Şimdi Ara

MuOnline Bölümü Üyelerine. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
3.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gördüğünüz üzere yaptığım MuWeb dark template paylaşımı gösterim süresi sadece 15 dakika gerisini siz düşünün..

silinme nedeni ise illegal dağıtımmış
    xammp -->bedava
    MuWeb -->bedava

yorum size kalmış sayın rds o xxx kişide su an online
  • quote:

Orijinalden alıntı: h4pp3

gördüğünüz üzere yaptığım MuWeb dark template paylaşımı gösterim süresi sadece 15 dakika gerisini siz düşünün..

silinme nedeni ise illegal dağıtımmış
    xammp -->bedava
    MuWeb -->bedava

yorum size kalmış sayın rds o xxx kişide su an online

Katılıyorum..Konular silinmeye başlandı..5 dk bu forumda online dursaniz 5 gun beklemeye gerek kalmaz.
  • Burası madem büyük bir forum size şöyle bir öneride bulunmak isterim.
    Brazilya, romanya , portekiz forumlarında bölüm içinde bölüm oluyor, burayıda o şekilde yaparsak devamlılığı ve çözümleri daha kolay buluruz.
    Bütün muonlinecıların ilk adresi burası olur.
    Misal yabancı x forumunda hata düzeltme, server tanıtım, client düzenleme, editörler vs. gibi MuOnline bölümünün içinde bu bölümler ayrı ayrı ekleniyor.Bizde buraya o şekilde bir sistem yaparsak (yani yönetim yaparsa) herkes görmek istediği yere girer.Hata konusu, yardım konusu görmek istemeyen o bölümlere girmez tanıtım görmek isteyen tanıtıma girer yardıma ihtiyacı olan yardım bölümüne girer bu şekilde karmaşıklığıda ortadan kaldırmış oluruz.
    Ama bunun için Türkiye'deki belirli başlı kişilerle ortak iş yapılması gerek.Ne yedüğü belirsiz hiç bir server kurulum vs konularda bilgisi olmayan sivri arkadaşları burdan uzak tutmak ve işlem yapmasını engellemek hepimizin adına olumlu sonuçlar verecektir.
    Birde bu bölümler açılırsa eğer yapılan düzeltmeler, düzenlemeler ingilizcede yayımlanabilir ve bu şekilde diğer ün yapmış yabancı forumlar gibi burasıda bir ün yapabilir ve çözümün ilk adresi olabilir, çünkü bizim isteyipte yapamayacağımız düzeltemeyeciğimiz hata yok, sadece istememiz lazım, çok iyi adamlarımız var ama değerleri bilinmiyor.Tek yumruk olup kendimizi göstermemiz lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

Burası madem büyük bir forum size şöyle bir öneride bulunmak isterim.
    Brazilya, romanya , portekiz forumlarında bölüm içinde bölüm oluyor, burayıda o şekilde yaparsak devamlılığı ve çözümleri daha kolay buluruz.
    Misal yabancı x forumunda hata düzeltme, server tanıtım, client düzenleme, editörler vs. gibi MuOnline bölümünün içinde bu bölümler ayrı ayrı ekleniyor.Bizde buraya o şekilde bir sistem yaparsak (yani yönetim yaparsa) herkes görmek istediği yere girer.Hata konusu, yardım konusu görmek istemeyen o bölümlere girmez tanıtım görmek isteyen tanıtıma girer yardıma ihtiyacı olan yardım bölümüne girer bu şekilde karmaşıklığıda ortadan kaldırmış oluruz.
    Ama bunun için Türkiye'deki belirli başlı kişilerle ortak iş yapılması gerek.Ne yedüğü belirsiz hiç bir server kurulum vs konularda bilgisi olmayan sivri arkadaşları burdan uzak tutmak ve işlem yapmasını engellemek hepimizin adına olumlu sonuçlar verecektir.
    Birde bu bölümler açılırsa eğer yapılan düzeltmeler, düzenlemeler ingilizcede yayımlanabilir ve bu şekilde diğer ün yapmış yabancı forumlar gibi burasıda bir ün yapabilir ve çözümün ilk adresi olabilir, çünkü bizim isteyipte yapamayacağımız düzeltemeyeciğimiz hata yok, sadece istememiz lazım, çok iyi adamlarımız var ama değerleri bilinmiyor.Tek yumruk olup kendimizi göstermemiz lazım.

