Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: bynedim

Vallaha telefon çalarkende o ışık yanıyo, yani eğer sen o ışığı gördükten sonra cihazda herhangibir değişim fln olmamışsa biri seni aramaya çalışıp tam çalacakken vazgeçip kapatmış olabilir, yani o ışık arama gelmeden hemen önce yanmaya başlıyo bende..

Baba telefon kapalıyken yapıyo bu durumu, yalnız hep saatte oluyo gibime geldi,belki 24 saatte bir yanıp sönüyo olabilir
  • Evet olabilir bende merak ettim, bugün telefonu kapattığımda bi gözlem yapaym..
  • Artık 6260 cı değilim bugün itibariyle... telefonumu 570 ytl ye sattım... Şuan telefounum yok.. 3230 alcam gelince... 6260 I 22 gün kullandım fakat telefon özellik oalrak güzel ama boyut işin içine ediyor boyut sorun değilse vede kamera tabiki alın derim ben.. ama ben 3230 alacam...

Telefonsuz çooooooooook zor yaw....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi van_hoijdonk -- 23 Şubat 2005, 0:25:51 >

• Vallaha 5510, 3650, N-Gage kullandıktan sonra boyut benim için hiçbizaman sorun olmadı hatta 6260 küçük bile geldi, gayet memnunum o yüzden neyse sanada hayırlısı olsun..
  • Sağol....
  • arkadaslar bi sorum olcak
    yaklasık 2 aydır 6260 kullanıyorum doğubanktan almıstım
    bi süredir arada sırada kendi kendine kapanma yapıo aynı sorunla karsılasan war mı acaba pilden kaynaklanıo olabilir mi???
  • Selamlar tum 6260cilara... Bende 6260 Ailesine katıldım.. Telefonumu dun aldim. Onereceginiz birseyler var mi yapmam gereken.. Ilk sarji 13 saat falan yaptim suan kullaniyorum.. Program onerilerinizi bekliyorum..
  • bencewww.maxicep.com biraz gezin programları bulursun ayrıca forumunuda takılırsan sevinirm....
  • Ya geçendede benim başıma ilginç bişey geldi, bildiğiniz gibi 6260'ın power tuşu biraz sorunlu yani basması zor, geçende yine aynı şekilde basayım derken tuşu hafif içine kaçırdım ve de cihazı kapatamadım çünkü daha sonra tuş basmamaya başladı, cihza kapandığından itibaren bi daha açamıcam diye tırstım kalemle tuşu geri çıkardım, dikkat edin..
  • Evetttt sevgili teldaşlarımmm müjdemi isterimmm
    Artık her modda 640*480 formatında resim çekebilecek,çekerken çeşitli efektler,lensler,vs. kullanabileceksiniz,ayrıca resim çekerken çıkan şırakkk sesinden de kurtulacaksınız
    Nasıl mı,www.maxicep.com adresinde bulunan photorite 5.16(6630 için diyo siz indirin) programını çekip telefonunuza kuruyorsunuz ve tüm bunları yapıyorsunuz,bilgilerinize sunarım,hayırlı uğurlu olsun
    Ayrıca resim düzenleme programı olan imageplus 2.13 de ilginizi çekebilir.Her iki program da full olup telefonumuzda çalışmaktadır
    Bu arada Van aramızdan ayrılmana üzüldüm

• quote:

Orjinalden alıntı: theja

Evetttt sevgili teldaşlarımmm müjdemi isterimmm
    Artık her modda 640*480 formatında resim çekebilecek,çekerken çeşitli efektler,lensler,vs. kullanabileceksiniz,ayrıca resim çekerken çıkan şırakkk sesinden de kurtulacaksınız
    Nasıl mı,www.maxicep.com adresinde bulunan photorite 5.16(6630 için diyo siz indirin) programını çekip telefonunuza kuruyorsunuz ve tüm bunları yapıyorsunuz,bilgilerinize sunarım,hayırlı uğurlu olsun
    Ayrıca resim düzenleme programı olan imageplus 2.13 de ilginizi çekebilir.Her iki program da full olup telefonumuzda çalışmaktadır

Ne yapayım iyi fiyata sattım 570 ytl hemde 2. eli yanii...

Birde ben van.. 3 günlüğüne bu nickle sitedeyim... Ayrıcawww.maxicep.com bana destek olun orada siteyi kalkındıralım mesajlarımızla..

Saygılar...

• Ya bu programla 640*480 nasıl çekiyoruz, yani çektikten sonramı yapabiliyoruz fotoyu böyle??? Yoksa çekerken mi ayarı..
  • Herkese selamlar. 6260 cıların bir arada olması sevindirici. Arkadaşlar bende HongKong dan gelen bir cihaz var. Türkçe yoktu yüklettim,ama ondan sonra da şebeke sorunu çıktı.Daha önce full çektiği yerlerde hiç çekmez oldu. bu neden olabilir ve çözümü var mı,ya da bu sorunu yaşayan oldu mu?
    Bir de benim telefonun zil sesleri ve diğer dış sesleri çok az çıkıyor. Bu genel bir sorun mu yoksa benim telefona has bişey mi, servisten bana bazır denen bir parçası var o arızalanmıştır dedi,25 milyona hallolor dedi,bu konuda da bilgisi olan varsa bekliyorum cevabı.Herkese saygılar.
  • Sevgili teldaşlarım valla sırf size çalışıyom
    Öncelikle bynedim'in sorusunun cevabı:program çekerken 640*480 çekiyo ve başka çözünürlük ayarı da yok zaten

Şimdi gelelimmm kinci bombayaa, fotoğraf programından sonra video programı da buldummm,theja gururla sunar
    site yine aynıwww.maxicep.com
    program ise p4me(philips)camcorder 1.0.3 diye geçiyo ve bizim telde çalışıyo,böylece bazı ayarlamalar yapabiliyorsunuz ve video çekme başlatma sesinden kurtuluyorsunuz

• Eyvallah theja, her eve lazımsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: TWEEN99

Herkese selamlar. 6260 cıların bir arada olması sevindirici. Arkadaşlar bende HongKong dan gelen bir cihaz var. Türkçe yoktu yüklettim,ama ondan sonra da şebeke sorunu çıktı.Daha önce full çektiği yerlerde hiç çekmez oldu. bu neden olabilir ve çözümü var mı,ya da bu sorunu yaşayan oldu mu?
    Bir de benim telefonun zil sesleri ve diğer dış sesleri çok az çıkıyor. Bu genel bir sorun mu yoksa benim telefona has bişey mi, servisten bana bazır denen bir parçası var o arızalanmıştır dedi,25 milyona hallolor dedi,bu konuda da bilgisi olan varsa bekliyorum cevabı.Herkese saygılar.

Valla ilk soruna cevap veremiycem ama zil sesi için belki denemeyi unutmuşsundur diye bir hatırlatma yapıyım:Ses kayıt cihazını açıp hoparlörün sesini sonuna kadar aç belki öyle yükselir çünkü bende de bi ara ses az çıkıyodu

• teldaşlar noldu yaw hiç sesiniz soluğunuz çıkmıyo sattınızmı telleri naptınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

Evetttt sevgili teldaşlarımmm müjdemi isterimmm

I Love You theja!!!

• Bugün 6260 almak üzere abim istanbula doğru yola çıktı arkadaşlar,doğubank a bugün sordum tlf dan 525YTL fiyat sölediler.

Bende artık 6260 cıyım inşallah memnun kalırım,ama her zaman şunu sölerim kapaklı tlf her zaman karizmadır.
  • hayırlı olsun bende senin gibi düşünüyordum ama neyse hevesini kırmamayım.....
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.