Şimdi Ara

!!!MuOnline'cılar Mutlaka Baksın!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
0
Favori
1.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşalar ben Alchemy MuOnline adında bir serverdeyim orayı kaliteli ve dengeli level atlama olduğu için seçtim. İçinizden bu serverde olanlar varsa benimle irtibata geçsin beraber takılalım

Not: lvl 170 blade knight'ım daha yeni başladım sayılır

• Bana biraz anlatır mısın?
    Neredn indiricem.Hangi serverden oynıycam.Ayarları nedir?
    Ben shadowbane oynuyorum mmorpg olarak.Bunu da oynamak isterim.
  • www.muonline.gen.tr den indirip oynayabilirsin
  • Orada bashlamayı dushunuyorumda cok kalabalık
  • bu gece bir türk guildi buldum alchemide tabi hemen katıldım gayet iyi oldu yaa yabancı bir serverde türklerin olması ve buluşması
    herkezi bekliyorum
  • bende alchemy e üye oldum ama çok çömezim oyunda şimdi canım falan çok azaldı nerden heal edicem kendimi birde o türk guild nerde
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lord

bende alchemy e üye oldum ama çok çömezim oyunda şimdi canım falan çok azaldı nerden heal edicem kendimi birde o türk guild nerde

dostum bu hangi saatlerde girdiğinle ilgili ben zaten guild liderini birdaha göremedim

ben her gün 01:00 ile 09:00 arası oradayım genelde davias çevresinde takılıyom mutlaka görüşebiliriz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben o ilk çıktığım şehirdeyim başka yere gitmedim lvl34 oldum bu arada ama bazı manyak pk lar var adam zevk için saldırıyor benim güçsüz olduğumu gördüğü halde
  • ha bu arada clientin içinde services.exe adlı küçük tronjancıktan var kasperskk baba bağırdı haberiniz olsun
  • evet yüklerken kaspersky var bendede sil dedim sildi bişey olmadı oyuna şu an problem yok sanırım
  • yok ya hıyar prog temp e sallıyor arktada denedik aynını yaptı arka planda gene calıstırdı
  • google dan arattığıma göre services.exe dosyası windowsun kendi dosyası çalışması normal
  • yok o dosya service.exe sonuna ''s'' gelince başlıyo zırlamaya kasper
  • O exe nin herhangi bir zararı yok sanıyorum. Olsa heralde ilk bana olurdu bu kadar zamandır bu kadar server denedim.
  • Yaw ben üye oldumda onay mailim hala gelmedi yaws
  • bende üye oldum ama ses seda yok siteden
  • quote:

Orjinalden alıntı: BUCALI

bende üye oldum ama ses seda yok siteden

üye olduysan hemen gir oyuna onay mailine gerek yok
    ama belkide gelmiştir junk maili kontrol et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FroMHeLL -- 10 Kasım 2004, 10:56:57 >
  • Oyun budur 5 char ve 2 si sun an resetli savasci 3 cü reste resim eski bu gun yarin yenisini koyucam merak etmeyin mg (bende kalsin ) resim yenilenince gorursunuz.

• lomion süper oyun dimi ben crsdrLord
    bu arada fromhell senin nik nedir görüşelim oyunda
  • olum ben turkey guildten kadir dün gürüştük bu gecede oradayım bekliyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.