+1905 Sercan dediklerine noktası virgülüne katılıyorum degeri bilinmeyen kişiler bu forumdan uzaklaştırılıyor. Oysaki o uzaklaştırılan kişiler uzaklaştırma için ugraşanları MuOnline bilgisinde sağ gömlek cebine koyar Pantolonun sol arka cebinden çıkarır nitelikde bilgililer. Ama burada değer bilinmiyor o ayrı konu . Diger söylemiş olduğun tüm herşeye katılıyorum ama değişim şart.

• Bakın Şimdi de Happe Uzaklaştırma Yemiş Ki O Arkadaş Ne Kadar Bilgili Ne Kadar İyi Biriydi... Sonra Gittiniz Karayak a Sonsuz Uzaklaştırma Attınız Hiç Gidip O Adamın Forumuna Baktınızmı Hem Bizim Beklediğimiz Gibi Herşey Belirli Konulara Ayrılmış Hemde Neredeyse HErtürlü Bilgi Orada Var. Çoğu Konuyu Karayak Açmış Durumda Ne Kadar Bilgili Olduğunu Bu Şekilde Anlayabilirsiniz...

Edit : Yazım Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shubidubap -- 5 Şubat 2010; 12:03:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osman Sercan ERBEK

Burası madem büyük bir forum size şöyle bir öneride bulunmak isterim.

Katılıyorum önceki postum'da da dediqim gibi bu tip alt forumların açılması Daha yararlı olur..Ve Baktım buqun hiç ceza almaması gereken kişiler ceza almış resmen soqutuyolar forumdan.

• Şikayet edenler belli şikayet edilenler belli banlayanlar belli herşey ortada ama bir Allah kulu cıkıpda Üst Yönetimden şu gizli kapaklı işleri çıkıpda forumda açıklamıyor. Açıklayamaz ki nedenide şu DH içten içe parçalanıyor demesinler diye sanırım ört bas ediliyor bu konuç. Zaten isyan çıkmış vaziyette o XXX kişilerden neden gelipde bu forumda yazılar yazmıyorlar yoksa üst yönetimden konusmamaları adına emir mi aldılar yoksa. Belkide şu denildi bırakın konuşsunlar kendileri çalar kendileri dinler siz kapatın kulaklarınızı gözlerinizi ne halleri varsa görsün. Buda bir varsayım tabiki ama herşey ap açık ortadayken birisi gelmiş burada KRAL ÇIPLAK demiş ama digerleri halen kralın üzerindeki olmayan elbiseyi sırf ona yalakalık için görüyor muhabbeti yapmıs. Aynen buda bu işe benziyor yazık gerçekden çok yazık.
  • Güzel bir konuya değinmiş sercan arkadaşımız. Yazılanları baştan sona okudum ve bazılarının gerçeklik payı var. Fakat çoğuda safsata'dan ibaret. Her zaman'ki gibi karşı tarafı dinlemeden ön yargılı cümleler kurmuşsunuz. Ama bunlar için hiç bir açıklama yapmayacağım. Yönetimin verdiği karara saygı duyup yine kaldığım yerden devam etmeyi düşünüyorum. Ha bu post'u atmam size benim suçlu olduğum hissini vermesin. Sadece uzun bir aradan sonra tekrar geri geldiğim anlamında bir post'tur.
  • Doğan görünümlü şahin yani. XXX kişisi gibi XYZ kişiside :D kılık degiştirip forumlarda bulunup milleti şikayet butonuyla bezdirecek desene :) neyse hayırlı ugurlu olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

Doğan görünümlü şahin yani. XXX kişisi gibi XYZ kişiside :D kılık degiştirip forumlarda bulunup milleti şikayet butonuyla bezdirecek desene :) neyse hayırlı ugurlu olsun.

