Van saolasın hayırlı olsun yeni telin düşünmen yeter Fscaller benim denediğim kadarıyla hiçbir versiyonu bizim telde maalesef çalışmıyo,aynı dertten ben de mustaribim çalıştırabilen varsa yazsın biz de öğrenelim
fscaller 3.2 yukledım bende calısıyo hıc bı problem cıkartmadı bu versıyonu deneyın bı hallolcaktır sorun
o yenimi çıktı acep dur bakiyim bende deniyim bi yerden bulup
quote:
Orjinalden alıntı: ciiiin
fscaller 3.2 yukledım bende calısıyo hıc bı problem cıkartmadı bu versıyonu deneyın bı hallolcaktır sorun
güzel demişsin arkadaşımda nerden bulabiliriz onu da yazarsan
Yaw ben bu fscaller 3.02'yi daha önce de denemiştim çalışmamıştı,demin bi daha denedim yine çalışmıyo,çalışmıyo derken program açılıyo ama tam birisine resim koymak istersen kapanıyor. Ayrıca fscaller 3.00'ı da denedim o hiç açılmıyor... Ciiiin kardeş sen nasıl çalıştırdın şu mereti hele bi anlat,telefona yeni versiyon falan mı yüklettin naptın,valla bu program bana lazım ama bi türlü çalıştıramadım,fscaller benzeri çalışan bi program bilen varsa yazsın da biz de faydalanalım
once solıım telefona yenı versıyon yuklemedım aldıgım gıbı theja senın dedıgın sey banada olmustu tam bırının resmını koyacakken program kapanıyodu bırden bıdaha yukledım crackını yaptıktan sora hıc bı sorun kalmadı sendede calısması lazım yanı bunun ıcın farklı bısey yapmadım ben bı kere daha dene ıstersen kurmayı bıde benım bıldıgım kadar fscaller gıbı bı program caller ıd var
2. el 3ay kullanılmış orjinal 2yıl garantili aksesuarları war 450ytl sizce ii mi???* daha ii bulabilirmiyim alsammı???????
quote:
once solıım telefona yenı versıyon yuklemedım aldıgım gıbı theja senın dedıgın sey banada olmustu tam bırının resmını koyacakken program kapanıyodu bırden bıdaha yukledım crackını yaptıktan sora hıc bı sorun kalmadı sendede calısması lazım yanı bunun ıcın farklı bısey yapmadım ben bı kere daha dene ıstersen kurmayı bıde benım bıldıgım kadar fscaller gıbı bı program caller ıd var
dosyayı nerden indirdin link verirsen bi de ordan çekiyim,belki bendekin de sorun vardır,benim çektiğim crackli zaten belki ondan çalışmıyordur
quote:
Orjinalden alıntı: ogguzko
2. el 3ay kullanılmış orjinal 2yıl garantili aksesuarları war 450ytl sizce ii mi???* daha ii bulabilirmiyim alsammı???????
valla fiyat bana oldukça uygun geldi ama van'a sor derim o piyasasını daha iyi bilir
theja sımdı hatırlıyamıyorum nereden cektıgımı valla ama bende var sana yollıyım olmassa
quote:
theja sımdı hatırlıyamıyorum nereden cektıgımı valla ama bende var sana yollıyım olmassa
baba dosyanın uzantısını jpg yapıp buraya koy bi zahmet ya da thejaa@gmail.com adresine gönderiver sana zahmet ayrıca bu benim msn'de oluyo ilgilenenlere duyrulur(belki hayranım falan vardırr)
sıteye koyamadım ama sana gonderdım bıde bunu dene bakalım thejaa olur heralde
Tamamdır baba çalıştı çok saol yaws demekki bendeki programda sorun varmış Allah razı olsun valla çok işe yarıycak bu program
ne onemı var kardes guzel bı program gercekten bende cok aramıstım bunu
quote:
Orjinalden alıntı: theja
quote:
Orjinalden alıntı: ogguzko
valla fiyat bana oldukça uygun geldi ama van'a sor derim o piyasasını daha iyi bilir
Spotu dün doğubankta 480 ytl idi... Bu garantili kutulu 450 ytl ye iyidir bence....
Arkadaşlar müjde FS CALLER yeni versiyon çıktı....