Şimdi Ara

!!!6260'CILAR BURADA TOPLANIYOR!!!! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
256
Cevap
0
Favori
17.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SÜper bir telefon hepsiburada da 650 milyon 2 yıl garantili, babam torpil geçer de alır inşallah
  • Boyut ve bekleme süresi önemli değilse ve de cep telefonunda oyun oynamak önemli değilse, (bazı oyunları yön tuşları yüzünden oynayamıyorsun) 6260 artılarla dolu bir telefon..
  • Merhaba Teldaşlar

uygulama kapandı Logs! diye bi uyarı çıkmakta

ayrıca telefon ve memory card hafızası dolu olmadıgı halde telefonda kitlenme oluyo

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: the_judge_of_night

Merhaba Teldaşlar

uygulama kapandı Logs! diye bi uyarı çıkmakta

ayrıca telefon ve memory card hafızası dolu olmadıgı halde telefonda kitlenme oluyo

yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim

Biraz daha ayrıntılı bilgi verebilirsen belki yardımcı olabiliriz,
    ayrıca bi arkadaş internet sitelerine bağlanabiliyormu diye sormuş,denediğim kadarıyla birçok siteyi açabiliyor ama çok fazla umutlanma derim
    Bi de photobase çalışmıyo onun yerine photorite 5.16yı yükleyin
  • merhaba arkadaslar bende 6260 kullanıyorum kasım dan berı. telefonu pıyasaya cıkmadan 2 hafta once almıstım. spot. cok guzel bı telefon ama 512 mb stormax rs mmc nedense 250 mb kullanıyo. 490 gosterıyo ama yarısını kullandıtrıyo sonrada dosyalar abuk subuk bır hal alıyo ne iştir anlamadım. bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun.
    şimdiden saolun
  • Herkese tekrar selamlar. İki tane sorum olacak, öncelikle 6260'ın memory card'ı mmc 1 mi 2 mi? En önemli sorunum ise 6260'ı data kablosu kullanarak gprs üzerinden laptopla internete bağlanmak? Bunu nasıl yapacaz, yapan ya da bilen var mı? Ayrıca turkcell'in sitesine baktım oradaki connectcell programı 6260'a uymuyor? Bu önemli konuyu çözüme kavuşturursak ne mutlu bizlere...
  • Öncelikle telefonum 6260. Sizlere bir sorum olacak, çok forum gezdim ama kimse cevaplamadı. Bu işin tam tersini yani cep telefonundan gprs'i kullanarak laptopumdan internete nasıl bağlanabilcem. Telefonum bilgisayara UK2 data kablosu ile bağlı, her türlü modem ayarları yapılmış durumda, nokia PC suite de yüklü herşey hazır ama bir türlü yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • öncelikle badboysun sorusunu cevaplıyım,bende de aynı stormax 512mb rs-mmc card var ve sorunsuz olarak kullanıyorum,hemen hemen tamamı dolu olduğu halde sorunsuz çalışıyo,senin mmc de bi sorun olabilir onun için kartı formatlaman belki sorununu çözer.490mb görmesi ise normal bende de,diğer telefonlarda da öyle görüyor onun için bunda bir sorun yok.
    burda birkaç defa şu internete bağlanma sorusu soruldu ama maalesef data kablom olmadığı için bu konuda size yardımcı olamıyorum,isterseniz şansınızı bir de 6670-7610cuların toplandığı bir başlık var orada deneyin çünkü tellerin bağlantı özellikleri aynı belki ordan yardımcı olan çıkabilir.
    yeri gelmişken ben de bi soru sorayım:telin kızılötesi ile bilgisayara dosya gönderip,alabileniniz varmı ben bütün denemelerime rağmen başaramadım da

• quote:

Orjinalden alıntı: nakka

6260 ta bir sır var çok hit olacak gibi .... diğer telefonlardan bayağı ayrılır tarafı ne?

nakka baba hayırdır ne sırrı,bilirim sen şimdi sel verip sır vermezsin bize yine
  • quote:

Orjinalden alıntı: theja

öncelikle badboysun sorusunu cevaplıyım,bende de aynı stormax 512mb rs-mmc card var ve sorunsuz olarak kullanıyorum,hemen hemen tamamı dolu olduğu halde sorunsuz çalışıyo,senin mmc de bi sorun olabilir onun için kartı formatlaman belki sorununu çözer.490mb görmesi ise normal bende de,diğer telefonlarda da öyle görüyor onun için bunda bir sorun yok.
    burda birkaç defa şu internete bağlanma sorusu soruldu ama maalesef data kablom olmadığı için bu konuda size yardımcı olamıyorum,isterseniz şansınızı bir de 6670-7610cuların toplandığı bir başlık var orada deneyin çünkü tellerin bağlantı özellikleri aynı belki ordan yardımcı olan çıkabilir.
    yeri gelmişken ben de bi soru sorayım:telin kızılötesi ile bilgisayara dosya gönderip,alabileniniz varmı ben bütün denemelerime rağmen başaramadım da

dostum dosya alıp gonderme basıt kızıl otesi cihazın uyumlu olması lazım kımı cihazlar nokia telleri kabul etmiyo.blurtooth ile rahatça alıp gonderebilirsin ama card reader kullanmanı tavsiye ederim daha kolay olur. karta gelince defalarce formatladım banamısın demıyo 260mb oldumu sapıtoyı hergele.acaba dıyorum ilk defa bilgisayardan formatladıgım içinmi oldu???

