Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam ben o kadar çok prg yükledim kaldırdım sadece %10 çalışmadı. O da sanıyorum yüklenen dosyadan kaynaklanıyor. Yüklemede bi sorun yok. 6260 nın iki kusuru var 1.kaba 2. üst ekran yok. bunun dışında yok yok. Uzun aramalardan sonra bulduğum güzel bi tel tavsiye edilir.

Arkadaşlar acaba elinde tel kapalı iken çalışan alarm prg varmı. Bide tel otomatik açıp kapayan bi prg tavsiye ederseniz sevinirim. Kolay gelsin.
  • bildiğim kadarıyla böyle programlar Yok
  • arkadaşlar ben telle beraber verilen 32mb kart kullanıyorum. 128 veya 256 almak istiyorum da bana bi fiyat verebilir misiniz acaba???
  • 6630 için olan symbiam programları genellikle daha rahat çalışıyo,eski sürüm programlarda bazen sorun çıkabiliyor bilginize
    Rs-mmc card fiyatlarını şu anda bilmiyorum ama bende 512mb stormax var ve sorunsuz çalışıyor
  • beyler 6260 da daha kalıte ideo oynatıcıları kullanabilir miyim acaba realplayer goruntuleri 6600 dan daha dandik gibi geldi bana!!!! yoksa yanilıyomuyum
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejavu6260

beyler 6260 da daha kalıte ideo oynatıcıları kullanabilir miyim acaba realplayer goruntuleri 6600 dan daha dandik gibi geldi bana!!!! yoksa yanilıyomuyum

Görüntü Gayet iyi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: lebelle

arkadaşlar okuyanlar bilir bana kullanılmış 6260 satıldı ve ne yapsamda değişim yapmadılar.sen kullandın dediler.genpadanda boynerdende nefret ediyorum.tel başıma kaldı.inceledikçe sürekli acayip şeyler keşfediyorum.acaba kullanılmış olduğundanmı?sizdeki 6260da böyle acayiplikler varmı cevap yazarsanız çok sevinirim.
    1. ekranda camın içine doğru bakınca, sağ ve sol kenarlarda(siyah çerçeve gibi hani lastik var kenarlarda) o lastik önce düz sonra aşağı kısımda sanki biri parmağıyla basmış gibi eğimli duruyor.hem sağda hem solda böyle.acaba içini açıp kurcalanmışda ondanmı?
    2. tuşlar dışarı çıkık.dökülecek gibi duruyo(yerinde sabit değil her yöne kayıyo) .basınca haşır huşur ses çıkartarak iki tarafa dalgalanıyo.tırnağımla ileri hafifçe çeksem kopacak gibi yukarı kalkıyo.bu normal mi?
    3. git"e basıp ajanda falan olan yere giderken ekranda duvar kağıdı resmimin görüntüsü yavaş yavaş kayboluyo.hemen geçemiyo.menüyede hemen geçemiyo, duvar kağıdı resmi hemen kaybolmuyo.duvar kağıdı resmimin üst kısmında ince bir çizgi halindeki kısmı menü ekranının üst kısmına taşınıyor.böyle bişey sizdede oluyomu?
    4.şarj yaparken ilk başta ışık yanmıyo kapağı açıp kapıyorum bikaç kere sonra yanmaya başlıyo.
    5.birde sözlük modu var hani mesaj atarken.orada çok enteresan sözcükler var.acaba benden önce kullananmı kayıt etmiş diye şüphe ediyorum.acaba bir kelimeyi kontrol edermisiniz sizdede çıkıcakmı?sözlük açık modunda iken mecit yazarsanız ve altı çizililiyken hemen kalem işaretine basarsanız sözlük sekmesinden eşleşmeler seçilince hangi sözcükler çıkıyor?mecit bunların içinde varmı yazan olursa çok minnettar olurum.
    6.fabrika ayarlarına nasıl geri dönülüyor?(acemi kullanıcıyım)
    oyun skorlarını silmek mümkünmüdür nasıl?
    7.nokia teknik destek servisi bana telefonu benden önce bi kullanan olduğunu ispatlamanın bir yolu yok dedi.bu doğrumudur?yazılımsal veya donanımsal olarak bunu tesbit etmenin yolunu bilen varmı??

arkadaşım bende temmuz 2006 dan beri kullanıcıyım. soruların dikkatimi çekti
    sorularına tek tek cevap vermeye çaışacam

1.ekrandaki lastik olayı galiba herkezde var. baktım bende de bi noktada karşılıklı parmak izi var

2.tuşlar orta noktalarından tutturulmuş sanırım.ama bi dorun çıkmadı şimdiye kadar

3.sayfa geçerken ekran donması çok sık olmuyo. özellikle hafıza doluyken yapıyo bende

4.şarj olayında ışık yanması hakkında bişey diyemeyecem çünkü 1 ay önce ışık kısa devre yaptı.

