beyler su foto cekerken cıkardıgı sesi kapatmanın bi yolunu biliyormusunuz???Kapatılmıyosa cok kotu yahu:: Bide müzik mp3 video seslerini kısamıyorum en kısık bile öküz gibi ses cıkarıo arkadasın 6600 ında azcık ses cıkarırken bende en kısıgında inletiyo heryeri.. nası olcak bu is!!Acaba benimkimi hatalı..
sympatique dostum götürdüm adamlara ama yapamıyoruz dediler. Acayip mahçup durumdayım anneme şu an sürekli kafama kakıp duruyo, bak bi telefon aldırdın 1 ay kullanamadık falan diye..
evt arkadaşlar biriken sorulara elimden geldiğince şimdi topluca cevap vermeye çalışacağım: öncelikle fotoğraf ve video seslerini kapatabilmeniz 3.0436 versiyonunda mümkün değil,yeni çıkan 3.0448 versiyonunu henüz yekletemediğim için bu sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum,ancak başlıktaki tüm mesajları okursanız bu sorunu çözmek için gerekli programları bulup yazdığımı görebilirsiniz.Tekrar edeyim resim çekme için photorite sp 5.16,video kayıt için philips camcorder 1.03 programlarınıwww.maxicep.com dan çekip telinize kurarsanız,bu programları kullandığınız takdirde resim ve video çekme sesinden kurtulabileceğiniz gibi her modda 640*480 çekim yapabilirsiniz. Lewent arkadaşımızın sesin yüksekliği probleminden ben de şikayetçiyim,ancak bunun için çok fazla işe yaramasa da kendimce bir yöntem geliştirdim,isterseniz deneyip test edin:ses kayıt cihazını açın ve hoparlör sesini en kısığa aldıktan sonra ses kayıt cihazını kapatın ve mp3,video vs. açın ses de bir azalma olduğunu göreceksiniz
Bu 6260 telefonunu bende ilk aldığımda çok pişmandım ama ibliste şeytan tüyü var sonradan kendini sevdiriyor, size tavsiyem sabredin telefonunuzu seveceksiniz. Bu telefonda çok iyi kamera hariç herşey mevcut radyosundan kızılötesine kadar. Ayrıca şekilden şekile giriyor ve karizma bir görüntüsü var. Kamera probleminide bir arkadaşımızın dediği gibi photorite (fotoğraf çekmek için) philips cam coder (video çekmek için) indirerek bütün sorunları çözebilirsiniz. Yalnız benimde aklımda 6260'la ilgili hala yanıt bulamadığım sorular var mesela ben bu ekranla çok oynuyorum, onu şekilden şekile sokuyorum, acaba bu ileride bir soruna yol açar mı yani ekran yalama yapar mı? Ayrıca daha kaliteli bir pil var mı? Nokia 6260 turkcell edge'i destekliyor mu? Bu sorular kafamı karıştırmaya devam ediyr.
valla benim ekran 22 günde laşka olmuştu gacur gucur sesler geliyordu...
edge özellliği desteklenmiyor bildiğim kadarıyla(yanlış bilmiyosam sadece 3g teller destekliyo zaten)ekran konusunda 3 aydır bi sorun yaşamadım ama tabi kullanırken biraz nazik olmak lazım
arkadaşlar bu telefonu hyundai marka bleutooth kulaklıkla kullanamadık kulaklık tan sadece arama yapıyor çağrıları cevaplamıyor ve hoparlörden ses alamıyoruz yardımcı olabilecek var mı?
arkadaslar merhabe sonunda agile messanger i calıstırmayı basardım telefonun internet cıkısını açmamısım turkcell dekilerin bazıları bile böyle bi durumdan habersiz gerci ben de habersizdim deneyse hepiniz cok saolun walla ben de cok sewdim telefonu fakat gercekten ben kapak konusunda her ne kadar nazik olsam da eline alanlar hiç düşünmeden kapağı cevirip duruo içim gidio bişey olcak die
Bu arada yukarılarda bi arkadaş sormuş, kullanma kılavuzundaki video sesini kapama olayı çekim sırasında ses alımını kapar, ayarlardan sesi kapalı yaparsan olur, her versiyonda mevcut ama çekim başlarkenki BİLİP diye çıkan ses kapanmıyor..
bu arada şu yeni versiyonu yükleten varsa ne işe yarıyo bi anlatsın biz de sebeplenelim
saolasın van ben oyumu verdim zati,diğer arkadaşları da van'a oy vermeye davet ediyorum
arkadaslar 6260 icin photorite programını arıyorum bı sıte ısmı vermıssınız ama sıte hızmet dısı su an baska bı yerden bulabılırmıyım bu pro yu bılen varmı
benim 626on versiyonu 3.0448 ama seste bi değişiklik yok yani foto cekerken ses hep acık
quote:
Orjinalden alıntı: theja
evt arkadaşlar biriken sorulara elimden geldiğince şimdi topluca cevap vermeye çalışacağım: öncelikle fotoğraf ve video seslerini kapatabilmeniz 3.0436 versiyonunda mümkün değil,yeni çıkan 3.0448 versiyonunu henüz yekletemediğim için bu sorunun çözülüp çözülmediğini bilmiyorum,ancak başlıktaki tüm mesajları okursanız bu sorunu çözmek için gerekli programları bulup yazdığımı görebilirsiniz.Tekrar edeyim resim çekme için photorite sp 5.16,video kayıt için philips camcorder 1.03 programlarınıwww.maxicep.com dan çekip telinize kurarsanız,bu programları kullandığınız takdirde resim ve video çekme sesinden kurtulabileceğiniz gibi her modda 640*480 çekim yapabilirsiniz. Lewent arkadaşımızın sesin yüksekliği probleminden ben de şikayetçiyim,ancak bunun için çok fazla işe yaramasa da kendimce bir yöntem geliştirdim,isterseniz deneyip test edin:ses kayıt cihazını açın ve hoparlör sesini en kısığa aldıktan sonra ses kayıt cihazını kapatın ve mp3,video vs. açın ses de bir azalma olduğunu göreceksiniz
lewent kardeş peki görüntü kalitesi nasıl iyileşme varmı bu arada ciiin program için bir dewww.cebim.orgwww.tekno-logic.net sitelerine de bi bak bulamazsan bi şekilde hallederiz artık
theja cok saol ya buldum verdıın adresten programı
quote:
Orjinalden alıntı: ciiiin
theja cok saol ya buldum verdıın adresten programı
rica ederim yardımcı olabileceğimi bişi olura biz genelde burdayız,her zaman bekleriz
photobase ın bı kac versıyonunu yukledım program calısıyomus gıbı gozukuyo ama kameraya gırınce program hata verıo photobase ın uyumlu oldugu bı versıyonu yokmu bızım telefonlarda ınsallah bılen vardırrrr
6260 ta bir sır var çok hit olacak gibi .... diğer telefonlardan bayağı ayrılır tarafı ne?
arkadaşlar ben 6260 almayı düşünüyorum nokia nın sitesinde html internet tarayıcısı diyo .gerçek internet sitelerine gire biliyormu vede internet hızı ii mi??