Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yapılandırma pini 1234 tür standart ok...
  • Torbacı çok sağol, şu 640*480 çekebilmek için neler neler denemiştim:) Ya bide bazı siteler mp3player'ı olduğunu yazmış vallaha ben aradım ama bulamadıM Bu arada dediğin gibi video kalitesi cidden pek hoş değil ve de uzun süreli çekimlerde ses görüntüden geride kalıyor, arkadaşlar bildiğiniz ve de 6260'ta denediğiniz bi video programı varmı güzel idyebileceğiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Torbacı çok sağol, şu 640*480 çekebilmek için neler neler denemiştim:) Ya bide bazı siteler mp3player'ı olduğunu yazmış vallaha ben aradım ama bulamadıM Bu arada dediğin gibi video kalitesi cidden pek hoş değil ve de uzun süreli çekimlerde ses görüntüden geride kalıyor, arkadaşlar bildiğiniz ve de 6260'ta denediğiniz bi video programı varmı güzel idyebileceğiniz?

Önemli değil uzunu bırak 30-40sn. videolarda bile görüntü geri kalıyor ve çok bulanık acaba 640x480 cekmek icin getirdigimiz pozisyonda video ceksek farkedermi? Evet acil bi foto+video prog. lazım ama bende bt dongle yok wap adresi lazım full surum indirebilecegim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ToRbaCı -- 8 Şubat 2005, 1:48:24 >

• bende geri kalmıyor videoda.... ses+görüntü aynı devam ediyor... mp3 player diye bahsettiği galeride yeni parça listesi oluşuturacan o telefonu tarayıp tüm mp3 leri buluyor.. onu açtığın zaman real one da açılıyor yani mp3 player real one oluyor...
  • Anladım ama yani uzun çekimlerde oluyor tabiiki ses görüntü farkı, kısalarda sorun yok..
  • ya bu 6260ın resim ve video kaydı 6600dan daha kötü yoksa banamı öyle geliyor
  • Hayır sadece video kaydı kötü geldi bana ama foto çekimi daha net..
  • arkadaşlar 6260 encok kac mb hafıza kartı destekliyor.256 taktım ama 122 görüyor.sizde durum nasıl
  • Ya bende 256mb rs-mmc bulursam almayı planlıyordum, 128 kesin olarak çalışır herhalde, bende şu an 64 kullanıyorum ama çalışmıyorsa 256mb kötü, söylediğinde iyi oldu kardeş saol..
  • 256 calışıyormuş kullanan arkadaşlar varmış.
  • 256 çalışıyor 512 de çalışıyor yaw boş yere milleti kandrımayaın...
  • Yaman senin taktığın 256mb'lık kartın markası neydi? Belki marka ile ilgili bir durum olabilir.. Bende ona göre edinirim..
  • öncelikle herkese slms, ben de sıkı bir 6260 kullanıcısıyım,20 gündür falan yoktum neyse artık aranızdayım elimden geldiğimce yardımcı olurum

Öncelikle telefonda 512mb stormax rs-mmc var ve canavar gibi çalışıyor onu belirtmek isterim(490 mb görüyo)

Şu 640*480 mevzusunda sizin de dikkatinizi çektimi bilmem garantili telefon alanlara dene ve al uygulaması olan bi rs-mmc veriyolar,onun içinde bi fotoğraf programı var ve her pozisyonda 640*480 çekiyo,ayrıca yine aynı şekilde photorite isimli bir programın deneme versiyonuda her modda 640*480 çekiyordu,bu iki programın full sürümünü bulabilirsek olayı çözeriz

Bu arada kamera ve fotoğraf çekme seslerini nasıl kapatabiliriz bileniniz varmı
  • arkadaslar dun 6260 aldım guzel telefon fakat?vıdeo berbat bana soyleyebılegınız video programı varmı vede linkini verırsenız cok sewınırım plss??
  • Theja bilgiler ve çözümler için sağol, hemen o programları aramaya başladım, bu arada benimde bugün aklıma takıldı cidden o foto çekme efektini nasıl kaldırabiliriz ya? Sessizdeyken bile kapanmıyor! Ceyhunsx, arkadaşım değişik programlar deneyebilrisin fakat video çekim kalitesinin belirgin ölçüde artacağını sanmıyorum..
  • yaw o foto çekim sesi beni delirtiyor tam derste kızdan frikik yakaladım çemeye bastım ses çıktı napıyorsun sen sapık dedi valla...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Theja bilgiler ve çözümler için sağol, hemen o programları aramaya başladım, bu arada benimde bugün aklıma takıldı cidden o foto çekme efektini nasıl kaldırabiliriz ya? Sessizdeyken bile kapanmıyor! Ceyhunsx, arkadaşım değişik programlar deneyebilrisin fakat video çekim kalitesinin belirgin ölçüde artacağını sanmıyorum..

Rica ederim görevimiz Bu arada bu deneme sürümü şeklinde çalışan programlarda fotoğraf çekerken ses mes çıkmıyodu haberiniz olsun

Arkadaşlar bir de deneyip çalıştırdığınız ve çalıştıramadığınız symbian programları,oyunları,vs. yazarsanız bilgilenmiş oluruz derim.Ben yakında bu konuyla ilgili denemelerimi size aktarcam

• Bu arada aklıma başka bişi geldi,bilmem sizin başınıza da geldimi ne olduğunu çözemedim.Telefon kapalıyken bi iki defa hani teli şarja falan takınca yanan bi ışık var ya bi kaç defa o ışığın kendiliğinden yanıp söndüğüne şahit oldum,başına böyle bişi gelen var mı ne oluyo çözemedim,alet bi yerden sinyalmi alıp yolluyo nedir çözemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

Bu arada aklıma başka bişi geldi,bilmem sizin başınıza da geldimi ne olduğunu çözemedim.Telefon kapalıyken bi iki defa hani teli şarja falan takınca yanan bi ışık var ya bi kaç defa o ışığın kendiliğinden yanıp söndüğüne şahit oldum,başına böyle bişi gelen var mı ne oluyo çözemedim,alet bi yerden sinyalmi alıp yolluyo nedir çözemedim

Senin alet obur taraftan sinyal alıp yolluo bence.. Cinlere karısmıs olm o alet... Sen onu bana ver, ben okuyup bi caresine bakarım onların..

• Vallaha telefon çalarkende o ışık yanıyo, yani eğer sen o ışığı gördükten sonra cihazda herhangibir değişim fln olmamışsa biri seni aramaya çalışıp tam çalacakken vazgeçip kapatmış olabilir, yani o ışık arama gelmeden hemen önce yanmaya başlıyo bende..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.