Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaslar artık sorunlarımızı paylaşacağımız bir topic açmanın vakti geldi sayımız epey arttı burada sorunlarımıza cvp verirsek iyi olur....

Saygılar...

• [Deleted by Admins]
  • arkadasım ben forumda telefon satmaktayım kendi kullandığım telefonda 6260 şuan sattığım telefonlarda da var 6260... bişeyi doğru düzgün anlamadan cvp yazma.....
  • [Deleted by Admins]
  • kullandığımdan başka 1 adet daha var... ayrıca burada 6260 ı olanlar sorunlarını paylaşssın diye açtım ok... burada ticaret konuşmamak lazım...
  • benim çözemediğim bazı sorunlar var yardımcı olursanız sevinirim...

1-Neden 480*360 foto çekiyor???? 640*480 çekmesi gerekmez mi!!!
    2-Kapak çevirilince kamera açılmaması için ne yapmalıyım???
    3-Video olarak ne kadar çekiyor ben aralıksız 1 saat 10 dk çektim dahada gidiyordu max süre ne kadar???
    4-Gece çekimi ile standart arasında bence hiçbir fark yok neden???
    5-son versiyon kaç benim ki 3.0436.0...

Saygılar...
  • benden başka 6260 ı olan yok mu yaw!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahmet dün bende 6260 vardı bu aralar 6260 kullanıyorum o kadar güzel tel deği telefon boyut bakımından çok kullanışsız arabadada kullanmak çok zor
  • birde bas konuş ayarları nasıl yapılıyor???
  • Ya senin sorduğun aynılarını bende merak ediyorum? Bende 2 gün önce aldım, 7610 alıcaktım aslında ama son anda ikisini elime aldığımda 6260 daha bi değişik geldi. Eksi yönleri var ama kullandıkça hoşuma gitti cihaz. Mesela yön tuşları hiç hassas değil, menüde dolaşmak neredeyse işkence ama rakam ve de harf tuşları mükemmel, mesaj yazarken kolaylık sağlıyor.
    Ayrıca Normal ve yüksek kalite resim çekimlerinde görünürde fazla bi fark yok ama boyut nerdeyse 5-6 kat fazla.. Fakat Normal ve Temel arasında aşırı fark olmasına rağmen boyutları aynı gibi..

Benim çok önemli bir sorum var. Yani benim için..
    BL-4C Batarya takılı ve de batarya inanılmaz az gidiyor, BL-5C'nin uymadığı söylendi. Daha güçü bi batarya edinebilirmiyim? Varsa modeli nedir? Yada şarrjımın cihazı o kadar da fazla karıştırmamama rağmen az gitmesinin sebebi?

Bas konuş ayarlarını şöyle yapabilirsin..

Turkcell için........ Aşağıdaki linklerden sis dosyalarını sırasıyla kurduktan sonra, turkcell müşteri (4440532) hizmetlerini arayarak bas konuş ayarlarını yapılandırma mesajı olarak almak istediğinizi söyleyin... gelen mesajı kaydettikten sonra... menü içinden ptt yi çalıştırın... bas konuş 6600-6670-7610 vbz.. için kullanıma hazır... bu teller için olan programı nokiadan izin alıp yüklemelisiniz falan derlerse:-) telinizin modeli ne olursa olsun ısrarla nokia6260 bir modele sahip olduğunuzu belirtin... test edilmiştir... harika çalışıyor...!

program dosyası:
    http://www.turkcell.com.tr/files/sip_poc_1_0.SIS

program dosyası ve dil desteği:
    http://www.turkcell.com.tr/files/poc_ml_1_0_1.SIS

Ayarlar:

1. Bağlantı İsmi: TURKCELL-PTT
    2. Veri Taşıyıcısı: GPRS
    3. erişim noktası ismi:ptt
    4. Kullanıcı İsmi: Boş bırakılmalıdır
    5. Şifre Sorma: Hayır
    6. Şifre: Boş bırakılmalıdır
    7. Doğrulama: Normal
    8. Ana sayfa: Yok

1.Notification Tone: zil tonu seç
    2.Default Nickname: takma adını yaz
    3.Domain: turkcell.com.tr
    4.Access point name: TURKCELL-PTT
    5.Server adress: 192.168.155.29
    6.Show my PTT adress: evet
    7.User name: Buraya başında 0 olacak şekilde turkcell numaranızı yazın
    8.PTT Password: baskonus
    9.Realm: PoC Service C1.0

Bunları elle girseniz bile yinede müşteri hizmetlerini arayıp bas konuşu aktif hala getirmek gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 1 Şubat 2005, 16:35:49 >

• müsteri hizmetleri 6260 için bas konusun 2 hafta sonra baslayacagini söyledi.. ayr1ca 5c uymuyor bende çelik 4c kullaniyorum o 2 gün gidiyor....
  • Ya peki bu bende bildiğim 4c var, Çelik farklı bi olaymı? Nekadardırki.. Birde benim 6260'ta cihazın ışığı yanıyorken çok düşük bir sesle cihazın arkasından yani şarj aletini taktığımız yerin ordan sürekli bir cızırtı geliyor, sizde de oluyoru aynı şey? Ama sadece ışık yanarken oluyor. O yüzden bi zararı olmaz diye düşünüyorum ama.
  • Birde araştırıp bulamadığım bir soru vardı! kapak ekran dışarıda kalacak şekilde kapalıyken tuş kilidini nasıl verebiliriz diye.. Henüz öğrendim, faydalı olabilir. Sol seçim tuşu + menü tuşu yapınca ekran dışarıdaykende herhangibir oto kilit programına gerek kalmadan tuş kilidi verebiliyoruz..
  • cızırtı duymadım ben hiç ama akşam bakarım.. birde çelik daha fazla gidiyor ben aldığım yerden 4 tane batarya aldım 1 çelik 3 üde normal...
  • Ya peki daha güçlü bir batarya uyabilrmi acaba? Gerçi mantıksız ama BL-6C bataryalar fln ya da güçlendirilmiş bi batarya varmı uyan? Çünkü bütün gün görüşme yaptığım için hatta görüşme yapmadığım zamanlardada sürekli mesajlaştığım için batarya çabuk bitiyor..

Bu arada benimde versiyonum seninle aynı ve de gece çekimini gündüz yaptığımız zaman hiçbir fark göremiyoruz fakat gece zifiri karanlık olmadığı takdirde, bariz bi fark yaratıyor gece çekimi. Bu gecede örnek bi çekim yapıp koyabilrim buraya..
  • 5c uymuyor 6c mümkün değil... gece çekimi eklersen çok iyi olur....
  • İşte 6260 ile normal mod'da çekim ve gece çekiminin farkı..
    Bu resimlerde tamamen karanlık bi odanın penceresi var..

• alla allah bendeki gece çekimi çalışmıyor galiba....
  • Ya ışıklı bi ortamda hiçbir fark yaratmıyor tabi ama bu fotolar direk karanlık ortam en ufak bi ışık yok.. Yani gece modundan en çok verim alınabilinecek ortam.. Bu arada ışık açıkkenki gelen cızırtıya bakabildinmi arkadaş? Telefonun arkasından geliyo haala aynı cızırtı..
  • yok bende öyle bir ses baktım...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.