Sanırım bundan sonra bölüm bayram eder...
  • Tek tek geliyor XXX XYZ XXY ninde yazı yazması an meselesidir. Bizim amacımız birilerini biryerlerden almak yönetimden indirmek falan degil. Yanlı taraflı davranılmaması. Birisi bir kişiyi şikayet ediyorsa 1dk içerisinde de sınırsız banlanıyorsa o işin içinde bir iş mutlaka vardır. Birisi bir konuyu şikayet ediyor ve 1dk içerisinde konu kapatılıyorsa o iş içinde bir iş vardır. Sen extreme kilitlenmiş konuları görüpde açtırmak hangi bir kullanıcının gücü ben bunu anlamış değilim. O kadar konu kilitleniyorda msj yazıyoruz kilitleri açılmıyor ama sen 4-5 ay önce bir konuda kilitlenilen konuları tekrardan açılması konusunda yönetime msj atmışmışsın da konular geri açılmış. Peki o yönetim bizlerin msjlarına neden cevap vermiyorlarda bir tek senin msjların dinleniyor. Ateş olmayan yerden duman tütmez sözü boşuna edilmemiş bir söz. Devrim şart devrim Xobinin görevden alınması veya istifa etmesi ile olacak birşey degildir. Ben bilmiyorum onun olayını yorumda yapmıyorum artık. Ama devrim şu yaptığınız haksızlıkların tek tek hepsinin adaletin yerine ulaşmasıdır. Adalet hakk hukuk yerine geldiği anda herkes için en iyisi olacakdır. Forumdan kişisel sorunlarınız nedneiyle uzaklaştırdıgınız kişilere söylediğiniz cümleler onlara cevap hakkı doğurdu gelip burada hesap açıp yazılar yazdılar fake hesap dediniz banlattınız. Peki cevap hakkı doğan insan nasıl kendisini savunacak. İşte forumdaki bir yanlışda burada kanayan yarayı 1-2 sargı beziyle sararak kapamak kanı pek durdurmaz yapılacak bir değişiklik var ise büyük bir değişim olmalı. Yönetimdeki arkadaslarımız bana PM ile ulaşırsa haksızlık yapılan bir kaç kişinin isimlerini onlara bildirecegim. Kolay gelsin iyi forumlar dilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: |ReSo|

1) Forumda MuOnline adına Herşey yok 2 şey var..

• Muonline Server paylaşımı
    • MuOnline Yardım

Başka hiçbişey yok bu forumda..Sonrada Yabancıların server'lari neden bu kadar güzelde bizimkiler bug hack vs vs dolu.. Neden mi ?

Çünkü Yabancı Mu Online forumlarında Yok yok..

• Dosya Paylaşımı.
    • Kurulumlar.
    • Webler
    • Server Paylaşımları.
    • Sorunlar Çözümler. vb

Bizim forumumuzdaki eksiklikler bunlar..Biz burda bulamadıgımızı yabancı sitelerde arıyoruz ve yabancılara muhtaç kalıyoruz...
    Bunların bu forumda olmama sebebi ise;
    Kurulum yda dosyalar olsa Herkes server kurardı.Bu bahane olabilir mi ? Kurmak isteyen her türlü kuracak.Kuruyorda.Hatası oldumu buraya soruyo yardımı alıyo..

Server kurulumunu anlatmışsın yada yapamayana yardım etmişsin ne farkeder ki ? İkisi arasında hiçbir fark yok..
    Hatta bize daha çok zararı oluyo sürekli hata topicleri açılıyo biri 2.sayfaya geçtigi zaman aynı hata yı alan biri o konuya bakmak yerine Yeni konu açıyor..Tabi Önce Alchol'un dedigi gibi forumun imparatorları Bu konu ztn var nie açıyosunuz vs vs adama yukleniolar..Ve biri degil hepsi bunu yazmak zorunda..Konu Hata topici olmaktan çıkıp tartışmaya dönüyor..

ßenim gördüklerim bunlar..Bide ek olarak Şu FORUM KURALLARI ufak fontta yazılmış kırmızı olmasına raqmen dikkat çekmiyor..

reso bi bulgara sormustum neden turkleri hep banliosunu dediki 1 tane duzgun oynayayan olsa admin bile yapmayi dusunurduk 1ini ama adam girer girmez direk hack yapio Yani biz millet olarak kolayi seven ama birbirini sevmeyen kısakanan bi milletiz keske Bulgarlar kadar milliyetci olsaydiq walla item elime gectimi direk millete veriridim benimle oynadiginiz zaman ama 1 turk ne yapti en fazla yardim etigim adam acc sifresini verdim caldi yani ilk basta birbirimize saygi duymamiz lazim sona paylasmayi sevmemiz lazim benimle online oyun oynayan bilir nasi biri oldugumu thegamdede mu infernoda Globalde biraz pispisiymdim cunku sartlar onu gerektiriyodu:D ama yemin ederim en kotusune bile bana kufur edene bile itm veriridim sonucta bi oyun versen fakir olmassin alsan zengin:D