• KAMUOYUNA,

Son günlerde, Finlandiya'lı NOKIA firmasının, Türk kullanıcılara yönelik gönderdiği bazı parti cihazlarda Malezya malı 3. sınıf çip kullandığı duyumu üzerine Anti - NOKIA TEAM'in açıklamasıdır.

Türkiye halkının alınteri ve emeğiyle satın alarak en çok satılan GSM markası haline getirdiği Finlandiyalı şirket NOKIA'nın uyguladığı ticari politikaları şiddetle kınıyor. Duyarlı Türk halkının firmaya yönelik geliştireceği satın alma politikalarını sonuna kadar destekliyoruz.

Anti - NOKIA TEAM
    Basın Bürosu
  • quote:

Orjinalden alıntı: badboyss

quote:

Orjinalden alıntı: theja

öncelikle badboysun sorusunu cevaplıyım,bende de aynı stormax 512mb rs-mmc card var ve sorunsuz olarak kullanıyorum,hemen hemen tamamı dolu olduğu halde sorunsuz çalışıyo,senin mmc de bi sorun olabilir onun için kartı formatlaman belki sorununu çözer.490mb görmesi ise normal bende de,diğer telefonlarda da öyle görüyor onun için bunda bir sorun yok.

dostum dosya alıp gonderme basıt kızıl otesi cihazın uyumlu olması lazım kımı cihazlar nokia telleri kabul etmiyo.blurtooth ile rahatça alıp gonderebilirsin ama card reader kullanmanı tavsiye ederim daha kolay olur. karta gelince defalarce formatladım banamısın demıyo 260mb oldumu sapıtoyı hergele.acaba dıyorum ilk defa bilgisayardan formatladıgım içinmi oldu???

dostum zaten card reader kullanıyorum,bu arada sen kartı bilgisayarda fat32 diye formatladıysan çalışmaz,bilgisayardan tekrar fat olarak formatlarsan sorunun çözülebilir bi ihtimal

• birde ole denıyelım bakalım nolcak ama sanmıyorum olcanı yınede saol dostum
  • Arkadaşlar cezamın bitmesinden sonra aranıza döndüm yardımlara devam....

www.maxicep.com dosyalar bölümünde resimli şekilde programlar vs mevcuttur...

Ayrıca forumuda ziyaret edin derim...
  • hoşgeldin safalar getirdin van_ seni ne kadar özledik bilemezsin... selam ve sevgiler....
  • van baba geçmiş olsun hayırdır ne cezası hiç haberim olmadı,ben de van niye ortalarda yok diodum
  • Yaw arkadaşlar içimden geldi, bi ara bu cihazdan sıkılır gibi olmuştum ama şu sıralar kullandıkça hoşuma gidiyo ya, ekranı bi parlak, görüntüler bi net, kamerası bi değişik, cihazın kendine has felsefesi var sanki ve bende bu felsefeyi çözerek nirvanaya ulaşmışım gibi gelio, ya da gece gece kafayı kırdım saçmalıyorum

Bi an içimden anlatmak geldi, siz devam edin
  • quote:

Orjinalden alıntı: bynedim

Yaw arkadaşlar içimden geldi, bi ara bu cihazdan sıkılır gibi olmuştum ama şu sıralar kullandıkça hoşuma gidiyo ya, ekranı bi parlak, görüntüler bi net, kamerası bi değişik, cihazın kendine has felsefesi var sanki ve bende bu felsefeyi çözerek nirvanaya ulaşmışım gibi gelio, ya da gece gece kafayı kırdım saçmalıyorum

Bi an içimden anlatmak geldi, siz devam edin

Bia ara aynısı bana da oldu,aleti nerdeyse parçalayacaktım ama o ara ruh halim bozuktu zati,şimdi büyük aşk yaşıyorus kendileriyle Allah aramıza başka telefon sokmasın ne diyim

• Arkadaşlar 3230 cu oldum ama size yardımlara her zaman devam...
  • 6260'a uyumlu fscaller arıyorum
    veya benzeri bi program

şimdiden teşekkür ederim
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.