Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: TİJYAN2

OYDONK Bİ HABER SANA DOĞUBANKTYA 6260 450YMİŞ

Duydum ama inanmıyorum bir defa doğubanktaki tanıdığım bir dükkana gelişi o telefonun 360 dolar dğnki fiyat bu oke....
  • [Deleted by Admins]
  • ufak bi düzeltme ben maxi.cep in editörü değilim,ama hoojdonk arkadaşımız bildiğim kadarıyla o sitenin yöneticisi,ayrıca camera fx ve eti camcorder gibi programların şu ana kadar ki versiyonları bizim telefonda çalışmıyor boşuna denemeyin.Bir diğer kafayı taktığım program ise full screen caller,bu programın bütün versiyonlarını denememe rağmen çalıştıramadım,son 3.02 versiyonu ise çalışıyor ama resim koymaya çalışınca program kapanıyor,bu programı çalıştıranınız varsa sürümüyle beraber yazsın
  • ya arkadaslar bir önceki telefonumu kullanirken sim kartimda bulunan 10 tane mesaji 6260 da göremiyorum bu mesajlar nereye gitmis olabilir normal bir telefona taktigimda gelen mesajlar bölümünde okunuyor ama 6260da yok yardimci olursaniz sevinirim
  • o mesajları şu şekilde bulacaksın... mesajlara girip seçenekler sim mesajlarına gireceksin ve sorna tüm hepsini işaretleyip taşı diyeceksin... hepsi gelen kutusuna taşınır.....
  • arkadasim saolda mesajlara girip secenekleri seciyorum ama sim diye bir menü yok telefondaki mesajlar var simdeki mesajlar yok
  • arkadaşım kesinlikle vardır...

mesajlar // sim mesajları mutlaka var.....
  • saol arkadasim buldum... version dan bahsediyorsunuz nasil ve nerden yükseltebilirim
  • versiyonu sen yükleyemezsin.... versiyoınu telefoncular yükler 10-15 ytl karşılığında ama....

Şuanda 6260 ın yeni versiyonu yok oke......
  • Peki 6260'ın son versiyonu ne? Yani şu an sadece 3.04 versiyonu mu mevcut.. Acaba yeni versiyoda şu 640*480 resim ve video çekme olayı da düzelirmi.. Güzel olurdu..
  • BEN NGAGE QD'DE BLC-6 PİL KULLANMIŞTIM. AKSAMA KADAR OYUN OYNAMAMA RAGMEN BITMIYORDU MERET... OYSA ESKI NGAGE'IMDE BLC-5 VARDI VE 2 SAAT OYUN OYNAYINCA HEMEN KAPANIYORDU TELEFON..

COK BEGENMISTIM SAHSEN... BU PİL BAYAGI İYİDİ..

EGER SİZDE 6260 İÇİN ORJİNAL BLC-6 BULURSANIZ COK FARKEDEBİLİR SUANKİ PİLİNİZDEN... EN AZ 2 KAT FAZLA OLUR DİYE TAHMIN EDİYORUM...

BEN O KADAR ÇELİK PİL FALANDA DENEDİM AMA BLC-6 KADAR İYİSİ GORMEDİM...
  • yeni versiyon çıkıp çıkmadığını öğrenmek için nokia destek hattı 0212 337 17 17'yi arayıp sorabilirsiniz.Ben bi 15 20 gün önce aramıştım yeni versiyon yok demişlerdi,yni bildiğim kadarıyla telefondaki ilk versiyon olan 3.0436'yı kullanıyoz hepimiz,birisi arayıp sorsun bize de bilgi versin olmadı ben arar sorarım bi ara hatırıöa gelirse
  • benim teldeki versiyonda theja senin versiyonla aynıydı:.....

Ayrıca xafer 6c uymaz 6260 a çünkü 5c bile uymuyor büyük geliyor... oke.....
  • 3.0448 çıktığını sölediler telefonda... Ayrıca 3230 için yakın zamada geleceğini söledi ama ne kadar yakın olduğunu sölemedi....
  • van hojdonk bu 6260 ların siyah renkli olanı varmı?
  • eywallah van saolasın önce yükleten nelerin değiştiğini yazsın,ben de en kısa zamanda yükletirim
  • doğubankı aradım girişte ilk dükkan 3230 gelmemiş...

6260 ise 480 ytl rahatlıkla siyah-gri farketmez 450 ytl ye alınabilir.....
  • kardeş bide benim için sagem x-8 gelmişmi daoğubankı arada öğren
  • quote:

Orjinalden alıntı: buzkan

kardeş bide benim için sagem x-8 gelmişmi daoğubankı arada öğren

baba harcanıon buralarda bu kabiliyet ile yani bişi diycem olmuycak ama senin tel gelmiş git al hemen bi tane
  • yaw zamanında siyahını ara ara çatlamıştım şimdi heryerde siyah var, götürcem cihazı üzerine 50 ytl verip siyahıyla takas etçem..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.