• su sikayete de gelince gecen banladim neden oldugunu ve nicin oldugunu ve hangi yaziyi yazdigimdan dolayi banlandim bilmiyorum ama sunu biliorum yonettimde cok buyuk acemilikmi desem ne desem bilmiyorumda o kadar forum sitesinde kayit oldum bole bi yer gormedim geldim 4 gun ban neden kardesim hangi kisi veya ksiler beni banlamis kufur mu saygiisilikmi YANİ YA ACEMİLER YADA YANDASLAR:d gorevlerini ii yapmiolar ugur arkadasimizda benim hakiimda bosbos attip tutuyo simdi soluyorum ve tekrar ediyorum beni yargilamak ve hakimda konusmak veya yazmak sana dusmez sende benim gibiuyesin ha belki admin arkadaslarina solersin banlar ama zati yandaslarin war buyuk ihtimal ama benim hakkimda yazip cizme kalbini kırarim

• quote:

Orijinalden alıntı: PrenS_39

su sikayete de gelince gecen banladim neden oldugunu ve nicin oldugunu ve hangi yaziyi yazdigimdan dolayi banlandim bilmiyorum ama sunu biliorum yonettimde cok buyuk acemilikmi desem ne desem bilmiyorumda o kadar forum sitesinde kayit oldum bole bi yer gormedim geldim 4 gun ban neden kardesim hangi kisi veya ksiler beni banlamis kufur mu saygiisilikmi YANİ YA ACEMİLER YADA YANDASLAR:d gorevlerini ii yapmiolar ugur arkadasimizda benim hakiimda bosbos attip tutuyo simdi soluyorum ve tekrar ediyorum beni yargilamak ve hakimda konusmak veya yazmak sana dusmez sende benim gibiuyesin ha belki admin arkadaslarina solersin banlar ama zati yandaslarin war buyuk ihtimal ama benim hakkimda yazip cizme kalbini kırarim

Arkadaşım daha yaptığın hatanın farkında bile değilsin gelmiş neler yazıyorsun. Eski konuları hortlatıp alakasız mesajlar atıyodun bende şikayet ettim. Bi sorunun olur konuya yazar sorarsın bunda anormal birşey yok ama sen boş boş gülücük atıp duruyordun.
    Buyur ettiğim şikayetin resmi.

Buda şikayet ettiğim mesajın.
    http://forum.donanimhaber.com/m_37238444/mpage_1/f_y/key_//tm.htm#37358554

• quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

su sikayete de gelince gecen banladim neden oldugunu ve nicin oldugunu ve hangi yaziyi yazdigimdan dolayi banlandim bilmiyorum ama sunu biliorum yonettimde cok buyuk acemilikmi desem ne desem bilmiyorumda o kadar forum sitesinde kayit oldum bole bi yer gormedim geldim 4 gun ban neden kardesim hangi kisi veya ksiler beni banlamis kufur mu saygiisilikmi YANİ YA ACEMİLER YADA YANDASLAR:d gorevlerini ii yapmiolar ugur arkadasimizda benim hakiimda bosbos attip tutuyo simdi soluyorum ve tekrar ediyorum beni yargilamak ve hakimda konusmak veya yazmak sana dusmez sende benim gibiuyesin ha belki admin arkadaslarina solersin banlar ama zati yandaslarin war buyuk ihtimal ama benim hakkimda yazip cizme kalbini kırarim

Arkadaşım daha yaptığın hatanın farkında bile değilsin gelmiş neler yazıyorsun. Eski konuları hortlatıp alakasız mesajlar atıyodun bende şikayet ettim. Bi sorunun olur konuya yazar sorarsın bunda anormal birşey yok ama sen boş boş gülücük atıp duruyordun.

