Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: theja

quote:

Orjinalden alıntı: van_hoijdonk

Arkadaşlar müjde FS CALLER yeni versiyon çıktı....

3.04...

http://www.maxicep.com/forums/index.php?showtopic=3897&st=0&p=38155&#entry38155

baba dur daha yeni bulabildik çalışanını zaten biras kurcalayalım onu sonra yenisini de deneriss

Üzgünüz, sizi bu sayfaya yönlendiren link yanlış veya tarihi dolmuş.

Diye Bi uyarı çıkmakta

• quote:

Orjinalden alıntı: ciiiin

sıteye koyamadım ama sana gonderdım bıde bunu dene bakalım thejaa olur heralde

ciiiin arkadaşım rica etsem bana da yollarmısın

mail adresim
    the_judge_of_night@hotmail.com

TEŞEKKÜR EDERIM
  • the_judge_of_night bı kac gundur gırmıyodum nete daha yenı gonderdım kardesım yukle sorunsuz calıssın
  • quote:

Orjinalden alıntı: ciiiin

the_judge_of_night bı kac gundur gırmıyodum nete daha yenı gonderdım kardesım yukle sorunsuz calıssın

Sağol ciiiin arkadaşımm yükledim
    Fakat 10 günlük deneme sürümü demekte
  • sana crackıde gonderdım onu da yaparsan full olcak
  • arkadaşlar bu arada kesin çözdüm teli kapalı olduğu halde her gece saat tam ikide ışığı bikaç saniyeliğine yanıp sönüyo,isterseniz siz de bi kontrol edin bakalım,acaba saat ayarıyla falan ilgili bi şeymi
  • ciiin arkadaşım çok teşekkür ederim
    şuanda sorunsuz çalışmakta
  • teldaşlar hiç sesiniz soluğunu çıkmıyo yine ne alemdesiniz
    eğer mp3 ve radyo olayını fazla kullanmıyorsanız ve telefonla fazla konuşmuyorsanız telefonun parlaklığını yarı yarıya azaltınca pil performansında gözle görülür bir artış oluyor bilginize
  • arkadaşlar okuyanlar bilir bana kullanılmış 6260 satıldı ve ne yapsamda değişim yapmadılar.sen kullandın dediler.genpadanda boynerdende nefret ediyorum.tel başıma kaldı.inceledikçe sürekli acayip şeyler keşfediyorum.acaba kullanılmış olduğundanmı?sizdeki 6260da böyle acayiplikler varmı cevap yazarsanız çok sevinirim.
    1. ekranda camın içine doğru bakınca, sağ ve sol kenarlarda(siyah çerçeve gibi hani lastik var kenarlarda) o lastik önce düz sonra aşağı kısımda sanki biri parmağıyla basmış gibi eğimli duruyor.hem sağda hem solda böyle.acaba içini açıp kurcalanmışda ondanmı?
    2. tuşlar dışarı çıkık.dökülecek gibi duruyo(yerinde sabit değil her yöne kayıyo) .basınca haşır huşur ses çıkartarak iki tarafa dalgalanıyo.tırnağımla ileri hafifçe çeksem kopacak gibi yukarı kalkıyo.bu normal mi?
    3. git"e basıp ajanda falan olan yere giderken ekranda duvar kağıdı resmimin görüntüsü yavaş yavaş kayboluyo.hemen geçemiyo.menüyede hemen geçemiyo, duvar kağıdı resmi hemen kaybolmuyo.duvar kağıdı resmimin üst kısmında ince bir çizgi halindeki kısmı menü ekranının üst kısmına taşınıyor.böyle bişey sizdede oluyomu?
    4.şarj yaparken ilk başta ışık yanmıyo kapağı açıp kapıyorum bikaç kere sonra yanmaya başlıyo.
    5.birde sözlük modu var hani mesaj atarken.orada çok enteresan sözcükler var.acaba benden önce kullananmı kayıt etmiş diye şüphe ediyorum.acaba bir kelimeyi kontrol edermisiniz sizdede çıkıcakmı?sözlük açık modunda iken mecit yazarsanız ve altı çizililiyken hemen kalem işaretine basarsanız sözlük sekmesinden eşleşmeler seçilince hangi sözcükler çıkıyor?mecit bunların içinde varmı yazan olursa çok minnettar olurum.
    6.fabrika ayarlarına nasıl geri dönülüyor?(acemi kullanıcıyım)
    oyun skorlarını silmek mümkünmüdür nasıl?
    7.nokia teknik destek servisi bana telefonu benden önce bi kullanan olduğunu ispatlamanın bir yolu yok dedi.bu doğrumudur?yazılımsal veya donanımsal olarak bunu tesbit etmenin yolunu bilen varmı??