5.sözlükte bende de mecit var

6. *#7370# senin fabrika ayarlarına dönmeni sağlayacak

7.talefonun daha çnce kullanıp kullanılmadığı çok rahat öğrenebilirsin. temmuz 15ten sonra alınan tel.lar kapatılacak diye bi mevzu vardı. ben 29 temmuzda aldığım için kapanacak diye korkuyordum ama telsim cepshop'a gittim baktılar. sağolsun tel'i aldığım yer sıfır spot diye sattığı tel. kullanılmış çıktı. bunu cepshoptan telin ilk imei nosunun kaydedildiği tarihi alarak anladım

• selam aranıza yeni katılanlardanım.bide biraz boş kaldığını gördüm sayfanızın lütfen biraz paylaşımcı olalım... şaka bi yana 6260 ta videoları takılmadan izlemek için bildiğiniz bir program varmı ?
    Yeni almama ramen telefona bir sürü program kurdum ama video problem oldu sanırım.isteyen olursa benim programlarıda paylaşırım saygılar...
  • Teşekkür ederim cevap için.gerçi aradan bir yıl geçti ama olsun :) Şimdi çok daha büyük bir sorunum var.Telefonum açılmıyor bile!Ve lütfen arkadaşlar bu sefer acil bir cevap verin.Üzerine çok az(pet şişenin dibinde kalan bir yudum su) döküldü ve telefon kapandı.Hemen bataryayı çıkartıp dıştan kuruladım.Tuşların falan üstüne saç kurutma makinesiyle kuruttum.Sonra sandım ki açılacak ama açılmadı.Şarjda almıyor.Bunları denemem daha kötü olmuş dedi bir arkadaşım.Kısa devre yaparmış galiba.Hemen servise götür dedi.Şimdi sorum şu; cihazın garanti belgesi var.Gerçi sıvı teması garanti dışı ama bunu belirtmesem anlarlarmı?Çok bakımlı tertemiz cihaz.Ekranda çizik falan yok.Servise gidince canı çıkacak.Bildiğiniz iyi titiz bi yer varmı?Cihaz tamiri mümkün olurmu?Arkadaşım artık iflah olmaz tamir parası verdiğine değmez diyor.Sürekli masraf çıkartırmış.Ne yapsam bilemiyorum.Acil yardım.2 gündür telefonsuzum kolum kanadım kırık.

• arkadaslar merhaba. telefonda bir sorun var , hafıza kartını okumuyor. resim ve ses dosyalarını acamıyorum . dosya ve dizin bozuk okunamıyor diyor ve sadece daha onceden kendi ekledigim dosyaları gorebiliyorum. nedeni ne olabilir acaba? ve ne yapabilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuonela23 -- 9 Temmuz 2006; 22:37:33 >
  • YAAA BANA DA Bİ 6260 YAA BANA DA BANA DA.....
  • YA BİŞİ SORCAM TELEFONUN ÖZELLİKLERİNDE FİLM İZLEME GİBİ BİŞİ DİYO BU NE VE NASIL BAŞARABİLİRİZ....
  • kardeş bende 6260 yom ben proları yüklüyom ama çalışmıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: BOLAT

YA BİŞİ SORCAM TELEFONUN ÖZELLİKLERİNDE FİLM İZLEME GİBİ BİŞİ DİYO BU NE VE NASIL BAŞARABİLİRİZ....

kaydedilen videoları izlemek demek istenmiştir.

quote:

Orjinalden alıntı: vital_90

kardeş bende 6260 yom ben proları yüklüyom ama çalışmıyor

hangi programları yüklüyorsunuz ??
  • telime camcoder ve photorite ı yükledim ama çalışmıyor ve hafıza kartıma card readerden bişi atamıyom yüklü prolarıda silemiyom
  • crayzyes kardeş bana da prolarını göndersene vital_90@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vital_90 -- 5 Şubat 2007; 20:03:13 >
  • 6260 da bazı programlar calısmıyor özellikle de camera ve fotograf programları.yani bende baya bir ugrasmıstım ama calıstıramamıstım.

yüklü programları araclar>yönetici den kaldırabiliyorsunuz.

hafıza kartı ile ilgili sorunu anlayamadım ne demek istediginizi...
  • kardeş dayımın hafıza kartını taktım camcoder prosu vardı telefonumda çalıştı kendi kartıma yüklrdim camcoderi çalışmadı telefonumda.bide cardreaderle hafıza kartıma bişi atamıyom(mp3,video )benzeri şeyleri karta attığım zaman kart yazmaya karşı korumalı diyor.bilgilerini benimle paylaşırsan iyi olur bana biraz yardım etmen lazım email adresim vital_90@hotmail.com bilgisi olan herkesin yardımını bekliyom .Bide bu hangi adres oluyor www.****.com herkes bu adresten bahsediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vital_90 -- 6 Şubat 2007; 13:25:57 >
  • slm arkadaşlar ben de 6260 cı oldum teli 3 gün önce aldım telefon güzel ama çoğu programı çalştırmıyor özellikle de fotoğraf programlarını ben anlama dım bu işi kamera yan tarafta olduğundan mı yapıyo yoksa versiyondan mı ??? lütfen sorunumu çözebilecek olan warsa yardım etsin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: emreyildirim94

slm arkadaşlar ben de 6260 cı oldum teli 3 gün önce aldım telefon güzel ama çoğu programı çalştırmıyor özellikle de fotoğraf programlarını ben anlama dım bu işi kamera yan tarafta olduğundan mı yapıyo yoksa versiyondan mı ??? lütfen sorunumu çözebilecek olan warsa yardım etsin!!!

Öncelikle hayırlı olsun.
    Bahsettiğiniz sorun sanırım kameranın yan tarafta olmasından kaynaklanıyor.Aynı sorun bende de olmuştu versiyon yükseltince düzelmemişti.
    Ancak en yeni versiyon da bu halledilebiliyor mu tam olarak bilmiyorum tabi.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.