ?

Çünkü Yabancı Mu Online forumlarında Yok yok..

• Dosya Paylaşımı.
    • Kurulumlar.
    • Webler
    • Server Paylaşımları.
    • Sorunlar Çözümler. vb

Bizim forumumuzdaki eksiklikler bunlar..Biz burda bulamadıgımızı yabancı sitelerde arıyoruz ve yabancılara muhtaç kalıyoruz...
    Bunların bu forumda olmama sebebi ise;
    Kurulum yda dosyalar olsa Herkes server kurardı.Bu bahane olabilir mi ? Kurmak isteyen her türlü kuracak.Kuruyorda.Hatası oldumu buraya soruyo yardımı alıyo..

Server kurulumunu anlatmışsın yada yapamayana yardım etmişsin ne farkeder ki ? İkisi arasında hiçbir fark yok..
    Hatta bize daha çok zararı oluyo sürekli hata topicleri açılıyo biri 2.sayfaya geçtigi zaman aynı hata yı alan biri o konuya bakmak yerine Yeni konu açıyor..Tabi Önce Alchol'un dedigi gibi forumun imparatorları Bu konu ztn var nie açıyosunuz vs vs adama yukleniolar..Ve biri degil hepsi bunu yazmak zorunda..Konu Hata topici olmaktan çıkıp tartışmaya dönüyor..

ßenim gördüklerim bunlar..Bide ek olarak Şu FORUM KURALLARI ufak fontta yazılmış kırmızı olmasına raqmen dikkat çekmiyor..

• Değerli kardeşlerim, Osman Sercan ERBEK arkadasımızın konusunda kişiselleştirme yapmayalım. Kendisininde ifade ettiği gibi sorunlarımız çözülecekse 5 gün değil ben 555 günde bekliyebilirim, zaten yıllardır buradayız.. Eğer durumun düzelmesine yardımı olacaksa hatta projelerimizi veya anlatımlarımızı yayınlayalım bakalım ne değişecek? Ben başlıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.