• kulaklıktan gelen sesi artırmanın bir yolu varmı çok az çıkıyor vede ses için ekolayzır programı varmı. mp3 çalarken arada bir takılıyor amr çalarkende periyodik aralıklarla takılıyor bunun versiyonla bir alakası varmıdırki v3.0436.0 Alanı 2 hafta oldu ama alışamadım kullanımı biraz zor bataryasıda ortalama 13 saat gidiyor en fazla 25 saat oldu sabah 10da fişten çekip akşam 11 de takıyorum
  • Valla benim tel hem kulaklıktan hem de hoparlörden bangır bangır bağırıyo,sende böyle bi problemin olması ilginç,mp3 ve amr meselesine gelince bu sorun çoğu kişide var,belki versiyon güncellemeleriyle düzelebilir diye düşünüyorum ancak bende ultra mp3 playerin eski bi sürümü var ve takılmadan mp3 dinleyebiliyorum.Pil mevzusuna gelince ekranın kontrastını yarı yarıya düşür derim,az da olsa işe yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin

kulaklıktan gelen sesi artırmanın bir yolu varmı çok az çıkıyor vede ses için ekolayzır programı varmı. mp3 çalarken arada bir takılıyor amr çalarkende periyodik aralıklarla takılıyor bunun versiyonla bir alakası varmıdırki v3.0436.0 Alanı 2 hafta oldu ama alışamadım kullanımı biraz zor bataryasıda ortalama 13 saat gidiyor en fazla 25 saat oldu sabah 10da fişten çekip akşam 11 de takıyorum

Yok ya senin telefonda bi prıoblem var muhtemelen.Ben alalı 1-2 ay oluyor ama versiyon 3.04.448.0 daha yeni bi versiyon yani.Ondan da olabilir.Sesi baya yüksek çıkıyor.Telefona zamanla alışırsın alışılmayacak kadar zor ve kullanışsız değil ama biraz pratik istiyor.Pil ise günde 1-2 saat radyo dinlememe ve baya kanuşmama rağmen 2 gün rahat gidiyor.Pilin orjinal değilse yapabilir.Ya da versiyonda biraz etkileyebilir ama o bunlardan değilse normal değil o söylediğin süre bence.Arkadaşın dediği gibi ekranın kontrastınıda kısarsan eğer biraz ayarlardan pil ömrün baya farkeder.Birde öyle denemende fayda var..

• arkadaşlar ya bu mesajları bilgisayara aktarmanın bi yolu yokmudur??
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_judge_of_night

arkadaşlar ya bu mesajları bilgisayara aktarmanın bi yolu yokmudur??

Kendi sorumu kendim cvplıyorum(kendin pişir kendin ye gibi bişi oldu)

Messagesaver denilen programla mümkün...

Link yok elimde Bulunca yazıcam
  • quote:

Orjinalden alıntı: gezgin

kulaklıktan gelen sesi artırmanın bir yolu varmı çok az çıkıyor vede ses için ekolayzır programı varmı. mp3 çalarken arada bir takılıyor amr çalarkende periyodik aralıklarla takılıyor bunun versiyonla bir alakası varmıdırki v3.0436.0 Alanı 2 hafta oldu ama alışamadım kullanımı biraz zor bataryasıda ortalama 13 saat gidiyor en fazla 25 saat oldu sabah 10da fişten çekip akşam 11 de takıyorum

DOSTUM SENİ KORKUTMAK İSTEMEM AMA BAŞIN BELADA HEMEN DEĞİŞTİR BENDE İLK ALDIM DEDİĞİN GİBİ AMR LERDE TAKILIYORDU YENİ PROGRAM YÜKLEDİLER OLMADI PROGRAMDAN DEİL DEDİLER BENDE DEĞİŞTİRDİM BİR SORUN KALMADI BİDE SENİN Kİ GRİ RENKMİYDİ

• Siz arayan kişiyi nasıl anlıyorsunuz ? 2. ekran yok tlefonda.. Ve kapağı açınca direk konuşmaya girmiyor mu ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Siz arayan kişiyi nasıl anlıyorsunuz ? 2. ekran yok tlefonda.. Ve kapağı açınca direk konuşmaya girmiyor mu ?

ONU AYARLARA ,GİR ARAMA AYARLARINA, GİR ORDA KAPAĞI AÇINCA CEVAPLA SEÇENEGİNİ KALDIR
  • quote:

Orjinalden alıntı: scrtlg

Siz arayan kişiyi nasıl anlıyorsunuz ? 2. ekran yok tlefonda.. Ve kapağı açınca direk konuşmaya girmiyor mu ?

2 seçenegin var
    1=kapagı yarı açtıgında kim olduguna bakıp tam açarak görüşmeyi yapabiliyoruz
    2=kapağı tam açıp yeşil tuşa bastıktan sonra görüşmeyi yapabiliyoruz

:BUDA BİZİM AYRICALIGIMIZ:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_judge_of_night -- 30 Mayıs 2005, 14:02:40 >
  • ama kapakta renksizde olsa 2. bir ekran olsa hiç düşünmeden bu telefonu alırdım..
  • arkadaşlar ben de 6260 kullanıcısıyım ve su an cok memnunum ama bana telin cok da iyi olmadıgını fazla progr. desteklemediklerini falan dediler sizce ne kadar dogru ve yukleyebilecegim guzel bi program biliyomusunuz acaba SAYGıLARRR
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.