Bu arada arkadaşlar Alchemy MuOnline serverdeki TURYEY guildinin lvl gereksinimi 130 muş bi an önce kasın katılın takılalım
heuehue hadi ya daha önceden sölesene abi neyse ben göremedim gece seni 3 kasabayada baktım halbuki dungeona gittim ilk kez israilden bi adam karakterini bırakmış ortalık yere karakterinin bi devi var yardımcı olarak o paso çıkan yaratıkları öldürüyor baktım habire heart of love çıkıyor bende hemen yumuldum tabii bitanede jewel of bless çıktı bi saat sonra falan adam bilgisayarın başına geldi kayboldu ordan ben bi 20 heart of love toplamışımdır bu arada yani ballıyım abi ben
@Lord Abi güzelde ben dünden beri giremiyom alchemy'ye işler dolayısıyla pek uuraşamadımda. Nesse şimdi silip yeniden kurdum bi deniim bakiim. Bu arada eşyalar için saol msn warsa ordanda konuşak istersen:D
pm attım lomion
Alchemyde oynayan ve benimle irtibata gecmak isteyen arkadaşlar msn : FrMhLL@hotmail.com
01:00 - 09:00 arası oyundayım yardımcı olurum
BENİM NİCK KORAY35 ALCHEMY ONLİNE 1 DEYİM
ÖZELLİKLE GECELERİ
Oyunu oynamaktan vazgeçtim bir mantığı yok.Diablo oynarım aynı mantık üstüne üstük daha guzel pvp daha guzel ve gensih bir dunya ve daha guzel karakter gelsihimi.Soyleyeyim oyunun rpg ile bir ilgisi yok.Ayrıca shu an darklords da makro cılgınlıgı var oynanmaz alchemy de ise bir sürü cheat yapan eleman var.Denedim gayetde guzel calişiyor.İnternete girip biraz araştıran şöyle 3-4 saat ayıran hilenin piri olur.Oyunda yaratık kesmekten başka birşey yok verdiğim zamana değmez diye düşünüyorum.İlk başta arkadaşlarla hedefimiz şöyle bir pk guildi kurmaktı ama move yapamadık pk olduktan sonra e mantığı ne dedik bıraktık.Ama siz dersenizki kardeş yanlış düşünüyon bak biz böyle yapiyoz çok eğleniyoz duymak isterim. Saygılarımla...
quote:
Orjinalden alıntı: BlackRobe
Oyunu oynamaktan vazgeçtim bir mantığı yok.Diablo oynarım aynı mantık üstüne üstük daha guzel pvp daha guzel ve gensih bir dunya ve daha guzel karakter gelsihimi.Soyleyeyim oyunun rpg ile bir ilgisi yok.Ayrıca shu an darklords da makro cılgınlıgı var oynanmaz alchemy de ise bir sürü cheat yapan eleman var.Denedim gayetde guzel calişiyor.İnternete girip biraz araştıran şöyle 3-4 saat ayıran hilenin piri olur.Oyunda yaratık kesmekten başka birşey yok verdiğim zamana değmez diye düşünüyorum.İlk başta arkadaşlarla hedefimiz şöyle bir pk guildi kurmaktı ama move yapamadık pk olduktan sonra e mantığı ne dedik bıraktık.Ama siz dersenizki kardeş yanlış düşünüyon bak biz böyle yapiyoz çok eğleniyoz duymak isterim. Saygılarımla...
dostum bu senin görüşün diabloyu bende severim ama kesinlikle başka bir oyunu diablo ile kıyaslamam çünkü diablo çok farklı bir oyundur ve bence dünyada onun klasmanında bir başka oyun yoktur. mu online a gelince bence pk olmak eylenceli değil ve eksileri çok fazla. amacını kendin belirleyeceksin oyuna ilk başladığımda ilk amacım blade knight olmaktı ve oldum ondan sonra hiç türk bulamadığım için kendi guildimi kurmak tek amacıcm oldu ve bir turk guildle karşılaştım onlara katıldım daha sonraki amacım kanat yapmaktı ve onuda başardım şimdiki amacım silahımı ve eşyalarımı en son seviyeye getirmek ki bu çok zor oluyor. ayriyetten lvl 220 den sonra bi amacım daha oldu o da magic gladyatör kasmak dediğim gibi oyunun amacı benim için ulaşması zor olan şeylere ulaşmak.