İyide eski konuları hortlatmak neden kuraldışı bir hareket olsunki. Extreme zamanında çok çok aşağılara gitmiş görünmez olan kilitli konuları gücünü kullanarak açtırmış neden açtırmış onuda söyleyelim eski server sahipleri yada oynayan kişiler birgün bulurda oralara birşeyler yazar oyunun akıbeti hakkında bilgi edinir diye. Biriniz bu şekilde birşeyler yapıyorsunuz digeriniz tam karşıt tezat hadi eski serverlardan aşağılarda olanları merak etmiş olabilir Prens isimli arkadasımız o nedenle yazılar yazmısda olabilir. Ha birde forumda insan kurallar cercevesinde istediği şeyi yazabilir küfür vs aşağılayıcı sözler haricinde senin şikayet etmen abes kaçmış. Zaten XXX XYZ XXY kişileri :) Şikayet butonunu kullanmayagörsün hemen çat güm . Tezatsınız tezat birbirinizden ayrı işler yapıyosunuz.

• sana para verdilermi veya sana admnlik orda kufur veya kisiye hakaret te yoq yani bi gulucuk icin sikayet coq tuaf gelio vede bunun fotosunu cekmek admine yaziyazip 1 ton ugras coq tuaf:D nerde veya problem kimde anlayamiorum:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyaq007

quote:

Orijinalden alıntı: |Uqur|

quote:

İyide eski konuları hortlatmak neden kuraldışı bir hareket olsunki. Extreme zamanında çok çok aşağılara gitmiş görünmez olan kilitli konuları gücünü kullanarak açtırmış neden açtırmış onuda söyleyelim eski server sahipleri yada oynayan kişiler birgün bulurda oralara birşeyler yazar oyunun akıbeti hakkında bilgi edinir diye. Biriniz bu şekilde birşeyler yapıyorsunuz digeriniz tam karşıt tezat hadi eski serverlardan aşağılarda olanları merak etmiş olabilir Prens isimli arkadasımız o nedenle yazılar yazmısda olabilir. Ha birde forumda insan kurallar cercevesinde istediği şeyi yazabilir küfür vs aşağılayıcı sözler haricinde senin şikayet etmen abes kaçmış. Zaten XXX XYZ XXY kişileri :) Şikayet butonunu kullanmayagörsün hemen çat güm . Tezatsınız tezat birbirinizden ayrı işler yapıyosunuz.

Neden kural dışı olduğunu adminlere sor. Extreme in yaptıkları onu bağlar benim yaptıklarım beni bağlar. Onu da extreme sor. Neyin kilidini açtırdığını neyi şikayet ettiğini ben nerden bileyim ? Yukarda arkadaşı şikayet ettiğim konunun linkini verdim hiçde dediğin nedenle yazılmış bir post değil. Kaldıki ben şikayet edebilirim her ettiğim şikayet kabul olacak diye birşeyde yok zaten şikayete bakan admin onu ayırt edebilecek kapasitede bir insan senelerdir bu forumda.
    Ayrıca eski konuların sorunu çözülmüş konuların yukarda yeni açılmış konuların veya server tanıtım konularının aşağıda olması sana mantıklı gelebilir fakat bana gelmediği için şikayet ediyorum. Şikayetimden bir şikayetin varsa sende beni şikayet et. Karışık bi cümle oldu ama neyse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Big Turtle -- 5 Şubat 2010; 20:26:18 >

• piskljiyle ilgili sorunlari keske foruma yansitmasa:D
  • Neyse herşey açığa çıktı. :D :D :d hadi size güle güle gizli kapaklı işler yapmayın artık biridi DHYöneticisi digeri Bölüm Yetkilisi olmuş. Şu Dünyada sizlerden başka adam yokmuda sizleri buraya yetkili yapıyorlar anlamış değilim. Torpilin en alası arkadaslar. Görünen köy uzakta değildir. Mutlaka dayılardan birtanesi kızmıştır bizim yazdıklarımıza sonra alın size bende onları yönetici yapıyorum demiştir. Vay anasını be. Sayın Büyük Admin şu maşaların agabeyi al forum senin olsun. 3-4 kişi ile beraber iyi forumlaşırsınız.

Birde bişey soracağım. Hanginiz daha yetkilisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllamX -- 5 Şubat 2010; 20:55:32 >

• Ortada bi yanlışlık var. Yanlışlığın olduğu zaten rutbelerden belli yönetici bendim şimdi ExtReme1® olmuş. gerekli açıklamayı birazdan yaparlar. Uslubumuzu bozmayalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.