blood castle ve devil square i unutmamak lazım ben blood castle la ilk kez girdim abi dehşet yaw o köprüdeki çatışma kendimi yüzüklerin efendisindeki hani bi kalenin kapısında çatışma vardı orda hissettim yani orclara karşı insanlar müthişş
ya girdim oyuna diablo gibi ghos sewdim ama bazi problemler war bazi lari gucsuz oldugum iccin olduruyo beni bide trade konusunda problemim war bana tam olarak bi komut yollarmisiniz nasil trade yapicam bide oyunda nickim denizcii turk klani warsa adini soleyin bende gireyim arkadaslar
klan için level 130 olman gerek ayrıca sana saldıranlara saldırma çünkü oyunda player katledersen şehirdeki satıcılar sana birşey satmıyorlar trade konusunuda pm inde cevapladım
Beyler bu oyun single :) oyundaki tüm tatları 1 haftada tadabiliyorsun aynen "single" gibi.
quote:
Beyler bu oyun single :) oyundaki tüm tatları 1 haftada tadabiliyorsun aynen "single" gibi.
görüşüne saygı duyuyorum fakat yanılıyorsun çünkü benim tatmak istediğim bir şey var ve onu tatmak için kesinlikle bir hafta yeterli olmaz.
ben bu oyunu oynadığım serverde bir kasabayı türklerin hakimiyeti altına almasını sağlayıp egemenlik duygusunu tatmak istiyorum. bunu bir haftada başarmanın olanaksız olduğunu düşünüyorum
ewet beyler herkesi alchemy servere bekliyoruz. amacımız daviası ele geçirip türk kasabası yapmak.
Bunu yapamazsınız adamlar vurdgu dmgi 500 le çarpan programa sahip sizde de varsa bilemicem.
ayıpsın biz türkler vurdukmu ekstra osmanlı damage veriyoruz sürekli oyunu kötülemene
quote:
Bunu yapamazsınız adamlar vurdgu dmgi 500 le çarpan programa sahip sizde de varsa bilemicem.
Yapma be arkadaşım oyuna eleştridir bu ve de gerçektir.Bence oyunu oynayan bu sadık kitle o çekik gözlü yapımcılara fazla çünkü oyunu adam gibi geliştirmeyi bırak şu hilecilere bir çare bulmaya bile çalışmadılar.Sinirinizi bozduysam affola :) sonuçta siz seviyorsunuz ben de oynadıgım zamanlarda sevdim ama gerçeklik çekiç gibi indi kafama.Söyleyeceklerim bu kadar artık size iyi oyunlar
bende alchemy serverdayım nick tolga35 bekleriz herkeziii
Sevgili sağdık yandaşlarım Alchemydeki guild değişikliğinden bir kısmınızın rahatsız olduğunu biliyorum. Bunu yapılmasının sebebi Metenin benden daha önce bir guild kurmuş olması. Metenin charının başına bir talihsizlik gelmesi sonucu herkesi bir arada tutma görevini kendimce üstlenmeye çalıştım. Bildiğiniz üzere Mete yeni guildi kurdu. Tahmin ettiğim uzere hepiniz benim guild lideri olmami tecih ediyordunuz ama ben sadece bir vekildim. yapmam gerekeni yaptim ve görevi sahibine iyade ettim. eger rahatsızlıklarınızı benimle paylaşırsaniz gereğinin yapılmasını sağlarım.
Sizinle birlikte çok güzel zamanlar geçirdiğimi bilmenizi isterim